hehe, tocmai vroiam sa-ti zic sa ma pui si pe mine la lista.... te prind eu la cotitura
Deci m-a facut zvony o plimbare cu focuta lui, ca n-am mai mers niciodata cu un tdci, i-am zis ca nu prea m-a impresionat fata de ce se tot "lauda"

, dar adevaru era ca, eram 3 persoane in masina, si zuza cred ca nu e prea usoara

, si cine stie poate mai avea si ceva caramizi prin portbagaj

(foca nu zuza). Ce m-a impresionat in schimb era ca , ca si la hdi-ul 1.4 acela de care ziceam, nu parea sa faca ca tractorul, ci ca benzina, la vibratii/zgomot. La o intalnire precedenta cand i-a dat drumul la motor, facea ca tractorul, desi era si mai frig cred, dar eram afara, nu in masina. Asta inseamna cel putin dpdv teoretic, chiar la un nivel de echipare mai de baza, ca e destul de bine antifonata.
Cei care comenteaza cat de greu urca benzina in ture, se vede ca nu stiu ce rapid urca a mea in turatii in a 1-a, si de acolo cand schimb a 2-a.... Problema e ca tinde sa piarda aderenta daca demarez tare de pe loc, din cauza de cuplu (nu radeti pana nu va dati cu ea) + cauciucuri predispuse la asa ceva.
@zvony Unde te-ai dat cu dark mic ?