Daniel intradevar ai reusit sa dai mult mai multa tehnicitate in ce ai scris acolo decat este defapt.
Pana una alta antivirusul este un compromis si nu degeaba este cel mai larg raspandit, atat pentru incepatori cat si pentru utilizatori avansati si groaznic de avansati.
Prin urmare prefer sa folosesc un antivirus decat toate celelalte compromisuri(din punctul meu de vedere ... nu vreau sa spun ce parere am despre opritul flashului si parca ma vad cautand butoanele Enable-Disable de 5 ori pe zi) ce le ai tu acolo astfel incat acesta sa imi extinda zona de siguranta atat cat e nevoie si cat sa nu fie fortat sa devin paranoic in alte directie, gen backup peste backup si imagini ale partitiilor.
Legat de imaginile partitiilor cu sistem de operare e iar o chestie, care desi tu o sa imi argumentezi ca merge f bine, nu o sa o compar niciodata cu o reinstalare a sistemului de la 0, chiar daca dureaza 1:30 inloc de 30 de min, dar macar o fac mai rar.
Mai sus, eu ma refeream de pierderea datelor din cauza unor virusi ... nu baduri, accidente ...
Nu mai continui ca deja suntem departe de subiect si sunt destul de convins ca Don Giovani isi doreste un ... antivirus.