Discutii libere/forum

PARIU!!!!!!!

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Mesajde Brainiac » 12 Apr 2007, 14:23

Si daca drumul este mai pustiu, o astfel de cursa este "mai legala"? Probabil ca asa spune si poate chiar asa va face, eu nu ma refeream aici strict la aceasta cursa, ci la atitudinea membrilor forumului fata de astfel de activitati. Cred ca totusi suntem oameni responsabili, cu oarecare experienta in ale volanului ca sa stim ca in general activitatile ilegale sau periculoase trebuie in cel mai rau caz trecute cu vederea sau ignorate, insa in nici un caz incurajate. Asta ca sa nu mai pomenesc de faptul ca vrem sa ne organizam intr-o asociatie care sa respecte anumite reguli si sa ne aduca oarece beneficii. Parerea mea este ca blamarea si penalizarea unor astfel de actiuni ne poate aduce o imagine benefica, nicidecum incurajarea si sprijinirea lor.
Pentru sfaturi legate de liniute si curse ilegale exista forumuri dedicate, conduse de pusti teribilisti, care ajung pe la stirile de la ora 5. Pustii sau victimele lor...

LE: asa cum am spus si mai devreme, nu vreau sa fac pe desteptul sau sa pozez in vreun sfant, nu trag pe nimeni la raspundere si nici prin cap nu-mi trece sa ma cert cu cineva, mai ales ca sunt multi aici care cu siguranta au facut mai mult decat mine pentru clubul acesta, ci doar vreau sa ma lamuresc ce fel de profil au membrii acestui forum si cum privesc astfel de activitati.
Ultima oară modificat de Brainiac pe 12 Apr 2007, 15:12, modificat 1 dată în total.
'07 Civic 5D Sport M/T 1.8 i-VTEC Vivid Blue Pearl
Brainiac
Incepator

Mesajde mariuscociorva » 12 Apr 2007, 15:03

sincer nu cred ca il faci
Ford Focus 1,8 tdci
mariuscociorva
1nsane Member

Mesajde OctavianC » 12 Apr 2007, 16:10

nu ai nici o sansa. Am vazut ce fain merge un passat de 116 cp.
Volvo S60 2.4 D5 Gold

DEAD Ford Focus TDCI 2001
OctavianC
1nsane Member

Mesajde Cornel001 » 12 Apr 2007, 16:12

@Brainiac scuza-ma dar exagerezi si incurci niste borcane...
Eu vad aceste liniute ca pe ceva ocazional, desfasurate din distractie in anumite conditii de 'mediu' mai ne-periculoase , astfel incat ne delimitam de pustii teribilisti...
Acu ramane in responsabilitatea fiecaruia sa-si gaseasca acele conditii de 'mediu' proprice, gen drum pustiu si pana in 120 km/h de ex daca nu e autostrada...
Imagine
Mandru cetatean al republicii bananiere romania.
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Maşina: Focus2 sedan 1.6 100 28.12.2005
VIN: dealadecotnarisec

Mesajde onu_ionut » 12 Apr 2007, 18:24

oricum multumesc mult tuturor nu ma m-ai intereseaza daca masina mea sau a lui castiga,defapt castiga ce? MULTUMESC
onu_ionut
Ford Freak

Mesajde andy » 12 Apr 2007, 18:57

Corect. Bine gandesti. Se pare ca esti un nou membru cu Mondeo. Bine ai venit in club!!!
Ford Fiesta, Duratec 1.3, Comfort, Verde Apple
Ford Focus Sedan 1.6 Ecoboost Titanium
andy
Gold Member

Maşina: Ford Focus Titanium Ecoboost 1.6 150 CP

Mesajde mariuscociorva » 12 Apr 2007, 21:16

deci aia care nu vor liniute sa stea in banca lor e o tara democratica si fiecare face cum il taie capu si mai ales raspunde pt faptele lui ca daca eu vreau sa fac liniute nu ma opreste nimeni
oamenii mai au si nevoai sa se distreze
daca nimeni nu construieste o pista privata pe care sa platesti intrarea si pe care sa poti rupe motoru in 2 te fofilezi cum poti
Ford Focus 1,8 tdci
mariuscociorva
1nsane Member

Mesajde Baddboy » 12 Apr 2007, 21:50

nu opreste nimeni pe cineva sa faca o liniuta, dar totusi este ilegal, si cred ca tine de etica, nu cred ca ar fi trebuit sa deranjeze pe cineva, mult succes
Ford Sierra 2.0i DOHC 1989 - 125 de cai
Seat Leon FR 2003 1.8T benzina - 180 cai
Baddboy
Member

Maşina: Audi A6 4.2i 2001; Ford Sierra 1989 2.0i

Mesajde tudor » 13 Apr 2007, 06:30

multi vorbesc de etica de ilegal..... dar nu ati depasit niciodata 50 km/h in localitati, etc. ??? si asta e ilegal . si eu as vrea sa fac o liniuta dar nu gasesc o masina mai slaba ca a mea :(
mondeo 2012 , 1.6 ecoboost
tudor
Incepator

Mesajde andy » 13 Apr 2007, 08:02

Domnnu mariuscociorva poti sa faci liniute linistit. E democratie atat timp cat nu deranjezi pe nimeni. Daca eu trec pe-acolo in timp ce tu faci liniute si scapi masina si ma omori? Si aia e tot democratie?
andy
Gold Member

Mesajde Officer » 13 Apr 2007, 08:09

Este si aia :)

Il prinde, ii da 5 ani din care face 2 si aia e :) Asa e in democratie.

Si eu sunt impotriva liniutelor in oras, pe artere circulate (multe masini in trafic si/sau parcate+pietoni) dar sunt si locuri unde poti sa "te dai" doar pe barba ta si unde chiar nu deranjezi pe nimeni.
Obsedat de ordine si disciplina.
Officer
Elodia

Maşina: Nu mai am ford :(

Mesajde mariuscociorva » 13 Apr 2007, 09:27

andy pt aia platesc daca scap masina si te omor
a ca familia ta nu castiga nimic daca tu esti cu mainile pe piept si eu in puscarie e altceva dar cei care mor din astfel de linute sunt cei cu motoare adevarate si cei care fac liniute ca prostii adica se baga unu in fata altuia si nu se lasa ori se intrec pe drumuri virajate si aglomerate
Ford Focus 1,8 tdci
mariuscociorva
1nsane Member

Mesajde Mihai L » 13 Apr 2007, 09:58

$1 scrie:$2ndy pt aia platesc daca scap masina si te omor
a ca familia ta nu castiga nimic daca tu esti cu mainile pe piept si eu in puscarie e altceva dar cei care mor din astfel de linute sunt cei cu motoare adevarate si cei care fac liniute ca prostii adica se baga unu in fata altuia si nu se lasa ori se intrec pe drumuri virajate si aglomerate

Oarecum... Cei cu motoare si masini adevarate in general au o protectie mult mai buna a pasagerilor, asa ca daca dau peste o masina "normala" o spulbera.
Este la fel de adevarat ca daca au adversar pe masura (stalp/tir/zid...) ei o patesc
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde andy » 13 Apr 2007, 10:14

Daca locul e bun nu e nici o problema. Dar dupa stirile de la ora 5 se pare ca inca se cauta un loc bun si inca nu a fost gasit. Dovada accidentele din astfel de intreceri.
andy
Gold Member

Mesajde Cornel001 » 13 Apr 2007, 10:36

andy nu ti se pare normal ca locurile bune nu apar la stiri tocma dintr-un anumit motiv ? ia ghci tu, care-i ala ? Hai sa te ajut : tocma de bune ce sunt....
Imagine
Mandru cetatean al republicii bananiere romania.
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Maşina: Focus2 sedan 1.6 100 28.12.2005
VIN: dealadecotnarisec

Mesajde Brainiac » 13 Apr 2007, 11:29

Se stiu locurile bune, nu asta e problema. Insa ce inseamna "loc bun"? Ca este sigur? Sau ca este pustiu? Nicidecum. Inseamna un loc de unde sa poti fugi repede cand vine politia, un loc pe care sa-l poti bloca usor cu 3-4 masini, un loc in linie dreapta cu vizibilitate mare. Am avut ocazia sa vad DN1 blocat, la Tancabesti, la Ciolpani, la Balotesti, la 3-4 dimineata, unde cativa smecheri "se dadeau", iar pentru treaba asta a trebuit sa opresc, sa asist la cursa, dupa care sa plec grabit, ca un infractor, ca sa nu intrerup buna desfasurare a lucrurilor. Evident ca aceste curse se termina de cele mai multe ori cu bine, iar atunci cand se termina rau efectele lor sunt musamalizate, pentru ca in general este vorba de copii ai unor oameni cu bani si putere. Dar stau si eu si intreb: de ce trebuie ca eu, care circul normal, la 3 dimineata, sa ma opresc pentru ca niste pusti tembeli blocheaza o ditamai soseaua ca sa isi faca mendrele? Eu, personal, nu pot sa ma opun altfel decat prin a descuraja acest gen de manifestari, atunci cand am ocazia. Evident, efectul tinde sa fie nul, pentru ca cei care le apreciaza (verbal, pana la proba contrarie) sunt mult mai multi, dar...din pacate, asta e. Vorba aia, traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.
Brainiac
Incepator

Mesajde tudor » 13 Apr 2007, 11:40

daca ai avea o masina de 170 de cai , crezi ca nu ai fi tentat?, macar asa un pic ;)
tudor
Incepator

Mesajde Brainiac » 13 Apr 2007, 11:54

Tentatia e una, punerea in aplicare e alta. Iar punerea in aplicare poate fi de multe feluri.

P.S. am avut de ales intre masina de 150 de cai (adica Fiesta ST) si actuala. Au primat confortul si costurile mai mici de intretinere. Chiar daca mi-am promis ca urmatoarea masina va fi ori ST ori Civic (TypeR, asta e visul :D) asta nu inseamna ca ma arunc in liniute organizate, samd.
Brainiac
Incepator

Mesajde tudor » 13 Apr 2007, 12:02

poate facem noi doi o liniuta ;) , si daca am vrea tot nu ajungem la viteza legala pe autostrada :( ,deci nu am incalca legea. :D (glumesc)
tudor
Incepator

Mesajde oxigenbog » 13 Apr 2007, 12:13

$1 scrie:$2entatia e una, punerea in aplicare e alta. Iar punerea in aplicare poate fi de multe feluri.

P.S. am avut de ales intre masina de 150 de cai (adica Fiesta ST) si actuala. Au primat confortul si costurile mai mici de intretinere. Chiar daca mi-am promis ca urmatoarea masina va fi ori ST ori Civic (TypeR, asta e visul :D) asta nu inseamna ca ma arunc in liniute organizate, samd.

ai mah!!! si nu ai ales ST-ul?:(
Ford Focus 2014 1.5T 150CP Titanium
oxigenbog
Romcar

Maşina: Ford Focus 2014 1.5T 150CP

Mesajde Brainiac » 13 Apr 2007, 13:20

Nu :(. Aveam banii la fix pentru Ghia, pentru ST mi-ar mai fi trebuit 1500 de euro. Ii scoteam, la o adica, insa am zis ca trebuie sa strang prea tare cureaua, iar consumul si costurile de intretinere ar fi fost simtitor mai mare. Si faptul ca fac zilnic 80-90 de km cu masina, doar pe drumul casa-serviciu si retur a fost un alt motiv in favoarea alegerii unei masini cuminti si economice, in defavoarea uneia clar sportive insa foarte gurmande. Si desi imi place foarte mult feelingul dat de un motor puternic, ma consider mai degraba un fan al cuplului, decat al puterii. Imi place senzatia de acceleratie, dar nu si viteza excesiva :).
Brainiac
Incepator

Mesajde shadow » 13 Apr 2007, 14:00

Faceti, faceti :D
shadow
Gold Member

Anterior

Înapoi la Discutii libere/forum