salut,
Un prieten din afara Buc. si care nu este foarte familiarizat cu Win,internet mai pe scurt,,cu calculatorul mi-a adresat rugamintea, sa-i caut un antivirus cu licenta,pentru 2 calculatoare.
Asta pentru ca in decurs de nici-un an a reusit sa viruseze ambele calculatoare de mai multe ori.
In mentalitatea lui si-a zis ca odata cu instalarea acestui antivirus,va scapa de astfel de surprize.
Si ca sa nu zica,ca nu vreau sa-i caut sau sa-l ajut ,i-am gasit Bitdefender Antivirus Plus 2013 la un pret rezonabil,pentru 3 calculatoare.
Zilele trecute am fost la el si i l-am dat/instalat.
Acasa are un desk(Amd dual core +4400) cu win xp homme si un laptop(procesor Intel dual core i3) cu win 7(asta era cu licenta).
Vorba lui DanielArdelian2,in afara de faptul ca la desk se vede cu ochiul liber ca al incetineste,iar pe de alta parte te innebuneste cu avertizari/ferestre/permisiuni si din 5 in 5 minute mai face un update si mai cere un restart, la laptop care mai are si win cu lic. si avea activ MSE nu i-am vazut utilitatea deloc.
Am avut inspiratia ca atat la desk dar si la laptop sa fac un back+restore point.
La laptop,care avea acel MSE activ,a trebuit dezactivat inainte de instalarea antivirusului.
I-am recomandat ca pe laptop cel putin,sa revina la MSE care este(parerea mea) mult mai ok dect acest BITdefender.
Cat am mai ramas la tipul respectiv.l-am mai sfatuit cate ceva dar l-am ajutat sa-si seteze cat de cat calc. (dar si browserul respectiv goagal chrome).
Personal,nu am asa ceva(antivirus) si nici nu cred ca o sa cumpar.
Consider back-ul,pe un hdd extern, dar si un router(setat cum trebuie) mult mai folositor.
In perioada imediat urmatoare,ma gandesc foarte serios si rapid sa achizitionez un UPS.
Ziua cat mai buna pentru toti
Si un "Hai Steaua"