Nene Daniel Deci clar a fost blat,l-ai lasat intentionat pe ala cu taxiul sa te depaseasca

...deci cum a zis si Bil ai o parte din vina la accident si tre sa te predai la politie
Nene Cornel toti oltenii vorbesc asa dar aici pe forum cum auziti un pic cuvinte la perfectul simplu ca la oltenia si incepeti sa faceti bascalie

,nu ca m-ar deranja pe mine lucrul asta ca eu sunt mandru ca sunt oltean

si mi-ar placea ca fiecare sa povesteasca exact cu cuvintele de se folosesc in zona respectiva,moldovenii sa scrie cuvinte de se folosesc in moldova,ardelenii cuvinte din ardeal,oltenii cuvinte din oltenia si atunci ar fi cu adevarat frumos,comic si interesant,atunci sa vezi distractie
Ovibc inlocuieste si tu in propozitii cuvintele oltenesti:
-fusai cu am fost,
-dusai cu am dus,
-venii cu am venit,
-avura cu au avut,
-avu cu a avut,
-apucara cu au apucat,
-iesi cu a iesit...
Am observat ca in general moldovenii nu prea se impaca cu olteneasca,stiu din armata ca atunci cand ne puneam la discutii se uitau moldovenii la noi ca la felul 14 o data pentru ca noi vorbim foarte repede si a doua cand ziceam o gluma si radeam ei reactionau dupa cateva secunde pana procesa informatia creierul

si cea mai tare faza era cand incercau sa ne imite atunci cadeam pe sub pat de ras,pentru ca noi zicem -unde fusasi ma- si ei ziceau -unde fusai ma-adica in loc sa ma intrebe pe mine unde am fost se intrebau tot pe ei insisi

,sa stii ca nu ti-am spus asta cu rautate,sa nu te superi cumva ca nu e cu intentie ok?
Scuze de off...