ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Motociclism si Motociclisti

02 Sep 2008, 12:00

Mda, mie îmi plac comments la articol...
$1 scrie:$2rebuia din pacate sa se intample asa ceva. Soldatii americani sa actioneze dupa legile americane si sa ceara judecarea in America. Poate asa o se ia masuri si poate asa mafia din Constanta si din toata tara o sa se invete minte. Daca as putea eu as actiona pentru acesti soldati americani. Si as face asta nu pentru ca ii iubesc pe americani mai mult decat pe ramani, dar trebuie o data si o data sa se iasa din acesata mocirla care miroase din ce in ce mai rau. ARMATA AMERICANA SI JUSTITIA AMERICANA SA CEARA PEDEAPSA EXEMPLARA PENTRU ACESTI BANDITI CARE NE FAC DE RAS.

Cu astfel de oameni în țara asta, ne mai și mirăm de toate gherlele pe care le înghițim. Nu sunt de acord nici cu faza "americani nemernici și împuțiți" și alte asemenea, dar de acolo pâna acolo e drum lung și spinos.

02 Sep 2008, 12:05

$1 scrie:$2otociclistii alora. Prea se cred ca la ei acasa si au facut numai figuri toti .

Care motociclisti, bre?
Nu ai inteles ca doar "ai nostri" erau cu motoarele? =))

02 Sep 2008, 12:43

$1 scrie:$2da, mie îmi plac comments la articol...
$1 scrie:$2ARMATA AMERICANA SI JUSTITIA AMERICANA SA CEARA PEDEAPSA EXEMPLARA PENTRU ACESTI BANDITI CARE NE FAC DE RAS.

Cu astfel de oameni în țara asta, ne mai și mirăm de toate gherlele pe care le înghițim. Nu sunt de acord nici cu faza "americani nemernici și împuțiți" și alte asemenea, dar de acolo pâna acolo e drum lung și spinos.

Ce cretin !Face oare referire la "justitia" americana care i-a facut dreptate lu Teo Peter ?... :(

02 Sep 2008, 13:19

E vorba culmea de o tipă :|

Să nu ne legăm de Teo Peter and such, probabil ea crede că omul a fost omorât de rromanes și a fost plantat în taxiul ăla din ură contra americanilor =))

Nu știu ce să zic, oricum trăim în țara lui Papură Vodă și sincer m-am săturat de știrile "senzaționale" din care 90% este balonul de săpun, 9% rahan și 1% adevăr...

02 Sep 2008, 14:08

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2otociclistii alora. Prea se cred ca la ei acasa si au facut numai figuri toti .

Care motociclisti, bre?
Nu ai inteles ca doar "ai nostri" erau cu motoarele? =))

Ba da am inteles, dar mi-a scapat o virgula. Era " Motociclistii, alora" bine le-au facut.

03 Sep 2008, 08:40

mda ..parerea mea despre USA este : _|_ **== _|_ si cam atat

03 Sep 2008, 12:46

$1 scrie:$2da ..parerea mea despre USA este : _|_ **== _|_ si cam atat

Adica li se cam filfaie ? :))

04 Sep 2008, 07:32

;) sa zicem ...ca deh daca este emoticon-ul animat .. ;)

05 Sep 2008, 08:06

Cam mult totusi :

http://www.realitatea.net/a-circulat-cu ... 42632.html

05 Sep 2008, 08:25

Imi pare rau pentru el, Donator de organe scrie pe el.

Si eu iubesc motoarele, dar asta nu inseamna ca vreau sa-mi las copilul orfan de tata ;)

Iar Politia Romana e de toata jena. Se leaga de tine daca ambalezi motorul un pic mai tare in parcare, dar nu-i vad pe fitzosii cu motoare de 1000 cc luat de taticu la majorat, care fac tumbe prin trafic si le dau cu flit.
Si tot motociclistii adevarati sint blamati.

Am fost in Grecia ai acolo e un adevarat cult al motoarelor si scuterelor, dar aia chiar vor sa faca ceva pentru trafic. La noi e pe dos.
Sucks!

05 Sep 2008, 09:45

Cu ambalatul motorului nu sunt de acord. Si nici cu schimbarea tobei stock cu una mai zgomotoasa. Si asa traiesc intr-un oras stresant cu mult zgomot si chiar nu mai am nevoie de si mai mult zgomot. Am calatorit si eu prin tari unde motoarele sunt la putere si inafara de choppers nu se auzea toba la niciuna. Vara asta am fost vreo 2 saptamani in Italia si nu imi venea sa cred ca acelasi model de motor cum am vazut si pe strazile noastre nu scotea aproape niciun zgomot insa in Bucuresti cutremura geamurile. Cum acolo se poate si aici nu? Cum aici toti cred ca au 7 coa** si isi fac ei motoretele sa sune ca o drujba infuriata sa ii remarce lumea? Cred ca nimanui nu-i convine sa ii ambaleze unul si altul motocicleta sub geam dar totusi... respectul la noi lipseste cu desavarsire.

Oricum eu am ramas cu niste gargauni impotriva zgomotelor anormale scoase de motociclete de cand lucram in centru si zilnic eram terorizat :)

Si o intrebare: sfaturi achizitionare motocilete... de unde?

In primavara cred ca imi iau si eu ceva de 600 de prin 2002-2003. Ma gandeam la un hornet sau la un CBR. Alea din Germania sunt intretinute ca in Italia m-am lamurit si cu masinile si cu motoarele?

05 Sep 2008, 10:04

Officer, nu cred ca m-ai inteles. Nici eu nu sint de acord cu smecherii de bani gata care isi pun tobe fara site si o ambaleaza in draci numa sa se uite blondele unineuronale la ei. Dar Politia exagereaza f des (ca si babele) pentru ca nu ai cum sa pleci de pe loc fara sa ambalezi macar un pic motorul, ca nu e bicicleta. Si cine a mers macar o data cu un motor stie cum e.
Problema e ca din cauza smecherasilor (si aia fii sigur ca nu patesc nimic ca suna taticu si-o scoate si motoru si carnetu de la Garcea) sufera motociclistii adevarati si cu respect pentru cei din jur.
Pe smecherasi ii detest eu sincer.

05 Sep 2008, 10:18

Am inteles... post-ul tau doar mi-a adus aminte de cei despre care vorbeai, adica ce am scris nu era o replica. Numa' bine!

05 Sep 2008, 11:14

$1 scrie:$2mi pare rau pentru el, Donator de organe scrie pe el.

Si eu iubesc motoarele, dar asta nu inseamna ca vreau sa-mi las copilul orfan de tata ;)

Iar Politia Romana e de toata jena. Se leaga de tine daca ambalezi motorul un pic mai tare in parcare, dar nu-i vad pe fitzosii cu motoare de 1000 cc luat de taticu la majorat, care fac tumbe prin trafic si le dau cu flit.
Si tot motociclistii adevarati sint blamati.

Am fost in Grecia ai acolo e un adevarat cult al motoarelor si scuterelor, dar aia chiar vor sa faca ceva pentru trafic. La noi e pe dos.
Sucks!

Coane, tipul care o mers cu 300/h nu e un puștan cordit, crede-mă că nu făcea ăla toată autostrada cu 300/h și fugea că s-a terminat benzina, ci pentru ca ar fi dat cu capul într-un stâlp.

Ăla chiar știe să se dea, din câte am înțeles din păcate știe să se dea numai tare. Dar atunci n-a pus în pericol pe nimeni, traficul fusese oprit din cauza unui accident => autostradă goală în fața... Ce mai vrei? Făcea unu` mișto pe alt forum că "rămăsese în a 3a" =))

Aici nu e topic cu care e "mai motociclist" decât altul, e topic de schimbat impresii. Mi-a plăcut că cine o dat linkul n-a dat și detalii, deși poate ar fi trebuit.

Ăsta e motorul
Dați un ochi și aici.

Hai să nu iasă flame :)

Later edit: în primul reportaj "satanistul" mergea cu 250km/h, în ăsta mergea cu 300km/h. Că doar e presa noastră. Bleah.

Later edit 2: "turboo.." =))

05 Sep 2008, 11:29

$1 scrie:$2Aici nu e topic cu care e "mai motociclist" decât altul, e topic de schimbat impresii. Mi-a plăcut că cine o dat linkul n-a dat și detalii, deși poate ar fi trebuit.

Hai să nu iasă flame :)

Nu aveam ce detalii sa dau ...eu am afirmat doar ca am impresia ca mergea cam tare ! :D Tot de pe Realitatea.net am vazut ca a fost si un accident azi-noapte in B : un motociclist a intrat intr-o dubita ...

Oricum , nu vreau sa ma cert cu tine pt ca am vazut , din testul de stil de condus , ca esti cam nervos ! :)) :))

05 Sep 2008, 11:30

cred ca "zmei" ca asta din articol nu fac decit rau imaginii motociclistilor !

05 Sep 2008, 11:50

Stai calm, am draci doar în trafic și nu postez din mașină din același principiu din care nu folosesc telefonul mobil :D

Doar am spus că ăsta nu era totuși un teribilist normal, ci o relativ rara avis - vitezoman care chiar știe să meargă. Plus că n-am auzit mărurii că a croșetat mașini sau chestii. Citiți vă rog topicul de acolo, se trag anumite concluzii. Mai ales despre presă...

05 Sep 2008, 12:32

$1 scrie:$2u era totuși un teribilist normal, ci o relativ rara avis - vitezoman care chiar știe să meargă.

E plin dealu de vitezomani d-astia care stiu sa mearga ... :( sa nu-mi spui ca ala la 300 la ora poate sa evite camionul care tocmai ce-a schimbat banda ... :D
Eu nu cred ca viteza ucide , ceea ce ucide e inconstienta !

05 Sep 2008, 13:41

Este clar că n-ai înțeles nimic și că nu știi să-ți compilezi informația din mai multe surse. De unde știi cu cât a mers ăla? Eu pot afirma că a mers cu 400km/h, R1+N2O face asta posibil, dar asta nu înseamnă că scriu o știre despre asta.

Legislația noastră suferă grav, este adevărat, omul nu are ce căuta pe șosele ci își are locul pe circuit, dar asta nu înseamnă să generalizezi. Eu repet, dacă era puștan teribilist sfârșea în zid cu motorul ăla, nu i se termina benzina ca să fie nevoie să o ia pe câmp. Plus că n-am auzit de victime colaterale, oameni jenați că a mers ăla ca racheta pe A2.

Bine că se preia asta cu inconștiența ucide, total greșit, la 5km/h poți fii inconștient, dar nu rupi decât 1 os cel mult sau îndoi o aripă de mașină, la 180/h omori oameni. Foarte profund, dom`ne. Hai să mergem toți cu 200/h că de fapt inconștiența ucide, nu viteza. Nu ți se pare că te cam contrazici? :)

05 Sep 2008, 15:14

Cosmin, faptul ca ACUM nu s-a intamplat nimic nu inseamna ca data viitoare nu va derapa si va sari prin prabrizul unuia care are copiii in masina. La 300/h (ca si la 200, de fapt la motocicleta putem vorbi de orice este de la 100 in sus) oricand se poate intampla ceva si controlul asupra bolidului este foarte greu de mentinut.

05 Sep 2008, 16:36

dap,dap,dap, satanistii,killerii,nenorocitii,, asa sunt catalogati toti si se face o mare gresala ..nu va ganditi ca omul este gutzupan ,este chiar un racer ,nu poate merge oricine cu asa ceva ... pacat ca nu isi foloseste skillurile in alte parti (pista) ..

05 Sep 2008, 18:15

=)) =)) =)) =)) =))

Asa e, unul care merge cu 300 si nu opreste la 3 blocaje ale politiei "stie sa se dea, nu e doar un pustan teribilist" =)) Am trait sa o aud si pe asta. =)) Tipul asta e mai rau decat un "puștan teribilist", macar ala oprea la semnalele politistului. Da' asa e un infractor! Dupa al treilea filtru, politistii ar trebui sa foloseasca tehnica asta sa il opreasca : http://www.youtube.com/watch?v=nTrjbTjhy3s . Nu o fi politia cea mai demna de incredere autoritate, dar chiar traim in jungla, ce naiba?!

Exact acelasi lucru cred si despre soferii de automobile care fac la fel, ca sa nu credeti ca am ceva cu motociclistii!

06 Sep 2008, 16:13

cred ca nu ai inteles esenta :-?? ..ma rog ...no comment

07 Sep 2008, 10:03

Esenta este ca A INCALCAT LEGEA si trebuie sa plateasca pt asta. Nu conteaza ca e racer skilat, ca e gutupan sau ce mama dracului o fi, trebuie sa raspunda in fata legii. Si in opinia mea, legile sunt prea blande cu asemenea specimene, ar trebui sa li se anuleze permisele de circulatie si sa nu mai aiba voie sa circule decat cu bicicleta. Sa zica mersi ca fapta s-a intamplat in Romania prin alte tari cred ca dadeau cu el de asfalt de urgenta.
Nu inteleg cum puteti sa luati apararea acestor tip de oameni, ca e racer, ca stie sa se dea, eu ii urez in scurt timp sa salveze alta viata prin donare de organe.
Ce-am citit pe motociclism.ro, ma doare capul. Deja e transformat in erou. Ce scrie unul acolo:"in oras n-am voie sa alerg, ma prinde politia si imi zice sa alerg pe autostrada, ies pe autostrada, ma ia la goana politia autostrazii. In oras n-am voie, pe autostrada nu, atunci de ce dracu mi-am mai luat motor, sa merg cu 130?"
Cam asa gandesc "motociclistii" nostri. Cei adevarati, care stiu sa pretuiasca un motor si iubesc motoarele cu adevarat, sunt foarte putini si ii respect.

07 Sep 2008, 18:04

:D :D :D asta este ..fiecare dupa cum il taie capul ..si bulanul lui dupa cum spuneai si tu are noroc ca este in RRomania ..hai sa-ti mai povestesc ceva ..sa te dai pe pista este fff scump si atunci prefera sa se dea pe strada punand in pericol viata oamenilor ,implicit a lui .........dar nu este singurul ...,nu inseamna sa aruncam cu pietre in el cand printre moi sunt ffffff multi ...,,includ si masini aici ...oare cati de aici care au ST-uri merg cu 50 in oras si 130 pe asazisele autostrazi de kkt din RRO????hai sa fim seriosi ..ai impresia ca eu ma dau cu moto cu 50???? ;) sau alti motoristi de pe aici?? pe mine asta ma deranjaza ..au prins un imbecil si gata "EL ESTE ,LA ZID CU EL "" eheee daca am pune la zid pe toti care " AU INCALCAT LEGEA .. probabil ca mai vedem doar masiniile de scoala pe sosele .... ;) ...o sa-mi spui ca tu esti sofer si nu incalci legea f tare ,,dar asta parca prea de tot ,,nu??? care este diferenta ca ai incalcat cu 20 km/h limita sau 200km/h ..tot incalcarea legii se numeste .... :-t ..gresesc cumva?? si btw .eu nu apar pe nimeni ,,cu atat mai putin pe imbecilul de motorist ..ci doar va spuneam ca nu oricine poate merge cu asa ceva si pacat de talent ca nu il foloseste pe pista ,,asta era ideea :(
apropos de donatori ////nu=i frumos ce spui :-O :-O

07 Sep 2008, 20:12

$1 scrie:$2tw .eu nu apar pe nimeni ,,cu atat mai putin pe imbecilul de motorist ..ci doar va spuneam ca nu oricine poate merge cu asa ceva si pacat de talent ca nu il foloseste pe pista ,,asta era ideea :(

Fix asta este ideea care doream și eu să o transmit, îmi pare sincer rău dacă s-a înțeles altceva :)

07 Sep 2008, 20:37

Ar trebui sa deviati topicul spre ceva mai placut, astea sunt totusi cazuri izolate si nu am vrea sa generalizam. :)

07 Sep 2008, 21:14

$1 scrie:$2heee daca am pune la zid pe toti care " AU INCALCAT LEGEA .. probabil ca mai vedem doar masiniile de scoala pe sosele

Eu cred ca daca legile s-ar aplica mai corect si pt toata lumea la fel, ar fi mai multa civilizatie pe sosele, mai multa siguranta. Uitati-va ce se intampla in jur. Iei o amenda de radar, contestatie=neplata amenzii, recuperarea permisului. Ti se ia permisul din varii motive, contestatie=recuperare permis. Se omoara oameni pe trecerea de pietoni, contestatie=recuperare permis. Lipsa legislatiei sau neaplicarea ei=jungla. De-aia toti inconstientii cu covrigul sau ghidonul in mana isi permit sa incalce flagrant legile stiind ca in final nu patesc nimic. Se cred zmei, atotputernici, imbatabili dar e deajuns sa greseasca doar o data si sa creeze tragedii. Toti mai calcam legea, nu ma dau sfant aici, dar una e sa depasesti maximul cu 20-30km/h, alta e cu 100-200.
Iar despre raceri, nu ma intereseaza ca pe un circuit e scump sa te dai, ala e locul in care ai voie. Ti-ai luat motor cu multi cai, ti-ai luat ST, pe sosea legea trebuie sa fie lege.

07 Sep 2008, 21:37

$1 scrie:$2red ca "zmei" ca asta din articol nu fac decit rau imaginii motociclistilor !

Nici nu stii cata dreptate ai.....

08 Sep 2008, 07:06

$1 scrie:$2D :D :D asta este ..fiecare dupa cum il taie capul ..si bulanul lui dupa cum spuneai si tu are noroc ca este in RRomania ..hai sa-ti mai povestesc ceva ..sa te dai pe pista este fff scump si atunci prefera sa se dea pe strada punand in pericol viata oamenilor ,implicit a lui .........dar nu este singurul ...,nu inseamna sa aruncam cu pietre in el cand printre moi sunt ffffff multi ...,,includ si masini aici ...oare cati de aici care au ST-uri merg cu 50 in oras si 130 pe asazisele autostrazi de kkt din RRO????hai sa fim seriosi ..ai impresia ca eu ma dau cu moto cu 50???? ;) sau alti motoristi de pe aici?? pe mine asta ma deranjaza ..au prins un imbecil si gata "EL ESTE ,LA ZID CU EL "" eheee daca am pune la zid pe toti care " AU INCALCAT LEGEA .. probabil ca mai vedem doar masiniile de scoala pe sosele .... ;) ...o sa-mi spui ca tu esti sofer si nu incalci legea f tare ,,dar asta parca prea de tot ,,nu??? care este diferenta ca ai incalcat cu 20 km/h limita sau 200km/h ..tot incalcarea legii se numeste .... :-t ..gresesc cumva?? si btw .eu nu apar pe nimeni ,,cu atat mai putin pe imbecilul de motorist ..ci doar va spuneam ca nu oricine poate merge cu asa ceva si pacat de talent ca nu il foloseste pe pista ,,asta era ideea :(

Apropo de semnatura ta:
Sa presupunem ca un racer din asta pe care il aperi (ca e oropsit, ca saracu' nu are si el unde sa se dea cu 300-500 km/h ca-l deh, il tine motorul si e tare de mana si poate) intra in tine.
Varianta buna ar fi sa fii in masina, cealalta sa te prinda cand traversezi strada.
Poti incerca sa extrapolezi aceasta "experienta" si la rudele apropiate.
Sincer, ii mai tii partea?
Ideea de baza este ca la viteze foarte mari nu mai are nici timp sa vada vreun obstacol dar sa-l mai evite. Lumea nu se asteapta sa fie pista de F1 pe orice strada si evident ii vor taia calea neapreciind corect viteza si distanta. Cu alte cuvinte intre 20 si 200 km ora cam este diferenta si mi se pare simplist sa te gandesti doar ca ai depasit viteza. Daca te ajuta la ceva, nici copiii nu se gandesc la urmarile actiunilor lor. :D
Răspunde