ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
18 Oct 2009, 02:10
Vad eu cum fac sa te bat,la scor.
Ma bag la somn ca e taldiu.
Noapte buna bibane,noapte buna taticule.
18 Oct 2009, 02:17
NB ginerica. Eu zic sa te apuci de antranament cat mai repede. Asa ca ai grija ce faci cu bilutele in somn.
18 Oct 2009, 02:19
Noapte buna domnilor,ma duc sa fac un conquiztador ca de 2 zile sunt absent la condica.
18 Oct 2009, 02:26
De cand 2min inseamna 2 zile???
NB!
18 Oct 2009, 02:50
Te.a dus ginerica in eroare.
Aseara a cazut net.ul si nu am jucat iar in seara asta dupa ce mi.au plecat musafirii la orele 22,am stat cu voi pe forum pana acum,deci sunt 2 zile nu 2 minute.
18 Oct 2009, 03:04
Aseara la tine inseamna dupa ora 0 asa ca era ieri si cat timp ai stat cu noi pe forum, ai mai clicuit tu un pic pe acolo,

asa ca tot 2min raman.
18 Oct 2009, 14:47
Pun eu mana pe tine.
18 Oct 2009, 15:22
Nu cred ca are rost cu mana.. poate te mai si ranesti. Pune direct cheia franceza / arborele cotit.. ca sa fi sigur ca simte.
18 Oct 2009, 15:26
Asta?
Cat e de rau daca il tai nici sange nu ii curge.
18 Oct 2009, 18:40
bine v-am gasit....
acum 15 minute am intrat in casa....
zapada am prins foarte putina.....in schimb noroi cat vrei....masina este de culoare maro+plafon albastru...asa este modelul...
ma bucur ca a urcat asa si nu am fost nevoit sa-i pun lanturile....oricum ceva shpan a iesit din ambreiaj,amestecat cu ceva fum....dar nu se pune....
se lucreaza la casa....s-au sapat santuri pentru furtunele care ies din casa si intra in puturi...2 la numar...
la baie se lucreaza...sapt asta va fi gata, cu boiler macaronar instalat,....iar dupa sarbatori daca ne tin puterile vine un nene din Runcu sa faca scara interioara din lemn....
avem noi lemnul....stejar si cires....
ma dor toti muschii.....am febra musculara la picioare...si la stomac...portofelul sa subtiat destul de mult.....dar am ajuns acasa.....
atasez si doua poze,la cabana de la munte, spre exemplificare.....mentionez ca este situata la altitudinea de 1000m....
18 Oct 2009, 19:01
Foarte frumos peisajul,parca te nasti a doua oara.
Sa va dea Dumnezeu sanatate si putere de munca.
18 Oct 2009, 19:29
se cere gratar la noua casa

sa o stapaniti sanatos
18 Oct 2009, 19:43
multumesc frumos.....
gata sa fie lucrarea,asta ca sa poti trai omeneste....si se face si gratar.....din ala monstruos.....la disc.....
ca dupa un gratar trebuie sa te duci la baie sa te speli.....nu?....
18 Oct 2009, 23:33
@Valentins ce centrala ai montata la casuta de la munte,lemn,carbune,gaze,GPL..?
19 Oct 2009, 08:09
scuze ca raspund mai tarziu....dar aseara, mai aveam putin si adormeam cu capul pe tastatura....
la munte am cumparat un boiler cu posibilitate de incalzire a apei, duala....pe curent electric si pe lemne
este itaienesc.....frumos conceput....
detalii mai jos....
Boiler lemn-electric 80l (functioneaza simultan pe incalzire electrica si pe lemne), tehnologie TITAN-POWER, 2 ANI GARANTIE. Rezistenta electrica (1200w), termostat si capac pentru verificarea componentelor electrice.
Camera de ardere din material refractar. Led semnalizare, supapa de presiune inclusa.
Dimensiuni: H-1480mm: D-380mm
19 Oct 2009, 08:20
Buna dimineata.
19 Oct 2009, 09:51
Cam friguroasa si aglomerata, dar buna in rest
19 Oct 2009, 10:08
eu azi mi-am doborat toate recordurile.. 15 min de acasa pana la munca.. si am mers chiar foarte cuminte.
si surprinzator nu a fost aglomerat.. pe partea mea
19 Oct 2009, 13:44
Buna dimineata,e doar 14.41?
Ma duc sa beau un ceai cu pastrama,ia cazut lui Mctano o bucata sambata pe jos si am pus eu piciorul repede pe ea,fara ca el sa vada.
Sa vedem de unde iau niste mamaliga,o mai fi ceva sub masa?
Ma duc sa vad.
20 Oct 2009, 08:15
neata, si as vrea sa va intreb care ati lasat robinetul dat drumul? ca prea ploua..
20 Oct 2009, 11:53
ziua buna!
20 Oct 2009, 13:24
Felicitari lu' gabi_fiesta si sanatate sotiei si... fetitei care va sa fie! :*
20 Oct 2009, 20:18
terminam noi cabana...sa moara k_k_....iar cheile ...si vorbesc foarte serios....de obicei daca mama mai pleaca,sa cumpere cate ceva, le lasa langa usa de la intrare.....
am uitat sa mentionez un fapt......si anume....de unde las masina,in sat.....mai am de urcat cu piciorul,pe poteca in jur la o ora de mers....

....asta este ...este o zona de munte greu accesibila,dar de fapt in asta consta toata frumusetea......
in acest anotimp....ursul si lupii sunt omniprezenti.....deci tacamul este complect...
acum circa o luna...o ursoaica a rupt o bucata de gard+o poarta,care de fapt erau aproape noi....la care ulterior a trebuit sa muncim o zi intreaga sa reparam,ca sa arate la fel ca inainte....
daca eram pe acolo,cand se intampla minunea,poate apucam sa fac si eu o poza,doua......sau poate nu....
20 Oct 2009, 21:28
ca sofer (preponderent) de oras ce sunt azi am facut un record (nu si ca nr de km). dus si intors buc-craiova in aceeasi zi. pasagerii au fost multumiti de rapiditate , confort , siguranta. ce vreti ma, ma laud si io. Cornel + focus rulz.