Darth-Claudiu:
$1 scrie:$2u citesti ce scriu eu pe aici sau doar te legi de una sau de alta?
pai de citit citesc (altfel cum sa-ti raspund?), iar de legat ma leg de diverse (ca doar asta e discutia de forum, nu?)
dar de inteles
nu ne intelegem - uite o pilda mica:
in conditiile in care ne indemni
sa nu credem si sa nu punem botul la manipulare, tu afirmi ca crezi cu tarie ca a spus patriciu (ca el a zis, dupa cinci ani de la presupusul eveniment, ca l-a vazut pe base troznind un pusti); dupa care, ca la o pocnitura din degete, in plina campanie si
servind interesul, apare si filmuletul
daca tu vezi in acel filmulet cum basescu il loveste pe plod, fara sa mai ramana loc de dubiu (ori ca nu se vede bine, ca e o femeie in fata camerei, ori ca etc si etc), te felicit! imi pare rau ca nu am vederea la fel de ascutita ca a ta, asa ca o sa raman cu o incertitudine (alimentata de niste evidente, cum ar fi niste motive foarte intemeiate ale celor care au venit cu aceasta poveste) - oare l-a troznit, intr-adevar, basescu pe copil?
$1 scrie:$2daca vrei sa cred altceva decat ceea ce vad.
da?
pai uite, scriu eu aici negru pe gri:
geoana a furat gaini de la avicola si cartofi de la CAPcrede-o si pe asta, ca doar vezi! iar daca nu esti de acord, o sa tip si eu in gura mare:
sa vina geoana sa demonstreze ce nu e asa!ca sa revenim la discutia serioasa (sau macar care se vrea serioasa):
basescu e un candidat, care are personalitatea lui, de neconfundat, si nu pare sa faca jocurile nimanui; este legat de un partid (dar nu foarte strans; il vad in stare, in orice moment, sa intemeieze un alt partid, sau s-al fure de al altii, gata facut), are un palmares si putem sa credem in niste perspective (care, in opinia mea, nu ne mai rezerva surprize semnificative, stim la ce sa ne asteptam de la el)
de cealalta parte geoana: celalalt candidat, n-are personalitate si reprezinta interesele multora (de la foame de putere a lui ilici la foame de parale a celor multi din cele cateva partide, la foamea de "justitie miloasa" a altora, la fel de multi), este conectat la psd, pc, pnl; dca nu mai are in spate psd-ul, e mort si e varza si e anonim; nu are niciun palmares semnificativ, nu stim la ce sa ne asteptam de la el personal (cu exceptia gafelor de prostanac), insa stim la ce sa ne asteptam de la cei care-s in spatele lui
iar astea:
$1 scrie:$2Dar, se pare ca prea putini inteleg rolul presedintelui (ca asta votam acum). Pana una-alta, acest presedinte-jucator s-a remarcat numai prin performante ce tin de obstructionarea guvernarii tarii, cresterea cheltuielilor administrative aferente Palatului Cotroceni (aici de ce nu vrea referendum???), s-a bagat la justitie si i-au dat flit aia din CSM, se lauda cu DNA
intra ori la prostioare, ori la incosntienta
pai ia sa vedem, care este primul (singurul) presedinte suspendat?
care guvern a mai picat la motiune?
deci chiar e un dictator si un tiran? mie mi se pare ca s-a cam supus procedurilor si constitutiei si hotararilor justitiei
iar daca tii neaparat sa numaram personalitatile din jurul presedintilor romani, putem sa luam la purecat fiecare guvern, ca n-au fost asa de multe - si o sa vezi ca alde eba (si frumoasa, si desteapta lu' tata; ofof, maimai) sau ridzi sau udrea sunt chiar nesemnificative - tin mai degraba de pitoresc decat de murdar sau daunator; mai tare ma cutremura o rodica stanoiu, mai jenant e un beuran, mai socanta e o hildegard puwak
zaboss:
$1 scrie:$2Rolul preşedintelui este unul care ţine preponderent de reprezentarea externă. Cred că Geoană va face o figură mai bună decât Traian Băsescu.
sa nu te superi, dar ai zis doua prostii; nu stiu care dintre ele este mai mare
(bine, si la punctele precedente si urmatoare, dupa parerea mea, si tot brasoave, dar chiar n-are rost sa mai vorbim; sau poate are, dar n-am eu energia necesara acuma)
$1 scrie:$29) Mircea Geoană (şi PSD-ul) nu a distrus majorităţi.
nu? curios; dar alianta psd-pdl, care a fost la guvernare pana in urma cu cateva saptamani de cine a fost rupta? guvernul boc de ce a cazut acuma, in prag de alegeri? sau asta nu era o majoritate? sau paote ca inca nu e rupta?
n-o lua personal, dar mi se pare ca eu si cu tine traim in (mai stii vorba lui nastase, da?) doua Romanii diferite