de Extremero » 24 Aug 2010, 22:31
Eu am renuntat de ceva vreme la Intek-ul H520 si l-am inlocuit cu un Storm Turbo Explorer. (copie Midland Alan 42)
Avantaje:
- e mai mica si mai finuta statia asta => mai ramane loc si pt alte lucruri in cotiera, fiind putin mai mare ca un pachet de tigari
- claritate mai buna pe emisie (din ce mi-au spus 'colegii' testand ambele statii in paralel)
- putere mai mare - teoretic 10w, practic doar 8w.
Dezavantaje:
- tonalitate mai inalta atat pe difuzor cat si pe iesirea de casti => vocile sunt mai clare, dar in acelasi timp si zgomotul de fond e mai strident/subtire, lucru detanjant fata de Intek, care 'suna' pe frecvente mai joase.
- N-are ASC, dar oricun nu-l foloseam nici la Intek.
Practic, combinat cu castile Midland MA-31L rezulta o configuratie finuta pentru autoturism: nici nu se observa statia si nici nu se aud conversatiile 'colegilor' in masina, iar microfonul cu buton de PTT prins de guler e super ergonomic. Antena e cam mare (Wilson 1000 de 1.6m) dar isi face treaba.
Am folosit-o si in afara (pana in Danemarca si inapoi) si pana pe la Berlin sunt destul de multi 'colegi' in 22 cu care sa mai schimbi cate o vorba.
| |
|