de bibanu47 » 19 Aug 2009, 00:42
Mesaj pentru Adispan:
Nene Adi,am trecut pe acest topic ca sa nu zica lumea ca fac OF pe topicul de reparatii.
Am inteles de pe acest forum,acum 2 seri si stii cum e vorba aia,daca 2 insi iti spun ca esti beat,te duci acasa si te culci,ca in ziua de astazi nu mai conteaza mijloacele,doar scopul e important,deci revenind la subiectul de acum 2 seri,asa cum mentionau unii colegi,nu mai are impotranta sa scrii caligrafic,gramatical,sa stii istorie geografie si alte prostii fara rost,cum a zis ala,sa fii prost dar sa ai putere.
Deci ce rost are sa mai discutam ca nu scriem corect englezeste cand noi de fapt nu stim sa scriem bine in limba natala si daca nu ma crezi referitor la parerile colegilor,revin cu citate,deoarece toti ati fost de acord cu ei,sa traim in incultura,stii destul de bine ca sa "votat"in unanimitate,numai eu am ramas un "un caz izolat" si comunist notoriu.,asa ca hai sa nu mai cerem ce nu putem obtine.
L.E. Am vazut acum ce ai scris si dincolo,cum te superi tu mereu ca sunt sincer cu voi.
Mentionezi ca am greseli de ortografie,stii tu un locusor pe globul asta,unde toti sunt ingineri si savanti?
Si tu esti unul din cei care cred ca noi CEILALTI,nu trebuie sa mai existam pe acest pamant?
Hai ca ai reusit sa ma lasi fara cuvinte si totusi la tine nu ma asteptam.
Reconditionez motoare,cutii de viteze,chiulase,rectific si pasuiesc supape rezultate din distributii sarite,alternatoare,electromotoare,casete de servo-directie si pompe atat electrice cat si mecanice,pompe de vacuum si frana indiferent de tipul auto sau an. Pentru reparatii auto vizionati: http://www.youtube.com/results?search_q ... %2047&sm=1Nr. de tel. la care discut strict numai despre reparatii contra cost: 0766417724 Gabi
Operez in cartea de service a autoturismului.