ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
07 Noi 2009, 01:00
Sarutmana,sarutmana Gyovany,dar ar trebui sa intri si tu aici,ce imi e Gavril ce imi e Gyovany.
Banditul ala de
taticu pe unde o fi?
Corneluse,ptiu sa nu te daochi,dar bine mai arati in seara asta.
Aseara am crezut ca ruleaza Pantera Roz.
Sper sa nu apucam si celalalt film cu Pantera Roz se intoarce.
07 Noi 2009, 05:19
neatza!
07 Noi 2009, 06:08
Sarutmana
Fina si astazi muncesti?
Offff.
07 Noi 2009, 08:06
niste informatii va rog daca se poate pentru un ford fusion 1.4tdci imi trebuie tipul de ulei folosit pt cutia de viteze.multumesc.
07 Noi 2009, 13:23
Valiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,pe unde faci nene caramida?
Sau nu apari de frica lui Gyovany?
Sper ca nu te.ai insurat si ai plecat in luna de miere?
07 Noi 2009, 16:43
Am avut de umblat ieri toata ziua, apoi dupa masa am schimbat rulmentul pe fata, nu eu, macanicul, dar eu m-am murdarit mai tare ca el,

Acum nu mai am ABS,

si apoi cand am venit acasa, am picat pe baricade, si dupa ce m-am trezit nu am mai avut chef de intrat pe net.
07 Noi 2009, 20:30
Nu inteleg de ce ai ramas fara ABS?
Te.ai pus cu ciocanul pe senzor?
07 Noi 2009, 21:28
NU! S-a gresit codul la rulment si am primit unul fara ''Z''-ul magnetic.(Dupa lungi cercetari)
07 Noi 2009, 21:34
Si sa inteleg ca ai stiut sa mergi pe jos?
Ce nu mi.as fi dorit sa te vad.
Gica pe jos.
De curiozitate,ai mers in limitele legale?
Sau le.ai intors caschetele pe cap la militienii din centrul intersectiei?
07 Noi 2009, 21:41
Salut gashca.
Ptiuu... ce ploua aici la mine,de azi dimineata ploua cu mici pauze,de masa cred

,ca acum ascult cum ii da ca am geamul deschis.
Ce face
taticul meu preferat?
Sa traiesti multi ani fericiti nene Gabi zis bibanu,sa te distrezi frumos maine de ziua ta,acum daca ploua faci gratarul in garaj

,si iti mai zic inca o data La Multi Ani pentru maine
07 Noi 2009, 22:16
Vali vine iarna nu vara,intreaba.l pe Base ca el stie mai bine.
07 Noi 2009, 22:26
Si care e problema mea ca vine iarna??

..........sau vara..........sau ce-o veni??
07 Noi 2009, 23:32
Asa e Vali,ai dreptate da.l dracu de ABS,demonteaza si motorul,iei un cal,scoti haturile pe geam si treci la combustibil ecologic.

Ai luat.o ca ala cu cutia de viteze care a zis:
"Las.o dracu de cutie Ioane ca o montam cand ne intoarcem ca acum avem treaba".
07 Noi 2009, 23:44
Ma da esti de belea!!! Ce vroiai acum, sa stau cu ea pe elevator, pana-mi vine rulmentul care-mi trebuie???
Oricum faptul era implinit. Rulmentul original a fost distrus, celalalt, montat..... cazul rezolvat, pacientul mort.

Asta a fost solutia optima. Astept celalalt rulment. Asta nu inseamna ca eu nu pot sa-mi fac treaba cu masina!
08 Noi 2009, 00:04
Imi pare rau Bibane ca gandesti asa! De la cine am cumparat eu piesa, si-a asigurat raspunderea pentru greseala si primesc alt rulment in locul celui montat fara alte costuri. Singura problema ramane un pic manopera mecanicului. Dar tinand cont ca este acelas de 10 ani, s-a intampalt cand am gresit si eu, s-a intamplat cand a gresit si el. Asa ca o mana se spala pe alta.
08 Noi 2009, 00:16
Imi pare rau Vali ca gandesti asa,dar tu ai pierdut ziua,manopera la mecanic si ai umblat lelea prin oras sa.ti aduca piesa.
La tine poate a gresit odata dar la mine sunt numai "femei " angajate si gresesc la 80% din cazuri.
In momentul in care ai un client in curte care trebuie sa ajunga in ...Alaska... si tu vii si nu e piesa buna,il amani pe asta pentru maine si te certi cu cel care trebuia sa vina maine ca nu esti serios si se devanseaza toate lucrarile si obrazul e al tau,deci cine suporta consecintele si de ce?
Pentru ca femeia in loc sa o lase la cratita o angajeasza la pise auto ca sa se mai aplece si ea din cand in cand.
Te rog sa ma scuzi de iesire dar nu am mai patit o asemenea faza decat aseara.
Asa ca ....
08 Noi 2009, 00:28
Bibane! Te cred! Numai ca clientul cu care lucrez eu, nu a gresit nici o data. Chiar am vorbe de apreciere pentru el. Mi-a adus si saiba de plastic in forma de rahat dupa nu stiu ce surub am vrut eu.

A fost o greseala, este omenesc, nu a murit nimeni,
masina nu sta, si-a asumat greseala..... ce mai vrei??
PS. Greseala sa stii ca nu a fost omeneasca. A fost din cauza la un program de conversie de coduri. Dar omul a preferat sa spuna ca a gresit el.
08 Noi 2009, 08:12
La multi ani, de Sfintii Mihail si Gavril! Sa aveti parte de multa sanatate, bucurii si impliniri cat cuprinde si sa va bucuri de aceasta zi frumoasa mereu!
08 Noi 2009, 11:30
Bibaneeee!!!!!!!!! La Multi Ani!
08 Noi 2009, 15:23
Sarutmana tuturor,masa si dansul vor avea loc pe data de 30 februarie 2010 si intrarea este libera.
08 Noi 2009, 21:00
Sa traiasca Sfantu Bibanu!!!
08 Noi 2009, 21:32
Multam fain nene Mariusica,sa traiesti 100 de ani dupa ce ma duc eu.
Adevarul este ca meritam si eu un ban astazi,dar hai treaca si asa.
08 Noi 2009, 21:40
Eiiiii....noi sa fim sanatosi!!!
08 Noi 2009, 22:47
Mai petrecaretilor care sunteti Mihai si Gabrieli dati muzica mai incet ca e deja ora de liniste

si mai terminati cu gratarele,petrecerea ca nu pot sa ma odihnesc din cauza galagiei si mirosului de gratar

...miroase pe tot forumul a gratar

...bibane sa bei un pahar cu vin si pentru mine
Dar ce o mai face
taticul meu
09 Noi 2009, 06:02
Buna dimineata soare.