@badd0gg: maestre, pe unde stai? cred ca suntem vecini si culmea se pare ca lucram in aceasi zona: dimitrie pompeiu! poate iesim la o bere sau poate mancam o data la Fepper!
Si eu ma dau 1-2 zile in timpul saptamanii depinde de vreme si mai ales de..intuitie!

Daca intuiesc ca voi mai gasi loc de parcare la intoarcere, plec cu masina daca nu , nu!!! Stiu ca suna aiurea, dar frate am numar de PH si de-abia m-am mutat de cateva luni in zona (pe Bd.Burebista, peste drum de Stadionul National) si nu va spun ce greu mi-a fost la inceput sa parchez cat de cat aproape de bloc!
Cat despre drumul spre munca inainte mergeam ca boul pe Burebista-Mihai Bravu- Stefan cel Mare- Vacarescu - si Fabrica de Glucoza si faceam in jur de 1:30 poate chiar mai mult, insa acum am o varianta un pic mai buna:
- Bd. Burebista - inainte pe Calea Calarasilor- dreapta pe Str. Traian, Foisorul si apoi intrat pe Bd. Dacia- facut dreapta pe V. Lascar - stanga pe Stefan cel Mare - dreapta pe B. Vacarescu - dreapta pe Fabrica de Glucoza-imediat stanga pe Gara Herastrau si apoi dreapta pe Bd. Dimitrie Pompeiu (lucrez la Genpact).
Asta imi ia:
-dimineata: in jur de 45-50 min daca plec pe la 8:00-8:30 si nu ploua;
in jur de 1:30 daca plec mai tarziu sau daca ploua!
- seara: - cel mai rapid am facut 25 de min intr-o seara cand am plecat la 7 din Pipera si am calcat-o putin
- in mod normal insa, in jur de 40-45 de min daca ies pe la 7:30-8 seara
Oricum mai caut stradute sa scap de Barbu Vacarescu ca ala e criminal...am mers cu un taximetrist intr-o seara pe partea cealalta pe Petricani - doamna Ghica - spre Baicului (am avut noroc insa ca nu am prins bariera) si apoi m-a bagat pe niste stradute dubioase si am iesit exact in intersectia Pantelimon cu Bd. Chisinau...super tare, am facut vreo 40 de minute in conditiile in care ploua cu galeata si am pierdut aproape 25 de minute pana la Colentina!!! O sa incerc si eu varianta asta odata!
Focusan Tournier 1.6L, benzinar 101 cai, 2002, 105500 km and counting... PH-09-VEZ