de martini » 04 Aug 2009, 15:18
sa vedeti faza: imi cumpar niste ochelari de vedere acum vreo luna de la o firma mare din constanta (cea mai mare si cu pretentii). i-am luat ca nu aveam ce sa mai port, urmand sa mai imi iau inca o pereche calumea. pentru ca nu aveau aici ce ma interesa, gasesc la alt punct de lucru al lor ce vroiam si comand de acolo alta pereche de ochelari. acest al doilea pas se intampla la 5 zile dupa ce cumparasem prima pereche. cand sa ii scot de pe nas si sa probez a doua pereche - pac, mi se rupe o aripioara d-aia de sta pe nas. cand le-am zis ca sunt tot de la ei cumparati de nicio saptamana, au schimbat-o pe loc gratis.
iau a doua pereche, trec 2 saptamani si un pic, observ ca una din lentile avea o zgarietura fina de la inceput, dar cum nu o vazusem din magazin am zis sa nu ma duc acolo si sa ma enervez degeaba. acum vreo saptamana incepe si un brat sa se balangane aiurea. aseara imi plezneste si o margine de lentila, s-a ciobit vreo 3-4 mm. cu primele 2 probleme nu m-as fi dus, insa cu asta deja s-a depasit o limita. iau garantia, bonul, comanda, reteta si sotia insarcinata (in caz de faceau alea scandal, imi lasam sotia la inaintare - sa nu suparati niciodata o gravida!!!), merg acolo, fetele zambitoare si imi spun ca le pare rau, si ca imi schimba tot pe garantie. nu imi venea sa cred, se poate asa ceva in romania? sa nu comenteze cand te duci cu ele stricate? sa nu dea vina pe mine? eram 99% ca vor face figuri si probleme si mutre-mutre insa intuitia m-a inselat. de fapt ma bazam nu pe intuitie ci pe experienta de ani de zile cu scarbe de comercianti ce iti vor banii iar in rest ... teapa ta!
deci dragilor, azi am fost placut surprins sa vad ca mai exista si astfel de firme serioase... am venit nervos si am plecat zambind... incredibil!