ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
MaÅŸina: Einstein Sedan Facelift 2014
VIN: IMEDIATCASATEAJUT
Re: Discutii in gashca !
19 Aug 2009, 00:42
Mesaj pentru Adispan:
Nene Adi,am trecut pe acest topic ca sa nu zica lumea ca fac OF pe topicul de reparatii.
Am inteles de pe acest forum,acum 2 seri si stii cum e vorba aia,daca 2 insi iti spun ca esti beat,te duci acasa si te culci,ca in ziua de astazi nu mai conteaza mijloacele,doar scopul e important,deci revenind la subiectul de acum 2 seri,asa cum mentionau unii colegi,nu mai are impotranta sa scrii caligrafic,gramatical,sa stii istorie geografie si alte prostii fara rost,cum a zis ala,sa fii prost dar sa ai putere.
Deci ce rost are sa mai discutam ca nu scriem corect englezeste cand noi de fapt nu stim sa scriem bine in limba natala si daca nu ma crezi referitor la parerile colegilor,revin cu citate,deoarece toti ati fost de acord cu ei,sa traim in incultura,stii destul de bine ca sa "votat"in unanimitate,numai eu am ramas un "un caz izolat" si comunist notoriu.,asa ca hai sa nu mai cerem ce nu putem obtine.
L.E. Am vazut acum ce ai scris si dincolo,cum te superi tu mereu ca sunt sincer cu voi.
Mentionezi ca am greseli de ortografie,stii tu un locusor pe globul asta,unde toti sunt ingineri si savanti? Si tu esti unul din cei care cred ca noi CEILALTI,nu trebuie sa mai existam pe acest pamant? Hai ca ai reusit sa ma lasi fara cuvinte si totusi la tine nu ma asteptam.
MaÅŸina: Einstein Sedan Facelift 2014
VIN: IMEDIATCASATEAJUT
Re: Discutii in gashca !
24 Aug 2009, 19:36
Se para ca DOAMNA CRIZA loveste pe zi ce trece mai puternic,observ ca acest topic devine din ce in ce mai trist,nu mai are glumele si savoarea de altadata.
he he he, LA MULTI ANI si lui NENEA FORDESCU. sa-i traiasca lupele alea curate. te pupam si iti dorim toate cele bune, sau mai bine, iti dorim... ce-ti doresti tu.