Discutii libere/forum

MANIPULARE VITEZOMETRU

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Mesajde mocca » 17 Dec 2007, 19:33

eu am luat datele din cartea de service si am trimis mail (in germana) la SERVICE (e adevarat ca este un service mare, are site - masina mea a fost a firmei WURTH si a facut reviziile toate si la timp) rugandu-i sa-mi spuna datele si nr de km cand au fost facute reviziile, mintindu-i ca eu nu am decat o factura de la ei si ca masina a ajuns in Romania unde se fac smecherii bla, bla, bla le-am dat numele meu si VIN-ul. Mi-au raspuns dandu-mi toate datele pe care le-am cerut si care corespund cu ce am eu trecut pe cartea service (care are si holograma). Masinuta e de 2 ani in romanica si nu am avut nici o problema cu ea...
=Focus 2002 1,8 TDDI 75 CP=
Filosofia este o transcedentala propedeutica pentru sufletul bantuit de moarte al romanului. (Cornel Dinu)
mocca
Ford Freak

Mesajde Cosmin. » 17 Dec 2007, 19:37

Rog schimbarea titlului threadului, de fiecare data cand imi sare in ochi ma gandesc la cocalarii care manipuleaza vitezometrul sa arate 80km/h in loc de 60km/h :lol:

Multam anticipat :)
Guns make the news. Science doesn't.
2015 Mondeo mk5, Christine mk2
Cosmin.
Gold Member

Maşina: 2015 Ford Mondeo mkV Titanium X 2.0D 210PS [240BHP@Superchips Bluefin]

Anterior

Înapoi la Discutii libere/forum