ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
30 Dec 2009, 13:43
asta-i Zupp, de obicei se prinde. Nu te-o fi zarit...
30 Dec 2009, 13:55
who knows!!
shine la munca ma ?
31 Dec 2009, 09:22
Probabil eram in transa, sincer nici nu mai tin bine minte unde ma duceam duminica seara

. Pe unde zici ca m-ai vazut?
31 Dec 2009, 09:40
Ieri in Focsani Sud m-a "crosetat" un Focus alb B-XX-VWX .Eu eram cu Matizul de la munca .
31 Dec 2009, 10:11
aseara ora 19 mihai bravu pasaj un focus cu faza scurta arsa pe stanga b xx rgh cred ca avea sticker
31 Dec 2009, 18:53
$1 scrie:$2Ieri in parcare la BBTP, la 2 masini distanta de mine, colegul OT XX KOS (parca) [...]
Si o sa ma tot vezi in continuare ca lucram in aceeasi cladire. Ne-am si intalnit odata, si nu prea stiai de unde sa ma iei

, la fel nici nu am stiut pe moment de unde te stiu.
01 Ian 2010, 18:13
Focus gri azi pe timisoara pe la ora 17... B xx GNY salut;)
01 Ian 2010, 20:17
$1 scrie:$2i o sa ma tot vezi in continuare ca lucram in aceeasi cladire. Ne-am si intalnit odata, si nu prea stiai de unde sa ma iei

, la fel nici nu am stiut pe moment de unde te stiu.
Aha, deci tu erai. mi se parea ca te cunosc de undeva, da` nu stiam de unde sa te iau. pe mine ma gasesti la etaju` 2 in corpul A aripa A

Masina mea nu prea o sa o vezi ca nu vin cu ea de obicei.
03 Ian 2010, 13:30
vazut zero_patru_hol aseara pe la orele 20 dar nu mai stiu localitatea ca am traversat toata tara

era un sens unic

atat mai tin minte. Salutare!
03 Ian 2010, 20:59
un C-Max alb, in zona Radauti-Marginea, parca pe 31 decembrie ...
si un coleg cu nr de Vrancea (VN-XX-AZX ??), intr-un Focus, azi, in zona Urziceni-Bucuresti, salutare
04 Ian 2010, 00:10
$1 scrie:$2zi pe la 15.00 B 63 XPU adica Alen pe langa Curtea de apel, mi-a sarit in ochi stikerul.
Salutari !
Salut, nu ne-am cunoscut (inca) din pacate si nici nu stiu daca te-as fi remarcat in caz ca n-ai sticker pe masina...
sau ai ?
04 Ian 2010, 08:23
adispan, ieri pe la Rm Sarat, pe sosea inca uscata

in Bucuresti era Craciunul(ningea de rupea).S-a adeverit ce ziceau cei de la meteo-de la Urziceni la Buc si de la Buc pana pe la Buzau(prin Ploiesti) ningea de rupea, in rest sosea uscata
04 Ian 2010, 08:46
Ningea inca de la Rm Sarat mai pe dupa amiaza...
De intalnit am intalnit ceva masini stickerite, dar erau parcate la Casa Galbena
04 Ian 2010, 10:38
$1 scrie:$2iercuri pe E85 intre Focsani si Rm Sarat m-am salutat su un coleg cu Fiesta B xx KYJ parca.Nu eram sigur ca o sa vezi sticker-ul din cauza jegului.

Salutari si pe aceasta cale.
Eu eram
Am facut curse intre focsani( casa parintilor) si rm. sarat ( casa socrilor).
Te-am vazut, fii linistit
04 Ian 2010, 10:48
$1 scrie:$2Salut, nu ne-am cunoscut (inca) din pacate si nici nu stiu daca te-as fi remarcat in caz ca n-ai sticker pe masina...
sau ai ?

Intradevar nu am(inca) stiker pe masina (nu reusesc sa ajung pe la intalniri din pacate

) insa nu aveai cum sa o vezi deoarece eram pieton atunci

.
Cred ca ti-am mai vazut masina si pe Stefan cel Mare langa Andrada, pe acolo stau eu.
04 Ian 2010, 10:53
da, pe-acolo merg la un cabinet stomatologic
04 Ian 2010, 10:54
$1 scrie:$2si un coleg cu nr de Vrancea (VN-XX-AZX ??), intr-un Focus, azi, in zona Urziceni-Bucuresti, salutare

Banuiesc ca tu erai cu hatchback-ul rosu FFT (te-am gasit in lista de suport), in jur de ora 13.00. Doar ca A si Z sunt inversate, iar numarul incepe cu NT; am incercat sa curat numarul, dar era namolul de 2 degete grosime pe el. Salutare!
04 Ian 2010, 11:07
$1 scrie:$2a, pe-acolo merg la un cabinet stomatologic

Atunci daca faci dreapta spre Gepex cam pe acolo ai sa vezi roscata mea (daca nu sunt plecat la Iasi)

.
04 Ian 2010, 15:03
mai demult pe B-86-ADL din pacate cu masina sparta...
04 Ian 2010, 15:39
aquadan! Cum adica sparta?
04 Ian 2010, 15:49
@thecage: da, io ieram cu FFT-ul
si scuze pt confuzia cu numarul, l-am vazut fugitiv citeva clipe, atentionat de prietena mea "uite, sticker, sticker" in momentu in care te depaseam
ce vreme nashpa ...
la multi ani si drumuri uscate

@VIPER: lasa-le pe alea de la CG ...
04 Ian 2010, 19:56
Azi, pe E85, un C-Max de Constanta. Nu te-am atentionat ca eram cu masina de serviciu

. Salutari!
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

04 Ian 2010, 20:13
$1 scrie:$2quadan! Cum adica sparta?
jefuita cel mai probabil

; oricum era anul trecut

(
05 Ian 2010, 02:01
$1 scrie:$2zi pe DN 2B intre Buzau si Ploiesti m-a depasit o Fiesta ST albastra, in mare viteza. N-am vazut numarul fiindca se circula in niste conditii infernale.
Daca era mai de dimineata ... eu eram colegu .. Ma grabeam ...
Salutari pe aceasta cale
05 Ian 2010, 02:04
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2zi pe DN 2B intre Buzau si Ploiesti m-a depasit o Fiesta ST albastra, in mare viteza. N-am vazut numarul fiindca se circula in niste conditii infernale.
si eu l-am depasit pe el undeva intre urziceni si Buzau. eram intr-un puseu de viteza. apoi cand m-am linistit a zburat pe langa mine. numarul era mizerabil, dar avea sticker-ul in dreapta si in stanga mai avea un alt sticker.
Daps ... cu claritate eu eram

... stikerul Club Ford era in dreapta pe tabla .. si in partea cealalta e un stiker cu Ford CSD

right ? ... eu eram ...
Salutari pe aceasta cale
05 Ian 2010, 02:29
$1 scrie:$2stazi pe la 14.30 intra in parcarea fostului sediu zero tv domnul PH-xx-BAC. toate bune.
Hehehe scuze ca este cu 10 mii de pagini in urma .. PH 87 BAC ... eu sunt !
Salutare colegu si LA MULTI ANI
05 Ian 2010, 09:51
Colegul SSK (focus 2) astazi pe la gara, pe straduta cu omv-ul.. te salut colegu, eram in spatele tau, pieton

. numai bine..
05 Ian 2010, 10:10
$1 scrie:$2n C-Max alb, in zona Radauti-Marginea, parca pe 31 decembrie ...
M-ai prins!
In scurta sedere prin Bucovina, n-am reusit sa reperez pe nimeni. Sa fi fost ceata de vina, sau imi umblau mie ochii aiurea?
05 Ian 2010, 20:54
Vazut pe 29,30 dec asa pe la amiaza o fiesta mk6 albastru inchis (si cu proiectoare in bara) cu nr de Bucuresti pe Str Muresenilor Brasov era pe avari parcata ....nu am apucat sa-i vad nr exact ca ma grabeam.
05 Ian 2010, 21:23
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2n C-Max alb, in zona Radauti-Marginea, parca pe 31 decembrie ...
M-ai prins!
In scurta sedere prin Bucovina, n-am reusit sa reperez pe nimeni. Sa fi fost ceata de vina, sau imi umblau mie ochii aiurea?

hehe ... pai ai trecut in sens opus mie - io mergeam din Marginea spre Radauti, tu invers; am vazut nr de BV, si uitandu-ma in laterala am vazut ceva ca un sticker lipit in stinga hayonului ... nu pot sa cred k nu ai vazut focusul rosu care venea din fata, n-aveam nicio masina inaintea mea ...