o alta teapa din targ vitan
http://www.autovit.ro/audi-a6-C21226793.htmli-am dat mail acum 2 saptamani si l-am intrebat cati km are masina pentru ca nu era mentionat in anunt si mi-a raspuns ca are 198000km.....acum vad ca a pus iar anuntul sau l-a modificat cu 128700 km.WOW a mai dat vreo 70 de mii de km in urma ca nu prea avea cereri

incredibil cat de jegosi sunt astia.masina arata bine dasta l-am si contactat atunci chiar imi placea,dar cand mi-a zis ca are 198 de mii de km logic ca nu am mai vrut ca mi se pare destul de mult cautam ceva pana in 120 de mii de km....astia merita batuti la curu' gol cu lantzu,sa dai tu 70 de mii de km inapoi si sa pacalesti lumea...dau copy/paste si la mail sa vedeti ca e acelasi terminat
Re: [Autovit.ro] Intrebare referitoare la anuntul nr. C21226793
1 recipientsCC: recipientsYou More
BCC: recipientsYou Show Details FROM:Daniel Soava
TO:cornel.papuc@yahoo.com Message flagged Thursday, October 27, 2011 12:50 PMMessage body
Masina are 198000,distributia facuta la 180000,daca va Mai intereseaza ceva va pot ajuta...
Trimis de pe iPhone-ul meu
Pe Oct 27, 2011, la 12:23, "Autovit.ro" <tehnic@autovit.ro> a scris:
> Stimate domn/doamna Daniel
>
> Pentru anuntul nr. C21226793 (Audi A6 ) v-a fost trimis un mesaj.
> Link catre acest anunt:
http://autovit.ro/show?id=C21226793>
> Nume / Nume Firma:
>
> Adresa e-mail:
cornel.papuc@yahoo.com>
>
> ATENTIE: Acest e-mail a fost generat automat, nu dati reply! Pentru a raspunde intrebarii trimiteti un e-mail catre adresa de contact sus-mentionata.
>
>
>
>
> Continutul mesajuluit:
> --------------------------------------------------------------------------------
> buna ziua,
> ma intereseaza masina dumneavoastra,as dori sa-mi spuneti cati km are masina si ultima revizie cand a fost facuta,pe ce data si cati km avea in momentul respectiv?
> va multumesc.
> o zi buna.
> --------------------------------------------------------------------------------
mailu cu
cornel.papuc@yahoo.com este al meu ,samsarul e daniel soava