ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
@isotech_ro Buna asta, m-am tavalit de ras. Asa face si prietenul meu cu scirocco cu dsg cand ramane cu masina in zapada, doar ca nu se duce sa o impinga din spate, ci din dreptul portierei soferului.
mie nu mi se pare fun. niste dobitoci care in loc sa ajute femeia, stau cu mainile pe aparatul de filmat. bine ca nu era vreun pieton prin zona. halal distractie !
chefdejoaca: sa nu ne grabim cu etichetarile, filmul poate fi regizat. Iar daca nu este regizat, oamenii aia nu sunt dobitoci. Soferita aia isi merita soarta. Cat de prost sofer trebuie sa fi, sa cureti zona de aderenta la rotile din fata pentru o masina cu tractiunea spate...
Nici eu nu m-as fi grabit sa o ajut, riscam sa ajung sub rotile masinii.
nu este ceva funny, insa este o poveste de succes ... cind l-am vazut prima data, acum 2 zile, clipul avea 500.000 de accesari ... astazi avea 11.000.000 ... nu mai pun la socoteala clonele ... astazi destinul acestui om este schimbat