ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

30 Aug 2007, 10:46

misto cossie, intr-adevar, nu se compara...

Eveniment - Intalnit primul membru clubford in trafic!

30 Aug 2007, 13:53

Vazut un coleg forumist cu FF1 berlina, albastra, nr. B-??-TRY, astazi, 30 aug 07, pe Splaiul Unirii pe portiunea dintre Calea Vacaresti si Vitan Barzesti. Avea un autocolant mic pe luneta, stanga-sus.
Este primul membru clubford pe care-l vad in trafic.

I-am dat claxoane, l-am alergat (el baga cu 90-100km/h) si eu dupa el...cu mana dreapta pe telefon, incercand sa golesc 1-2 poze din memoria telefonului care era plina :(. Tocmai facusem 2 poze Mustang-ului Saleen, condus de o doamna. Mustangul nu avea autocolant :(
FiÅŸiere ataÅŸate
DSC00544.JPG
Dupa benzinarie. Un pic mai incolo l-am vazut si pe colegul nostru.
(42.64 KiB) Descărcat de 405 ori
DSC00543.JPG
La benzinaria Lukoil de la Splai cu Vacaresti.
(43.21 KiB) Descărcat de 407 ori

30 Aug 2007, 15:19

verga cip: la o intalnire de balene , tu ce cauti cu delfinul?

31 Aug 2007, 17:12

Eu am avut parte de multi fordisti ieri. Toti apropae in acelasi loc pe Calea Bucuresti, mergand spre Buc :)

Primul a fost leontet care mi-a aratat aripa indoita (auch!).
Dupa aceea, slobikop, caruia i-am dat autocolant si microcat, deci era planificat :)
Apoi danielT (daca nu ma insel):)

31 Aug 2007, 17:24

$1 scrie:$2u am avut parte de multi fordisti ieri. Toti apropae in acelasi loc pe Calea Bucuresti, mergand spre Buc :)

Primul a fost leontet care mi-a aratat aripa indoita (auch!).
Dupa aceea, slobikop, caruia i-am dat autocolant si microcat, deci era planificat :)
Apoi danielT (daca nu ma insel):)

DA eu eram !!! :D

31 Aug 2007, 18:00

asa e cum zice cristi.de ieri mi am marcat masinuta cu un autocolant care si a gasit locul pe luneta. multam din nou!

31 Aug 2007, 21:39

Nu am vazut pe nimeni din ClubFord in Sibiu! :( Daca are careva din Sb un autocolant ..... :)

01 Sep 2007, 03:08

Acum doua zile am vazut si eu co-forumistul pitestean Catanea prin trafic. Sunt convins ca intai el m-a vazut pe mine pentru ca m-a flash-uit si m-a lasat sa trec pe o strada ingusta. Eu am procesat abia dupa ce am trecut de el.

01 Sep 2007, 18:56

vazut azi una bucata moderator de Bacau, in persoana lui verga_cip :D

facut cu mana eu sotiei lui si el sotiei mele... :D

PS : noi doi suntem certati... :shock: :D

01 Sep 2007, 19:02

cine e mai certat!? sau cine cu cine!??!

01 Sep 2007, 19:04

eu cu tine, nu ?
asa credeam, cand te-am vazut ca i-ai facut cu mana nevestei...
zic "o fi omu' suparat pe mine"....
si m-am suparat si eu pe tine, na! :twisted:

glumesc, stii nu? :D

01 Sep 2007, 19:08

tovarasu moderator eu cred ca alen nu vorbeste noi o unem de o revolutie la urmatoarea intrunire

04 Sep 2007, 01:53

vazut acum 10 min una bucata zuzi verde la semafor nerva traian cu goga

04 Sep 2007, 10:32

Mini intalnire aseara: Viper - Alen - subsemnatul, in parcare la hotel Moldova.

Poze deseara, ca am uitat sa le descarc de pe aparat.

05 Sep 2007, 01:46

benzinarie Favorit salutat si stat de vorba citeva minutele cu Zanga. bucurosi .... fiind de prin cartier ne cam zarim frecvent unul pe altul asa ca o pot trece la capitolul "un fel de cotidiene"...

05 Sep 2007, 08:01

Am vazut si eu acum doua zile pe la 17.30 un Focus 2 alb cu nr de leasing si sticker pe Iuliu Maniu, pe la Cora. Era la doua benzi distanta (io viram stanga catre Crangasi), el mergea inainte catre Apaca si nu m-am mai obosit sa claxonez.

05 Sep 2007, 11:59

$1 scrie:$2enzinarie Favorit salutat si stat de vorba citeva minutele cu Zanga. bucurosi .... fiind de prin cartier ne cam zarim frecvent unul pe altul asa ca o pot trece la capitolul "un fel de cotidiene"...

Salutam cu stima ! :wink:

Re: Eveniment - Intalnit primul membru clubford in trafic!

05 Sep 2007, 12:02

$1 scrie:$2azut un coleg forumist cu FF1 berlina, albastra ...

Aha, deci se vede autocolantul ....

Din pacate nici eu n-am vazut pana acum autocolante in trafic ceea ce ma face sa cred ca cei de pe forum care au si bulina sunt un procent infim din totalul posesorilor de Ford.
Maddogul ne poate spune cel mai bine cate autocolante a facut.

05 Sep 2007, 13:28

$1 scrie:$2
Aha, deci se vede autocolantul ....

Draga Rumburak...mi-a trecut prin cap ca tu ai putea fi! Eu ... eram disperatul ala cu Elantra albastra. Cer scuze fata de colegele tale (sau? 8) ) care n-au inteles ce am cu voi. Oricum tu erai prea concentrat...si eu prea stresat sa golesc memoria telefonului!
Si am mai vazut un FF1 berlina cu numar B-??-TRY bleumarin parca dar nu avea autocolant.

05 Sep 2007, 13:51

Aseara m-am intalnit in BM in parcarea din Centrul Vechi cu kilroy. Eu nu l-am recunoscut dar m-a stiut el dupa nr. de inmatriculare. Am stat la o poveste scurta...

05 Sep 2007, 17:57

$1 scrie:$2seara m-am intalnit in BM in parcarea din Centrul Vechi cu kilroy. Eu nu l-am recunoscut dar m-a stiut el dupa nr. de inmatriculare. Am stat la o poveste scurta...
:)
mai putem sta candva
facem in gather membrii bm... deja ne cunoastem toti? :D
nasol cu usa aia... ouch...

05 Sep 2007, 18:19

Noc sa-i faci.... se va rezolva...
Ma bucur k m-am intalnit cu un membru ClubFord :)

05 Sep 2007, 22:54

$1 scrie:$2Poze deseara, ca am uitat sa le descarc de pe aparat.

in ce seara ii deseara asta ? :lol:

06 Sep 2007, 00:29

Asta seara...
FiÅŸiere ataÅŸate
DSC07860_resize.JPG
(94.36 KiB) Descărcat de 565 ori

06 Sep 2007, 01:09

mamaaa, ce jmecher sunt....

da' numa una ? ca mai erau fro doua-trei :D

06 Sep 2007, 09:48

$1 scrie:$2amaaa, ce jmecher sunt....

da' numa una ? ca mai erau fro doua-trei :D

Erau "fro" 3 masini.... mai sunt cateva poze dar se vad naspa, ca Nic a facut experimente cu aparatul.
Mai are un Viper.

06 Sep 2007, 12:03

$1 scrie:$2raga Rumburak...mi-a trecut prin cap ca tu ai putea fi! ...

Aha, imi amintesc. Nu prea te-am observat, m-au intrebat colegele daca te cunosc. Iti dai seama ca n-aveam nici o idee - Elantra ...

Da, mai e un focus bleumarin cu numar asemanator.

10 Sep 2007, 12:27

In Bucuresti, am vazut Duminica, in jurul orei 18:30 un Ford Mondeo negru TDCi, cu nr. B-64-??? cu sticker de club ford.

Am mers in spatele lui pe traseul Emil Racovita - Piata Sudului.

Salutari

13 Sep 2007, 11:05

In sfarsit, vad si eu azi un prim posesor de sticker ClubFord. A fost in jurul orei 8:00 am, la Arcul de Triumf.
Masina, un mondeo wagon culoare verde inchis, numar de inmatriculare B 40 MYX (nu mai sunt asa sigur de numar :D)

14 Sep 2007, 21:52

Cel cu Mondeo verde cu B -- MYX il vad zilnic in curte la Facultatea de Electronica :)
Răspunde