@Nic:
- Abandonate sau neabandonate, am fost de multe ori fortat sa parchez neregulamentar sau departe pentru a ajunge undeva.
- In centrul vechi se plateste abonament de parcare, dar nu ai loc dat pentru ca altfel nu ar mai putea nimeni sa parcheze pe "locurile inchiriate" (se aplica 100% pe Balcescu). Loc de parcare cu plata in zona mea ... nu am cum sa iau decat la 2-300m distanta, nu am parcare la blocul meu si uiti de prioritatea locatarilor din blocul(urile) pe care parcarea le deserveste.
- Lucrezi 3 schimburi ...!? Schimbul 1 - vii la pranz acasa, ai loc de parcare; Schimbul 2 - vii noaptea acasa, au plecat toti musafirii si este putin mai complicat; Schimbul 3 - vii dimineata acasa cand marea majoritate au plecat la munca.
- Iau conceputul tau de loc de parcare platit si il aplic in tot Brasovul ... vrei sa mergi in centru si tu si inca 2000 de angajati, dar cei 500 de locatari din centru si-au blocat toti locurile de parcare (doar au platit pentru ele)

... si invers, locuiesti in centru si vrei sa mergi la lucru in zona urmatoare (cum se considera la imobile) si te trezesti cu o parcare de 500 de locuri goala, dar toti au locul de parcare blocat.
- Germania: "Parkausweis für Zone B2, Kennzeichen: ... " sau despre ce vorbesti tu "Parkplatz für Behinderte, Kennzeichen: ..."; Mai citeste exemplul din Germania inca o data, pentru ca am impresia ca nu l-ai inteles.
Astept raspuns!
LE: Am vazut ca baietii de la ridicari masini lucreaza pana la 20.00. Nu trebuie sa ai triunghi sau sa pazesti locul de parcare.