ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

12 Noi 2007, 14:02

prin baneasa, pe elena vacarescu parca se numeste strada, azi 12.11, pe la 8 dimineata
FiÅŸiere ataÅŸate
DSC00403aa.JPG
(94.87 KiB) Descărcat de 230 ori

12 Noi 2007, 14:07

n-o fi zuza ?

12 Noi 2007, 14:08

tot ce e posibil.... stiu ca ea a avut un eveniment nasol in zona cand si-a cumparat masina...

12 Noi 2007, 14:22

chiar zuza e

nu-i asha ca are un fund sexy?

12 Noi 2007, 14:37

Eu il tot vad pe @tt@ck prin zona Hala Traian-Nerva Traian, da' am tinut secret... :lol:

12 Noi 2007, 14:51

:-P
Nu era nevoie ca pe acolo merg la logodnica mea.
Nu spun ca ar trebui sa tineti secret daca ma vedeti prin alte locuri ( ca iar citeste si spune ca sunt fustangiu :D)

12 Noi 2007, 15:00

$1 scrie:$2 spune ca sunt fustangiu :D)

si esti ? :D :D

12 Noi 2007, 16:40

$1 scrie:$2seara in parcarea de la Plaza Romania, Fiesta ST alba cu dungi albastre, CXR-ul..nu mai stiu a cui era de aici de pe forum.

Parca ma uitam in oglinda..:lol:

Nu mai calc in viata mea acolo. Am stat vreo 35 de minute in masina pana am reusit sa ies din parcare.
Parcarea de acolo este un monument de prostie arhitecturala, badaranie la volan, si sa nu uitam, prostie la volan.

Macar am mancat bine inainte

13 Noi 2007, 19:36

Am vazut la FF2-uri azi dimineata de parca isi daduse toata lumea intalnire la Razoare.
Unde nu mergeau semafoarele...
Cireasa de pe tort a fost un ST portocaliu pe la Matache.

13 Noi 2007, 20:47

sta careva in zona Nerva Traian???

13 Noi 2007, 20:48

mai multi :)

13 Noi 2007, 20:48

cum fac rost de un autocolant cu club ford???

13 Noi 2007, 20:52

Officer in ce zona lucrezi????

13 Noi 2007, 21:12

$1 scrie:$2ta careva in zona Nerva Traian???

eu stau pe Nerva Traian...

13 Noi 2007, 22:29

vazut una bucata verga-cip (de fapt doar masina) azi dimineata pe la 09.00, pe Aleea Trandafirilor...

ooops....am uitat ca si sotia are cont pe forum... :D

13 Noi 2007, 22:29

Am vazut si eu azidimineata masina lui maddogul. LA volan era prietena/nevasta. Da i-am facut loc in coloana ;) ca am recunoscut masina.

14 Noi 2007, 01:09

Ok..deci eu stau in spate la nerva traian spre vitan mall, pe foisorului mai exact si am biroul pe la ateneu. Nu te pot duce la servici ca prefer metroul :P

Pt autocolant e un topic dedicat la discutii libere sau daca vii la o intalnire, spre exemplu cea de pe 24, poti sa iei de acolo. Eventual poti sa treci intr-o seara pe la mine ca eu mai am unul de rezerva.

14 Noi 2007, 02:30

$1 scrie:$2azut una bucata verga-cip (de fapt doar masina) azi dimineata pe la 09.00, pe Aleea Trandafirilor...

ooops....am uitat ca si sotia are cont pe forum... :D

Acolo lucrez domnu'....

14 Noi 2007, 11:27

$1 scrie:$2Acolo lucrez domnu'....

eh, ma gandeam si io ca ai jucat in deplasare, da' vad ca n-a tinut... :D

14 Noi 2007, 13:00

Pai nu am spus pe cine lucrez...doar ca lucrez!

14 Noi 2007, 13:07

:) Daca citeste Nico mesajul asta, nu mai primesti diseara de mancare! :)

14 Noi 2007, 13:14

OFFICER si rezisti la metrou??? yo ma chinui zi de zi sa ajung in baneasa de pe nerva ( cu masina) dar sincer prefer cu masina decat sa merg in aglomeratia de la metrou.

14 Noi 2007, 13:46

Avand o profesie liberala imi permit sa ajung in statie la metrou la tineretului pe la 9 si 10...deja puhoiul s-a dus :P

Cand trebuie sa ajung mai devreme ma urc la prima usa unde e mereu mai liber...si chiar daca e aglomerat, de la tineretului la universitate fac fix 6 minute. Nu mor 6 minute...cu masina fac 40 de minute, fumez 5 tigari, am nervii prastie si apoi mai caut 15 minute loc de parcare...

Am mai scris eu intr-un topic avatanje si dezavantaje :wink:

14 Noi 2007, 15:39

Officer, avantajul tau este ca ai metroul accesibil in ambele parti. Eu as pierde cel putin o jumatate de ora pe jos pana la metrou si de acolo pana la munca, si mai trebuie sa si schimb metroul.
Cu ultimele optimizari din trafic (scurtaturi - de ex. cobor pe Mihai Bravu si intru catre Tineretului si de acolo printre blocuri pana la Sincai, evitand aglomeratiile de la Timpuri noi si Sincai) am ajuns la 25-30 min dimineata...
Fara scurtaturi au fost zile in care am facut si doua ore (horror! :evil: ), iar tot traseul are 6-7 km. Teoretic asta ar insemna cca 1l motorina, dar e clar ca nici pentru mers la relanti nu ajunge, apropo de problema lui Ludicass cu calculul consumului la Ford.

14 Noi 2007, 15:50

Officer si eu procedez la fel ca tine. Prefer metroul tata, ca-i mai relaxant decat sa fac doua ore pana in Dr. Taberei unde lucrez...

14 Noi 2007, 16:08

Pai asta zic si eu...daca se poate, de ce nu? Cunosc om care are S classe si il lasa la metrou la Aurel Vlaicu :) Isi pretuieste timpul din viata mai mult decat confortul ;)

Noi suntem norocosi ca avem gura de metrou aproape de casa. Tu te urci la Timpuri Noi si ajungi direct in Militari.

14 Noi 2007, 16:35

$1 scrie:$2ai asta zic si eu...daca se poate, de ce nu? Cunosc om care are S classe si il lasa la metrou la Aurel Vlaicu :) Isi pretuieste timpul din viata mai mult decat confortul ;)

Noi suntem norocosi ca avem gura de metrou aproape de casa. Tu te urci la Timpuri Noi si ajungi direct in Militari.

Exact! Si nici nu sunt nevoit sa merg pana la Tineretului... :lol:

14 Noi 2007, 16:42

Te felicit Officer pentru atitudine. Daca ar face toata lumea asa s-ar sta mult mai bine la capitolul nervi. Mie-mi creste inima cand trec dimineata cu tramvaiul pe langa puhoiul de masini din intersectia de la Razoare. Fac 8-10 minute cu tramvaiul de la Frigocom pana la Razoare si 30-40 de minute cu masina.

14 Noi 2007, 20:07

$1 scrie:$2aca ar face toata lumea asa s-ar sta mult mai bine la capitolul nervi. Mie-mi creste inima cand trec dimineata cu tramvaiul pe langa puhoiul de masini din intersectia de la Razoare. Fac 8-10 minute cu tramvaiul de la Frigocom pana la Razoare si 30-40 de minute cu masina.

NU cred ca ai vrea ca toata lumea sa faca asta :D. Transportul in comun in bucuresti e un cosmar momentan... Eu unul, din militari pana pipera(statia de metrou pipera sa zicem) obtin acelasi timp, fie cu metroul fie cu masina(in conditii normale... adica atunci cand nu ploua :D).

Am luat masina in februarie si pana acum 2 saptamani am mers numai cu masina la serviciu. A fost ok pana m-am plictisit sa caut loc de parcare acasa. Asa ca am revenit la metrou, la dus ar fi ok... Dar la intoarcere, intr-o zi am fost socat sa vad cata lume era la coada la metrou la pipera la ora 18. Era coada in afara statiei de metrou. Ma uit in jur in zona asta de nord cate cladiri de birouri se construiesc... se estimeaza ca in 2 ani o sa fie cam 50000 de locuri de munca in zona asta de nord(aviatiei, baneasa, pipera, otopeni)... Exista 2 statii de metrou(Aurel Vlaicu si Pipera.. de la pipera se pleaca deja full) si 3-4 strazi(variante) de a ajunge.

E foarte bine ca avem zeci de mall-uri si supermarketuri in cartiere rezidentiale si locuri de munca la mama dreq...

Solutia ar fi transportul in comun, metrou care sa circule la 2 minute, tramvaie cu linii separate de strazi si multa multa discplina. Dar nu vad sa se faca asta in 2-3 ani.

Cred mai degraba o sa ajungem sa lucram noaptea.

PS: SRY de offtopic... poate facem un topic nou pe tema asta.

14 Noi 2007, 20:16

Nu uitati ca mai sunt si scuterele ;)
Răspunde