ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Imaginile au fost discutate la B1TV de domnul Paul Agarici un profesionist al domeniului. A disecat filmarea si a arata ca este o facatura. Pacat ca s-a ajuns la asa ceva, pacat ca ni se arata ca nu mai putem afla informatii adevarate de nicaieri. Acest episod, acest trucaj ordinar, imi aduce aminte de momentul in care domnul Prelipceanu spunea raspicat la Realitatea TV ca delegatia FMI l-a asteptat pe Emil Boc la Palatul Victoria in timp ce acesta dadea interviuri la alte posturi TV. Auzind stirea am ramas dezamagit de gestul premierului, pentru ca apoi chiar Emil Boc sa intre in direct si sa precizeze ca intalnirea cu delegatia FMI era programata la ora 18:30 si a inceput exact la ora respectiva. Atunci domnul Prelipceanu s-a gandit sa spuna ca, in fapt, a vrut sa spuna ca cei de la FMI au ajuns la Guvern inaintea premierului. Aceste manipulari nerusinate ma fac sa ma intreb de ce oare le este atat de frica de Basescu? Si daca Basescu este atat de rau, de ce nu pot dovedi asta prezentand adevaruri? Acum, dupa ce s-a aratat ca este reala treaba, vedem si ce valoare are validarea lui Patriciu, Melescanu sau mai stiu eu cine. Pana acum cateva ore ma gandeam ca indiferent cine va iesi presedinte, va fi la fel, dar acum imi e groaza sa ma gandesc cum va fi daca vot avea un consiliu prezidential (se vede din ce caractere ar fi format... nu m-ar mira sa apara trucaje cu cat de bine traiesc romanii si, cu timpul, sa ne spunem unii altora "tovarasi") in loc de un presedinte. In seara asta am aflat cu cine votez: o sa votez un presedinte, nu o sa votez un grup.
Imi cer scuze daca sunt prea inflacarat, cred ca se datoreaza oboselii dar si revoltei provocate de imaginile aflate in discutie. Seara buna!
$1 scrie:$2stfel de atacuri n-or sa faca decat sa faca oamenii sa-l voteze pe base, si se pare din ce citesc aici ca asa e.
nu
foarte multa lume e gata sa puna botu', si inca pe nemestecatelea; in definitiv, imaginile au impact mult mai mare decat o discutie ulterioara pe la vreun talkshow
daca omul nici macar nu-si pune problema ca ar fi sau nu abureala, cand sunt atatea evidente
(si nu zic de facatura facerii filmuletului, ci de prezentarea la momentul oportun, dupa atatia ani!)
$1 scrie:$2e ziceti domnilor, am gresit la referendum? Personal, incep sa cred ca da, insa nu mi-a fost niciodata frica sa o recunosc.
Ai gresit putin , trebuia sa votezi da si la unicameral ! E evident ca la momentul asta ,in parlament, sint doar citiva liderii care propun si hotarasc , restul sint votaci de umplutura .Aceiasi lideri hotarasc pentru ambele Camere ...daca vom face 10 camere vor hotari pentru toate 10 ![youtube][/youtube]
baieti, mai variati nitel ... mai puneti si alta poza in afara de aia cu turu 2, k am vazut-o de vreo 2-3 ori in topicu asta ...
dl. Agarici are certificat de expert judiciar sau criminalist, nu mai tin minte cum a zis Ponta asear' ...?? numa' vazand "la ochi" poate spune k e facatura?
cine a fo asear' la B1? a fost si vre-un reprezentant pnl-psd-patriciu? la realitatea a fo madam anastase ... asa k d c m-as lua dupa o televiziune "impartiala" ca B1 (asta a propos de "reprezentarea echitabila")?
Daca tot ati vazut imaginile sper ca ati vazut si emisiunea de la Realitatea. Ce a zis Basescu: O sã mã uit, nu pot afirma cã e trucaj. Trebuie vãzut, poate m-a înjurat, poate a vorbit urât, poate i-a vorbit urât femeii. Nu stiu, voi da o explicatie acestui episod.
Ce e frapant nu e ca a zis "nu s-a intamplat", ci ca el chiar isi justifica gestul, incredibil. Daca am inteles eu bine (asta nu o pot confirma), a revenit cu un comunicat cum ca nu a lovit copilul. Probabil dupa ce a fost sfatuit de cei care il ajuta in strategia campaniei.
Pe de alta parte insa, asta s-a intamplat in 2004. Nu prea ma mai interesa incidientul daca base s-ar fi comportat exemplar in mandatul sau. Doar ca nu pot afirma asta.
$1 scrie:$2n seara asta am aflat cu cine votez: o sa votez un presedinte, nu o sa votez un grup.
Deci nu te duci la vot inseamna, basescu nu e presedinte . Plus ca daca nici base nu are grup...
Asta a fost si strategia , filmul a aparut cind el era in direct la o televiziune "ostila " si trebuia sa dea raspunsul pe loc ! Pe cit facem pariu ca daca era geoana in situatia asta cei de la Realitatea bagau juma' de ora de reclama ca sa aibe timp sa-si consulte stafful ?
Tu esti prea orbit de problema pare-se. Ce importanta are ca a fost pus sa dea raspunsul pe loc? Daca ar fi fost curat l-ar fi dat pe loc si ar fi fost "nu am facut asta niciodata". Dar el a cautat scuze, cumc a poate l-a injurat, poate a injurat femeia. Si asta iti da dreptul sa-l lovesti?
Am vazut si eu filmuletul analizat (are sigla Cotidianul pe filmare). Sunt doua chestii de nu le inteleg: 1. (de partea lui base) - de ce rade in continuare copilul ala? 2. (impotriva lui base) - eu nu vad ca mana are pozitie nefireasca sau e prea lunga sau motive d-astea.
Ultima oară modificat de adicristea pe 27 Noi 2009, 10:14, modificat 1 dată în total.
Motiv:Filmulet menit sa binedispuna, sper sa mai aveti puterea sa zambiti, indiferent de culoarea politica
Oara la 0TV ce s-a hotarat? Dan Diaconescu nu a dat inca verdictul ? Poate a vrut doar s-o pipaie pe tanti aia care obtureaza imaginile si i-a impins mana
Si acum serios - episod din 2004 si iasa acum in presa ... hmmmmmm - mie mi se pare cel putin tras de par.
Faptul ca e validata de Patriciu ma duce cu gandul cat de mult s-a manjit si asta. Cum naiba poti sa te bagi in asa ceva? Aveam mai multe pretentii de la un om care se pretinde asa de "inteligent". Lasa-l pe Vanghelie sa faca politica la nivelu asta. Si se mira lumea de ce nu se merge la vot...
MaÅŸina: Ford Focus 2007, 1.6i 100 CP, Trend Collection
VIN: WF05XXGCD57L20779
Re: Mergeti la vot?
27 Noi 2009, 10:10
Deci, cum am spus, am fost la vot desi eram hotarat sa n-o fac. Recunosc faptul ca dezbaterile din acest topic m-au influentat cel mai mult s-o fac. Am votat Crin, impotriva reducerii nr de parlamentari si impotriva unicameralului. Dupa turul I aveam (n/2) + 1 motive sa votez Basescu. 1 ala e foarte important, cei de-o varsta cu mine stiu la ce ma refer Chestia e ca balanta se tot inclina
Nu mi-am ascuns niciodata preferinta pt Base , totusi la alegerile astea vroiam sa votez cu Oprescu (mi s-a parut la fel de hotarit ca Base dar mai "rafinat " ), m-am razgindit vazind sondajele (deci am fost manipulat ) Evident ca asa e corect sa dea raspunsul pe loc , am zis chestia cu regia ca sa scot in evidenta disperarea si frica de Basescu a anti-basestilor .In mod normal , daca e cum zic ei si Base e un ticalos, poporul va "da cu el de pamint " de nu se vede !
Iar esti orbit. Pai asta e o campanie a RTV, nu a lui Geoana! Aia nu sunt jurnalisti. In plus, cam cat de sigur esti tu ca nu se fac d-astea. E de ajuns sa urmaresti B1TV .
So far, this year you have taken away my favourite dancer, Michael Jackson, my favourite actor, Patrick Swayze and my favourite singer, Stephen Gately and my favourite actress, Farah Fawcett.
Just so you know, my favourite politician is Mircea Geoana. Regards."
traducerea libera este pe blogul meu...acolo unde ma exprim liber....
Paul Agarici nu este criminalist, ci doar un biet si vechi profesionist al imaginii. Si nici nu cred ca e nevoie de un criminalist pentru a da o filmare cadru cu cadru si a arata lucrurile care nu se explica: cum se schimba lumina brusc, cum se vede maneca taiata etc. Uite o alta analiza: http://morar.catavencu.ro/2009/11/27/in ... copilasul/
Adicristea , eu imi exprim parerile mele , daca ai vazut cazuri similare din partea lui Base adu-le in discutie ! Cred ca asta e rostul discutiei de aici . E interesant de vazut ce-a declarat Johannis pentru Die Welt si apoi de citit acordul dintre PSD si PNL facut DUPA declaratia lui Johannis si fara el !
$1 scrie:$2aul Agarici nu este criminalist, ci doar un biet si vechi profesionist al imaginii. Si nici nu cred ca e nevoie de un criminalist pentru a da o filmare cadru cu cadru si a arata lucrurile care nu se explica: cum se schimba lumina brusc, cum se vede maneca taiata etc. Uite o alta analiza: http://morar.catavencu.ro/2009/11/27/in ... copilasul/
In primul rand, asa cum Antena3 si Realitatea sunt anti-Base, Morar e pupincuristul sef. Daca aveai putina rabdare sa citesti si comentariile uite ce gaseai:
Toata treaba cu caseta asta e doar un preview pentru ce se va intampla dupe ce iese prostanacu' presedinte. Bine ca am emigrat deja pentru ca refuz sa fiu tratat ca o oaie de catre acesti "domni". Va dati seama ce repede or sa dispara dosarele lui Nastase de exemplu? Parc si vad caseta cu filmul in care dosarele sunt - clipesti - si dosarele nu mai sunt: Nastase e curat ca lacrima. O sa avem intradevar LINISTE. Dormiti linistiti ca baietii lucreaza. Bine zicea "consecventul" Antonescu: "Domnule Geoana, ne-ati mancat 20 de ani din viata si mai vreti inca 20." http://www.hotnews.ro/stiri-politic-654 ... geoana.htm Domnul patriciu mai bine ramane la afaceri ca la politica clar nu se pricepe. Daca el e in stare sa declare cu seninatate ca nu stia de caseta care apare miraculos cateva ore dupa ce el se decide sa rupa tacerea (nu la DD in direct!) e clar ca nu are acel "je ne sais quoi" pentru politica romaneasca. Noapte buna popor!
Deci adevarul e CA L-A LOVIT, dar nu a fost cu intentie. Asa ca asta cu facaturile, cu expertii lu' peste prajit si alte d-astea...
dar de unde stii tu care e adevarul? ca uite, copilasul, bietul de el, nu stie nimic de lovitura in plex pe care o tot anunta patriciu (sau n-am citit eu bine?)
MaÅŸina: Ford Focus 2007, 1.6i 100 CP, Trend Collection
VIN: WF05XXGCD57L20779
Re: Mergeti la vot?
27 Noi 2009, 13:06
"...Pe moment am fost bucuros, am zâmbit, după aceea, m-a durut sufletul, m-am gândit că aşa ceva nu se poate întâmpla în România". Io cred ca la varsta aia din filmulet, nici un copil nu are o gandire de felul acesta, ca "asa ceva nu se poate intampla in Romania". Pardon, or avea cativa, dar sunt aceia cu IQ f ridicat si care nu merg pe la mitinguri electorale...
LE Cum ar fi daca toata tarasenia ar fi pusa in scena taman de TB? Pt ca apoi sa fie demontata fara drept de apel? Ma astept la orice scenariu zilele astea, si oricum, ar fi riscanta treaba. Dar totusi...