Ori ati devenit mai intelegatori, ori ati uitat de subiectu asta. Ar mai fi si a treia varianta, dar intamplarea de azi dimineata ma face s-o exclud fara dubii. Recunosc, mai scap cate o injuratura in trafic, fiind admonestat pe loc de consoarta din dreapta dimineata sau din stanga seara.

. Dar azi dimineata cum spusei, mai ca ii venea si ei sa zica vreo 2-3. Venind pe Calea Giulesti, la Bricostore Orhideea, drumul spre stanga catre Calea Plevnei e drum cu prioritate. Si cum mergeam noi asa, urmand sa facem stanga acolo, vine dinspre Sos Orhideelor un Logan rosu cu o "simpatica" blonda la volan. Ea are "cedeaza" acolo. Dar mintea ei in gandul ei ce-o fi zis? Trebuie sa-mi acorde prioritate de dreapta tot puhoiul asta de masini. Am vazut-o ca parca nu ar avea de gand sa lase nimic de la ea si am claxonat sa o fac atenta. La care blonda a intors capul 150 de grade mai sa ajunga pe bancheta din spate (ca trecuse de indicator), dar nici urma de franare!!! Am claxonat iar, desi cred ca mai tare a auzit "colindele" care imi ieseau pe gura, am tras instant un pic stanga vreo 3-4 masini sa nu intre nebuna in noi, care nebuna pana la urma a oprit. Cred ca s-a dumirit totusi, ca am vazut-o in oglinda laterala ca dadea cu spatele. Peste numai o ora, in trafic, faptul ca mi s-a proptit un Hyundai in spate, a trecut aproape neobservat. Nu am patit nimic din fericire, ca mai mult stateam in coloana decat mergeam. Trebuie sa recunosc ca era un barbat la volan.
"Beware the lollipop of mediocrity; lick it once and you'll suck forever." -Brian Wilson