cat tine de recoltare, este un pas spre viitor..
nu am fost initial de acord, dar am acceptat pentru viitorul tehnogiei, anatomiei, biologiei, si ce o mai fi
din ce am citit si discutat cu diversi, acest tip de celule se pot folosi pana ce copilul implineste greutatea de 67 de kg (asta in cazul copilului meu, pentru ca a fost recoltata o cantitate mai mare de sange placentar).
citez din rezultatul criogenarii sangelui ombilical:
''Greutatea maxima a pacientului receptor este stabilita in functie de numarul de celule nucleate din grefa de transplant, conform criteriilor internationale''.
si inca un lucru senzational:
'' in prezent, literatura de specialitate descrie deja metode de crestere a numarului de celule hematopoetice transplantabile(de pana la 100 de ori).Aceste metode se folosesc deja in cadrul unor studii clinice, iar daca rezultatele acestor studii vor confirma eficacitatea acestor tehnici, ele vor intra in practica medicala curenta.
in acest caz , greutatea maxima a pacientului receptor si respectiv numarul de celule nucleate nu vor mai constitui criterii de limitare a utilizarii sangelui pacentar in transplant. ''
in tot acest timp putem dona/vinde ''toata smecheria'' unei persoane nevoiase si compatibile.
referitor la tv:stiu ca nu face bine si afecteaza subconstientul foarte mult.
din fericire nu suntem ahtiati dupa tv, si nu prea are el parte.