de valentins » 19 Mar 2014, 08:52
@Top Cat1 problematica,vis-a-vis de,detinerea unui automobil,pe care ulterior sa nu-l poti intretine,este din ce in ce mai des intalnita.
Exemple cu duiumul,am in parcarea din apropierea locuintei,unde au inceput deja sa zaca circa 7-8 masini,nu din lipsa combustibilului ci datorita problemelor tehnice,aparute in iarna aceasta,dar si la servici,unde un numar din ce in ce mai mare de colegi,ajung la servici fara masina,ulterior intreband in stanga si dreapta,ce se poate face la masina,ca sa oprit la semNafor,se aprind becurile in bord ca la discoteca si a aparut un miros, ca de ceva ars?!?
Eu apreciez ca nici 10% din cei care cumpara un auto sh, se intereseaza si de costul unei revizii oarecare,de costul consumabilelor periodice,de service care accepta acel tip de masina, care sa fie in apropierea locuintei(cat de cat),de istoric al acelei masini(daca are asa ceva).
Asta pentru ca,educatia legat de auto,lasa mult de dorit.
Ma necajesc si acum,ca am pierdut niste imagini dintr-un telefon,cu niste 'nene' care vindeau casete audio,pe capota la un Jaguar XJS(V12). Un exemplu edificator,de ce poti cumpara cu 1.000 de lire si arunca la gunoi ulterior,chiar cu ceva viteza initiala.
Legat de lipsa de respect,de lenea unor useri, mentionata de tine,no comment.
Exista o categorie de noi useri,care intra pe forum si deschid un nou topic,pentru o informatie(pe care pot sa o afle imediat,daca au curiozitatea si rabdarea, sa 'rasfoiasca' 2-3 pagini ale forumului).