CLAUDIU,esti un dulce mii de multumiri,eu nu stiam de existenta acestui motan de la avatarul tau,ma si intrebam de unde l.ai luat,dar acum am inteles totul.
SHINE,multumesc de intrebare,am un baietel(baiat nene),care saptamana asta,termina 8 clase si din toama,merge la liceu.In ciuda faptului ca are aproape 1,90m,ca si mine(cred ca seamana cu sectoristul

),implineste doar 15 ani si ca sa ma mai laud putin,fii atent ca socoteala am facut,eu sunt nascut pe 12 Iulie,iar el pe 13 Iulie,ce zici?
Cu aceasta ocazie iar imi amintesc de o suparare crunta.
Pe 11 Aprilie 1994,a fost ziua fatala in care acel nemernic de betivan,mi.a rupt picioarele si mi.a spart bazinul,intr.un grav accident de circulatie,cand ma deplasam dupa piese la Bucuresti,fapt caruia datorez acum multele probleme care le am si nu pot veni si eu,nici macar la intalnirile de seara din Bucuresti,viata mea inchindu.se in acel an nefast.
Pe 11 Aprilie 1994,am avut accidentul,iar pe 13 Iulie 1994,sa nascut bucuria vietii mele,baietelul Alin.
Pe 13 Iulie 1994,la orele 12.00,ma aflam in pat cu fata in sus,rastignit ca Isus Hristos,cu ochii in tavan,fiind gipsat si imobilizat,deoarece din cauza sparturii de la bazin ,nu puteam sa ma intorc,nici macar pe o parte,moment in care a intrat in camera mea,iubita mea mama si mi.a comunicat ca Vali(sotia),a nascut un baietel,perfect sanatos si fara alte probleme.
Va rog sa va ganditi,ce a fost in sufletul meu atunci,cand sotia mea se afla intr.un pat de maternitate iar eu imobilizat,intr.un pat din casa si cu lacrimi in ochi am rugat.o pe mama mea,sa.i duca un buchet de flori din partea celui care nu putea sa se miste.
Cu aceasta ocazie va mai dezvalui un secret.
In momentul accidentului,conduceam un Ford Consul Granada,autoturism care fiind foarte solid,am reusit sa raman in viata,deoarece dupa ce am iesit din spital si am vazut masina,mi.a venit rau,nu intelegeam cum am scapat din acea caroserie torsionata.Acesta este motivul pentru care ma aflu pe acest forum,din respect pentru firma Ford si voi ramane aici,atata timp cat voi fi gazduit,deoarece eu detin 2 Audi,nu mai am avut un Ford,de cca 10 ani.Eu spun ca nu am mai avut,din motivul ca nu am mai umblat cu ele si nici nu erau pe numele meu,dar si anul trecut am mai avut 2 Scorpio,unul diesel si unul benzina si un Ford Taurus,model american,care le.am vandut.Pana anul trecut,cumparam in fiecare an 2/3 masini,care le vindeam in toamna(masini de 1000 euro,max.),dar din acest an nu ma mai ocup de acest aspect,deoarece nu mai renteaza,lucrez in pierdere,criza.
Revenind la subiectul cu buchetul de flori,dupa cu vedeti,sa mai intamplat si in 1994,nu numai acum in 2009,deci e invatata,saraca.
Va multumesc pentru atentia acordata si traiesc cu sentimenrul ca nu am deranjat pe nimeni cu scurta mea istorioara,iar moderatorii sper sa ma inteleaga,deoarece eu consider ca intra tot la capitolul suparari.