ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Pe cine am vazut in trafic?

17 Dec 2009, 20:46

Am banuit eu k pe acolo lucrezi ... era parcata la vip-uri, langa supermarket. ;)
Salutari ink o data !

19 Dec 2009, 16:18

Masina lui valiinves ieri in parcare la carrefour.Salutari vali !

20 Dec 2009, 00:20

Tu mi-ai rupt oglinda?? :D A stat masina vreo 4 ore acolo, si cand m-am dus la ea am gasit-o cu oglinda rupta. :D
Maine (duminica) ma duc la Mall in Bacau, poate o gasesc si cu stergatoarele inodate. :D

20 Dec 2009, 07:18

bine ca stiu :))

20 Dec 2009, 20:12

Teapa Ovi!!! Am lasat-o in parcare la Billa. :))
Azi la 9si10, m-am intersectat cu Alen aprope de Nicolae Balcescu, cam la intersectia cu Faraoani, dar l-am vazut prea in scurt ca sa apuc sa-i fac si din faruri.
Salutari Alen!!

21 Dec 2009, 08:12

asa merge el, de cateva ori mi-am dat seama ca e el dupa ce a trecut :D .

21 Dec 2009, 10:38

Vazut azi pe liviu79 vis-a-vis de Restaurantul Plus , blocand ambele sensuri de circulatie :))

21 Dec 2009, 14:56

$1 scrie:$2Azi la 9si10, m-am intersectat cu Alen aprope de Nicolae Balcescu, cam la intersectia cu Faraoani, dar l-am vazut prea in scurt ca sa apuc sa-i fac si din faruri.
Salutari Alen!!

desi nu uitasem ca vii duminica in Bacau si mi-am propus sa ma uit dupa tine, probabil ne-am intersectat exact cand nu eram foarte atent la ce masini trec pe langa mine si din pacate nu te-am observat :D

21 Dec 2009, 16:19

Normal ar fi fost sa te observ eu mai repede, dar nu am reusit din cauza unui logan care-l aveam in fata. Masina ta este mult mai usor de observat, decat a mea, care era plina de gheata si care nici macar ca e ford nu se mai vedea. :D

22 Dec 2009, 22:35

Salutare
B-XX-NWD pe la Universitate
B-XX-DXT in parcare la Orhideea

23 Dec 2009, 08:53

ieri ne-am zarit in trafic cu violet si cu claudiu la semafor..multumesc inca odata :)

23 Dec 2009, 13:50

azi pe iuliu maniu...pe la piata veteranilor un ff2 argintiu hatch RXV sau RXY...salutari

23 Dec 2009, 17:38

Azi in Dristor pe Drumul Murgului un KA cu sticker pe luneta B-70-GSX (cred), parcat.
Suntem vecini?

23 Dec 2009, 20:12

$1 scrie:$2u mi-ai rupt oglinda?? :D A stat masina vreo 4 ore acolo, si cand m-am dus la ea am gasit-o cu oglinda rupta. :D :D

Da, n-am putut sa-ti fac o poza si trebuia sa te fac atent cumva... :D .
Tu erai azi in spatele meu pe Anghel Saligny ? Am vrut sa ma opresc la semafor sa fiu sigur ca tu esti, dar eram intr-o graba...

$1 scrie:$2azut azi pe liviu79 vis-a-vis de Restaurantul Plus , blocand ambele sensuri de circulatie :))

Nici chiar asa Cornele, imi strici reputatia. :D

23 Dec 2009, 23:53

$1 scrie:$2zi in Dristor pe Drumul Murgului un KA cu sticker pe luneta B-70-GSX (cred), parcat.
Suntem vecini?

that might be Wanna. sa imi fie rusine ca nu ii stiu numarul. Dar da, sta prin Dristor. nu stiu cum se cheama strada, dar e concartiera...

24 Dec 2009, 01:41

si eu am vazut acel Ka in seara asta, tot p-acolo prin Dristor (nu stiu cum se numeste strada, nu stau in zona) ;))
si eu cred ca e vorba despre wanna (daca tin bine minte de la intalniri) :P

24 Dec 2009, 18:53

$1 scrie:$2a, n-am putut sa-ti fac o poza si trebuia sa te fac atent cumva... :D .
Tu erai azi in spatele meu pe Anghel Saligny ? Am vrut sa ma opresc la semafor sa fiu sigur ca tu esti, dar eram intr-o graba...

Trebuia sa specifici si ora. Nu cred ca eram eu, ca nu prea suport pe altul in fata. :))

24 Dec 2009, 19:53

$1 scrie:$2zi pe iuliu maniu...pe la piata veteranilor un ff2 argintiu hatch RXV sau RXY...salutari

Io eram
Saluti :P

25 Dec 2009, 17:07

DN1 - prima intalnire club ford in miscare :D
de fapt juma de ora a fost cam pe loc dupa cum se vede in poza :|

recunoastetzi careva personajele ? :-"

PS. mai spalati si voi focusurile alea 8-}
FiÅŸiere ataÅŸate
Fotografii-0077.jpg
Fotografii-0074.jpg

25 Dec 2009, 20:33

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2zi in Dristor pe Drumul Murgului un KA cu sticker pe luneta B-70-GSX (cred), parcat.
Suntem vecini?

that might be Wanna. sa imi fie rusine ca nu ii stiu numarul. Dar da, sta prin Dristor. nu stiu cum se cheama strada, dar e concartiera...

da eu sunt, numarul nu este chiar corect !... stai pe drumul murgului?

26 Dec 2009, 12:32

Miercuri pe E85 intre Focsani si Rm Sarat m-am salutat su un coleg cu Fiesta B xx KYJ parca.Nu eram sigur ca o sa vezi sticker-ul din cauza jegului. :D Salutari si pe aceasta cale.

27 Dec 2009, 13:14

Suntem vecini?

da eu sunt, numarul nu este chiar corect !... stai pe drumul murgului?

Stau pe Istriei

27 Dec 2009, 13:17

pe 24.12 parca m-am salutat pe Iuliu Maniu pe la Bingo cu un FF2 break B-73-WSE? (avea sticker)

27 Dec 2009, 15:23

azi pe la 2 jumate pe la 13 septembrie l-am zarit pe GR 92 DDD, un fusion bleu

27 Dec 2009, 16:50

Azi pe DN 2B intre Buzau si Ploiesti m-a depasit o Fiesta ST albastra, in mare viteza. N-am vazut numarul fiindca se circula in niste conditii infernale.

29 Dec 2009, 12:10

ieri pe la 16:00...petre ionescu cred ca se numea strada...B 12 VWR...

29 Dec 2009, 12:54

Este colegul Vlad_Radu.

29 Dec 2009, 18:45

Azi pe la 15.00 B 63 XPU adica Alen pe langa Curtea de apel, mi-a sarit in ochi stikerul.
Salutari !

30 Dec 2009, 09:46

$1 scrie:$2zi pe DN 2B intre Buzau si Ploiesti m-a depasit o Fiesta ST albastra, in mare viteza. N-am vazut numarul fiindca se circula in niste conditii infernale.

si eu l-am depasit pe el undeva intre urziceni si Buzau. eram intr-un puseu de viteza. apoi cand m-am linistit a zburat pe langa mine. numarul era mizerabil, dar avea sticker-ul in dreapta si in stanga mai avea un alt sticker.

Ieri in parcare la BBTP, la 2 masini distanta de mine, colegul OT XX KOS (parca) si pe Bd Tudor Vladimirescu un Fusion verde turbat B XX RPD sau ceva cu P si cu D :))

30 Dec 2009, 13:21

B-86-DIY duminica seara prin 13 septembrie, fusion grey, facut semnal din ochi, din gura dar nimic
:)
Răspunde