Suparat pe mecanicii de duzina de pretutindeni, dar mai ales din Brasov.
Merg astazi la service recomandat de un amic, si anume PLP Group de pe strada Sitei, sa-mi reglez directia in urma inlocuirii casetei de directie, bucsi, pivoti, etc. Mecanicul, un domn de varsta respectabila, se apuca imediat de treaba. Primul lucru care-mi sare in ochi, si care ma deranjeaza foarte mult, este sistemul de imobilizare a volanului. In loc sa foloseasca un imobilizator cum am vazut la altii, fixat intre volan si pedala de frana, acest mester imi propteste unul mult mai mic, intre volan si scaun. Desigur, observ imediat si faptul ca acest dispozitiv nu are nicio protectie, este pur si simplu un fier gol cu o talpa in forma de triunghi care se infige bine in scaunul meu. Trec peste, urmaresc cu atentie reglajul, totul ok, si asteptam sa se treaca la reglajul rotilor de pe spate. Moment in care omul isi strange jucariile si ma anunta ca a terminat.
Buuun. Iau asta drept necunostinta de cauza, pentru ca la birou anuntasem ca doresc reglaj fata / spate, si-l instiintez pe om. Intra din nou pe canal, arunca rapid un ochi de "expert", si ma anunta ca masina mea nu are reglaj al rotilor pe spate

Raman tablou o clipa, dupa care ii spun sa se mai uite o data, pentru ca pe fiecare bascula inferioara exista cate un surub excentric cu o saiba excentrica. Trebuie slabita piulita si se regleaza de acolo. Se mai uita o data cu acelasi ochi de expert format in atatia ani de experienta, si-mi spune din nou, foarte hotarat, ca "astea" n-au reglaj. Bine, o las balta ca n-am cu cine ma intelege. Platesc reglajul pentru fata, si plec. Suparat pe timpul pierdut, si pe faptul ca maine trebuie sa reglez din nou directia, in alta parte.
Aviz mai ales colegilor din Brasov, daca aveti de facut reglajul la directie, va recomand sa cautati alt service.