ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Pe cine am vazut in trafic?

18 Feb 2010, 14:12

B-81-RDJ, aseara pe Calea Victoriei...

18 Feb 2010, 14:21

@ jethro .... masina este gri metalizat, gri sobolan :) ( sea grey), acolo lucrez doar ca vizavi, la petrom nu la vodafone :) si in general masina sta intre 8 jumate si 17 in zona avrig iar seara ma mut pe Nicolae Grigorescu ( zona diham- stadionul National)

18 Feb 2010, 16:13

BZ-XX_ceva cu ZZ - ff1 tournier argintiu astazi pe virtutii facand drepata de pe banda 2 :) Era coloana oricum :)

18 Feb 2010, 22:01

gabi fiesta, astazi la piata progresu

19 Feb 2010, 07:45

PH 15 ALO acum 30 minute la Otopeni. Clacson+avarii apoi mi-am vazut de drum ca ma grabeam.

19 Feb 2010, 09:15

B-64-BUM parca, parcat pe Uverturii in dimineata asta in jur de ora 8

19 Feb 2010, 10:47

$1 scrie:$2-64-BUM parca, parcat pe Uverturii in dimineata asta in jur de ora 8

Acolo stau :) inteleg ca nu treci prea des pe Uverturii, altfel ar fi mai multe posturi pe tema asta :D

19 Feb 2010, 11:03

Maine vin in bucuresti...poate ma vede si pe mine cineva :))

19 Feb 2010, 11:11

Ford Focus B-75-TVE pe Dorobanti parcat vis-a-vis ambulatoriu Ghe.Alexandrescu

19 Feb 2010, 13:05

Aseara pe la 21:45 intalnit si discutat 5 min cu Gabi_fiesta

19 Feb 2010, 14:28

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2-64-BUM parca, parcat pe Uverturii in dimineata asta in jur de ora 8

Acolo stau :) inteleg ca nu treci prea des pe Uverturii, altfel ar fi mai multe posturi pe tema asta :D

Nu destul de des, decat in fiecare dimineata :D, numai ca doar azi am remarcat masina mergind bara la bara, adica mai mult stand :P deh iti mai arunci privirea si in alte parti
Salutari

19 Feb 2010, 14:51

vazut ford fiesta alb in barlad la plus-ul de la gradina B 55 WCD !!! Stie cineva cine este posesorul , un numar de telefon sau adresa de mail??? Stima

19 Feb 2010, 17:01

$1 scrie:$2 jethro .... masina este gri metalizat, gri sobolan :) ( sea grey), acolo lucrez doar ca vizavi, la petrom nu la vodafone :) si in general masina sta intre 8 jumate si 17 in zona avrig iar seara ma mut pe Nicolae Grigorescu ( zona diham- stadionul National)

mda la haosul care era acolo io am vazut-o neagra (si oricum nu stiu io astea cu seagray alea alea :D ca toate fordurile mele au fost albe si asta de accum la fel) si s-ar putea sa ne vedem si dincolo ca eu stau pe la Dristor.
Salutari inca o data!

19 Feb 2010, 17:08

$1 scrie:$2uni la casa Presei, PH-xx-UGG (sau UUG), FF2 o culoare mai deosebita (caramiziu, portocaliu sau ceva de genul asta) - ora 13:30.

Ieri pe Sufletel aproape de McDonald's de pe Regina Elisabeta, cred ca era un bar - ora 20:30.

Azi pe Vlad_Radu pe Petre Ispirescu la 7:30.

Salutari tuturor!

salutari adi, ma duceam la servici :) , iar despre sufletzel acolo sta

19 Feb 2010, 20:26

Pe valiinves pe drumul spre Tecuci. Salutari Vali!

19 Feb 2010, 20:29

Astazi pe Sufletel langa lukoil din Baneasa, eu eram sub acoperire cu autocarul de la munca :)

19 Feb 2010, 23:42

$1 scrie:$2e valiinves pe drumul spre Tecuci. Salutari Vali!

Mai omule!! Da' nu poate sa mai faca nimeni nici o miscare, ca tu repede spui tot :D
Unde erai?? Erai camuflat in ceata?? :D
Apropo. Aveam si ochelarii de soare? :)

20 Feb 2010, 11:26

$1 scrie:$2imineata, pe la 7.35, DB-xx-HPZ, Focus seagrey, cu stikerul pe haion stanga spate. Parcat la Favorit, dupa statia RATB, pe sensul spre oras.
N-am avut pe cine saluta. :-??

La naiba, mi s-a dus stratul de vopsea ce-mi oferea invizibilitate, ca de ceva vreme nu m-a mai "remarcat" nimeni, credeam ca a expirat sticker-ul #:-S

Anyway, danim, esti prea matinal pentru mine :D
DB-07-HPZ prezent aici ;)

20 Feb 2010, 13:09

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2e valiinves pe drumul spre Tecuci. Salutari Vali!

Mai omule!! Da' nu poate sa mai faca nimeni nici o miscare, ca tu repede spui tot :D
Unde erai?? Erai camuflat in ceata?? :D
Apropo. Aveam si ochelarii de soare? :)

Cu doua stickere pe luneta, cam greu sa treci neobservat :) . Cat despre ochelarii de soare, nu stiu, ca era ceata prea deasa :) .

20 Feb 2010, 13:32

Ii purtam! :))

20 Feb 2010, 15:41

vazut aseara la mc la polizu ford focus st b.. fst cu sticker cu hot hatche's zetemen parca... salutare cu ocazia asta!!

20 Feb 2010, 18:27

azi pe la 13:30 la Ilioara ,parcat focus B--XFE din cate imi aduc aminte..avea stickerul lipit sub "focus"..te salut care te recunosti

20 Feb 2010, 20:25

$1 scrie:$2m vazut ieri pe la 15 sau 16 pe BogdanV pe panduri, facea stanga spre razoare. i-am dat un scurt flash, eu eram cu "masina asociatiei" :-" .

saltare! nu te-am vazut...eram atit de adormit....

ii trec in revista si eu pe urmatorii:
- pe 6 februarie in aeroport Baneasa pe BV xx BUH - parca, a parut deranjat de fatul ca l-am claxonat si facut cu mina, probabil a inteles ca protestam ca era parcat aiurea....
- pe 15.02 pe la 9 fara un minut pe Aviatorilor dupa statuia lui Batman, facea slalom printre masini domnul B xx RXV din imagine...cam agresiv domnule pe aglomeratia aia!!!

cu aceasta ocazie va salut pe toti si va urez ...trafic usor!
FiÅŸiere ataÅŸate
IMAGE_261.jpg

21 Feb 2010, 10:58

aseara pe la 21:30, pe str Sf. Stefan, " masina lui cartoon " facea dreapta inainte de SOHO.salutare

21 Feb 2010, 15:35

...????..... :D ....un iepurash.....

21 Feb 2010, 19:10

Vazut azi pe langa Cismigiu FF2 culoare morello NT XX ZXO parca.

21 Feb 2010, 19:38

Azi-noapte pe la 1.00 o fiesta rosie a intors in fatza la Real Vitan PH-XX-RED. Avea suport de nr. in spate. Sticker nu am vazut. Eu eram in spatele lui in TAXI.

21 Feb 2010, 20:11

Sambata in dreptul podului de la Cheile Gradisteioeciu de Sus un Focus Hatch Rosu. Mi s-a parut ca avea sticker pe luneta. Eu eram in curtea unei pensiuni de acolo. M-am inselat?

21 Feb 2010, 20:33

$1 scrie:$2- pe 15.02 pe la 9 fara un minut pe Aviatorilor dupa statuia lui Batman, facea slalom printre masini domnul B xx RXV din imagine...cam agresiv domnule pe aglomeratia aia!!!

cu aceasta ocazie va salut pe toti si va urez ...trafic usor!

Salutari
Intarziasem juma de ora la munca :P

22 Feb 2010, 10:09

$1 scrie:$2azut ford fiesta alb in barlad la plus-ul de la gradina B 55 WCD !!! Stie cineva cine este posesorul , un numar de telefon sau adresa de mail??? Stima

Este cart00n
Răspunde