ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Pe cine am vazut in trafic?

28 Feb 2010, 21:02

Seara asta, colegul dal3x la Eroii Revolutiei pe la ora 20 si ceva..salutari din tramvaiul 25
Ce mica e lumea..tocmai ce iti dadusem azi un PM si acum hop te-am si vazut in trafic.. inseamna ca s-o lega 'afacerea' despre care ti-am scris :-)

28 Feb 2010, 22:50

NORBERTYNO- 21:50 trafic greu directia razoare...salut

01 Mar 2010, 09:23

B XX PKP, DGAlexandru, la semaforul de la Romana pe la 7:50, eu eram pe trotuar la cumparat flori :)

Ai egr-ul blocat :D? Te urmarea un nor negru...

01 Mar 2010, 10:29

FF2 - B 90 FUG parca - sambata se chinuia sa intre la sun plaza -

B nu stiu cat ceva nu NJ daca nu ma insel - KA negru cu folii aseara la 22:00 pe la Brancoveanu

01 Mar 2010, 10:37

FUG e Nenea Fordescu

01 Mar 2010, 14:03

$1 scrie:$2.. sambata se chinuia sa intre la sun plaza ...

Si eu la fel ma chinuiam, fortat de imprejurari pe la orele 18.00. :(( Ufff, groaznic.
A doua oara sigur nu va fi prea curand. :-"

01 Mar 2010, 17:32

B 75 UHE pe Dn1 in dreptul Aeroportului Otopeni pe la 14:30. Clacson + facut cu mana + avarii - nici un raspuns :-?? Nu stiu ce or crede oamenii cand le fac cu mana dar cand se uita mirat e cel mai frumos, nu se poate descrie pe forum :D

Cred ca nu mi-a dat flash-uri pentru ca avea niste becuri cam albe pe faza scurta (xenon power), daca le aprindea pe cele galbene de pe faza lunga dadea senzatia de aftermarket :-"

01 Mar 2010, 19:02

$1 scrie:$2 99 PKP, DGAlexandru, la semaforul de la Romana pe la 7:50, eu eram pe trotuar la cumparat flori :)
Ai egr-ul blocat :D? Te urmarea un nor negru...
Nu cred ca e blocat, a fost curatat tot pe acolo acum de mai putin de 10.000km. Probabil am apasat acceleratia la blana sau am uitat sa schimb viteza si presiunea gazelor a mai curatat un pic esapamentul :P..... oricum, foarte aglomerata aceasta zi de 1 Martie.
P.S. sau fugeam de careva si s-a activat automat optiunea "fuga sepiei" :P

Ieri, Duminca, pe la ora 17-18, am fost depasit de un Ka la semafor la Sp. Coltea, eu faceam stanga, el mergea inainte spre Unirea. Am claxonat si am dat flash-uri si am fost observat, soferul avea fata familiara, dar nu stiu cine era :P.

Am mai vazut si pe altii, ori in trafic ori cu ele parcate, dar pana ajung la un PC uit nr. de inmatriculare :P

02 Mar 2010, 08:35

in parcare la Casa Presei Libere, un FOcus ST Orange (B 72 D..ZK parca), azi dimineata la ora 7.50... nimeni prin preajma sa il salut

02 Mar 2010, 13:23

Azi intre calea Mosilor si Rosetti am vazut o Fiesta alba cu nr AG 21 FLR, eu eram cu Peugeoul de la munca si nu am salutat ca probabil s-ar fi uitat urat ca nu eram cu Ford :)

02 Mar 2010, 17:13

In subsol la Plaza Romania vad mereu parcate 2 portocale... sunt de pe aici?

02 Mar 2010, 18:25

$1 scrie:$2F2 - B 90 FUG parca - sambata se chinuia sa intre la sun plaza -

Care-o mai calca p-acolo cu cauciucurili...o ora la intrare, o ora la iesire. Dracu' m-a pus !!! Ba nu, nevasta-mea! :)

02 Mar 2010, 18:56

Nea Fordescu mai traiesti mai omule?

02 Mar 2010, 20:40

Traim, traim :) Vazut masina de domn Gabi de multe ori pe Ghimpati :D

02 Mar 2010, 21:36

In seara asta o fiestuta pe stirbei voda - am dat din faruri dar nu stiu daca s-a prins omul - nr de leasing.

Masina lui Otmar pe sos Berceni, parcata.

03 Mar 2010, 01:05

vazut pe dl. Adispan parcat ''probabil la locul lui'' in sectorul care este a lui piedone, pe la 9 si un pic sambata dimineata, si in aceeasi dimineata, pe la 10 si ceva, cred, intalnit si salutat cu darian la gara de nord..
salutari si p'acilisea domnilor.
numai bine.

03 Mar 2010, 09:56

Pe la 08,40 pe Bd. Iuliu Maniu (a facut stanga pe V. Milea) pe B-07-ZBS. Am mers in spatelelui dreapta de la cotroceni. I-am dat si un flash dar nu cred ca m-a vazut.
Salutari!

03 Mar 2010, 10:43

Astazi dimineata pe la 10 jumate, b 90 FUG, Nenea Fordescu pe Sos Oltenitei.

03 Mar 2010, 11:53

Salutare si toate cele. Nu vazut, nu auzit - muzica tare :D.

03 Mar 2010, 11:54

Bai nene, cine e B74 GUG? Un Ka albastru.

04 Mar 2010, 08:40

aseara m-am intalnit cu Eby_hunter in livada in Brasov :) salutare colegu' si pe aceasta cale.. :)

04 Mar 2010, 08:45

vazut aseara B-61-KBK focus 2, la gradina botanica..
salutari si numai bine.

04 Mar 2010, 17:16

B 75 HBR Focus argintiu pe Podul Grant. Condus de o doamna. Saru'mana :P .

04 Mar 2010, 18:04

$1 scrie:$2azut aseara B-61-KBK focus 2, la gradina botanica..
salutari si numai bine.

Salutare! Nu te-am vazut. Unde erai?

04 Mar 2010, 18:37

azi pe la 17.30 in zona Piata Presei Libere, mergand spre WTC- Pullman Hotel, un Focus 2 negru (sau albastru inchis) B 98 PTV; mi-a placut cum era aranjat: suspensie coborata, jante, folie ; arata foarte fain; o fi din club?

04 Mar 2010, 19:18

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2azut aseara B-61-KBK focus 2, la gradina botanica..
salutari si numai bine.

Salutare! Nu te-am vazut. Unde erai?

eram chiar langa tine, dar nu am vazut stikerul decat dupa ce te-am lasat in fata mea un pic :)
dar am fugit repede pe banda 3,(eu am facut stanga la cotroceni) ca mergeam la academie :)

05 Mar 2010, 08:04

B 63 AMS acum la 7:10 dimineata la Unirii, o fiesta gri (cu tenta albastruie). Am dat 2 claxoane la al 2-lea semafor dar nu stiu daca s-a prins soferul sau soferita parca.

Salutari oricum!

05 Mar 2010, 08:10

aseara in parcare la real 2 din constanta, focus tournier rosu IF 38 PMT cu sticker. nu stiu cine esti, dar te salut. aveam masina parcata la 3m de tine :)

05 Mar 2010, 08:19

azi dimineata, 7.45, un Focus PH-11-UGG (parca)parcat in fata Casei Presei LIbere (avea si sticker)
salutari colegu'

05 Mar 2010, 18:41

Aseara l-am vazut pe Nenea Fordescu, iesind din parcare si am parcat pe locul lui (dupa ce i-m dat mai multe flash-uri) Salutari aici si multumesc, ca mi-ai cedat locul :D

P.S. Sper ca ti-ai dat seama cine sunt si nu m-ai injurat prea tare cand iti dadeam flashuri
Răspunde