ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Pe cine am vazut in trafic?

12 Mai 2010, 09:49

Azi dimineata pe la 9 colegul DB 07 HPZ , cu un Focus 1, era ridicat de hingherii de masini de pe Bd. Drumul Taberei :( .

12 Mai 2010, 13:05

$1 scrie:$2imineata in rond la cosbuc un mondeo mk 3 negru cu BUU la numar..parca... avea suporti de numar

Salutare :-h

12 Mai 2010, 16:02

intalnit azi pe darian la proleasing motors ploiesti :P , el cu ceva probleme eu cu revizie. Am admirat si Focus-ul RS ce astepta sa fie livrat ;;)

12 Mai 2010, 17:06

Acum la 17:50 una bucata Iannis in fata la Mega Image pe Giulesti. Suntem cumva vecini? :-?

Salutari pe aceasta cale. Erai ocupat cu telefonul iar eu eram primul Focus fix dupa trecerea de pietoni/statie de tramvai. :)

12 Mai 2010, 17:41

LE: Darian era cu treaba la masina :P
Ultima oară modificat de Sufletzel pe 12 Mai 2010, 17:55, modificat 1 dată în total.

12 Mai 2010, 17:46

$1 scrie:$2arian nu cu probleme de revizie ci cu probleme la masina :)

citeste putin mai atent ce am scris :P ...poate trebuia sa mai pun o virgula dar se intelege si asa

12 Mai 2010, 22:50

$1 scrie:$2cum la 17:50 una bucata Iannis in fata la Mega Image pe Giulesti. Suntem cumva vecini? :-?

Salutari pe aceasta cale. Erai ocupat cu telefonul iar eu eram primul Focus fix dupa trecerea de pietoni/statie de tramvai. :)

Salutari :d
Cred ca da daca stai prin zona. Eu stau pe Ceahlaul! u?
Nu cred ca te-am vazut ca eram cam grabit sa ajung acasa....foame mare =P~

14 Mai 2010, 07:41

Aseara pe la 18.30 am mers in spatele unui Fusion bleumarin cu sticker, NWD parca avea numarul.

Salutari :)

14 Mai 2010, 08:28

Aseara Ianis la Carrefour Orhideea. Eram la cafenea, ti-am batut in geam dar nu cred ca ne-ai recunoscut. :D

14 Mai 2010, 08:30

Care geam? :-t
nu-mi aduc aminte nimic 8-}

14 Mai 2010, 08:31

Ieseai de la Orhideea :D aveai o camasa maro parca :D

14 Mai 2010, 09:23

azi in spatele meu cj xx JSV , mi-a dat un bip claxon, te salut daca esti aici!

14 Mai 2010, 09:32

$1 scrie:$2eseai de la Orhideea :D aveai o camasa maro parca :D

Yup ! Eu eram :D
Salutari inca o data !
Data viitoare poate ma opresc la o cafea cu voi (daca reusesc sa va vad la cat de grabit sunt tot timpul )

15 Mai 2010, 20:38

$1 scrie:$2e JoeBlack pe Vigoniei, pleca la intalnirea de noapte cred :D.

Acum am cautat mesajul..ma facusei curios azi cand mi-ai zis, caci nu-mi aduceam aminte de nici un flash. Probabil eram cu mintea departeeeee.
Dap, intradevar, ma indreptam spre Academie in acea seara. :)

16 Mai 2010, 09:24

b99ssp exista in cf? ori mi s-a parut mie? (ieri dimineata pe la cotroceni)

16 Mai 2010, 09:48

$1 scrie:$2zi dimineata pe la 9 colegul DB 07 HPZ , cu un Focus 1, era ridicat de hingherii de masini de pe Bd. Drumul Taberei :( .

Da, din pacate! Oricum, ii dau in judecata! Mi-au zis ca am parcat in intersectie.....
By the way, aviz amatorilor, se considera ca ai parcat in intersectie daca nu ai mai mult de 25 de metrii de coltul intersectiei, iar cu 5 metrii in spate meu era pe stalp un semn: Imagine.
Anyway, te salut cu masina recuperata si cu banii luati :((
Daca mai e vreun coleg ce a dat in judecata acest sistem de 2 lei, pardon, 2 microbi, ca daca ar fi bani as supra-estima, il rog sa ma contacteze pe privat. Eu oricum merg pana-n panzele albe cu ei. Puteau maxim sa-mi dea amenda, nu aveau motiv sa o ridice ca nu blocam intersectia (strada cu care se intersecta Dr. Taberei era cu sens unic si era interzis sa intrii din Dr. Taberei si eram parcat paralel atat cu axul drumului cat si cu bordura, deci nu intrasem in "semicercul" intersectiei).

[on topic] Sambata, 15 mai, pe balta Lazuri 2 din DB, un coleg de PH, il salut aici cu parere de rau ca nu i-am imortalizat placutzele :D

16 Mai 2010, 16:31

ieri pe la 11:00 pe Ramnicu-Sarat trecea prin fata la Mega Image un focus cu KBF sau ceva de genul asta la numar.te salut

16 Mai 2010, 16:37

B-98-EBC (??) a trecut azi pe la 10:15 pe sos berceni prin dreptul benzinariei MOL - salutareeeeeeeeeeee

16 Mai 2010, 17:17

Azi, un ford K albastru, B-03-WDZ(sper ca am retinut bine) pe langa mine, la Favorit :)

Salut posesorul/posesoarea!

16 Mai 2010, 18:56

$1 scrie:$2-98-EBC (??) a trecut azi pe la 10:15 pe sos berceni prin dreptul benzinariei MOL - salutareeeeeeeeeeee

EDC- salutare, Adispan!!

16 Mai 2010, 20:46

l-am zarit si eu daca nu ma insel , vineri pe la 6 fara 10 pm, pe antonio74, pe regina elisabeta.. pe la mcdonalds..
salutti

17 Mai 2010, 06:46

Vazut azi FF hatchback, negru, la Piata Romana, pe la 7.10-7.15. Era de GJ parca. L-am claxonat scurt si l-am salutat dar nu stiu daca s-a prins de ce am facut-o. Era si o doamna/domnisoara in dreapta pe care cred ca am speriat-o - dar ea putea sa-mi vada mai bine stickerul din spate.

17 Mai 2010, 06:59

aseara un Focus cu AXZ era parcat in "zona inchisa" de la concertul ACDC; in schimb masina lui mirceamc era parcata regulamentar in fata blocului :)

@Daning: :)

17 Mai 2010, 10:38

B xx RBA la piata muncii langa Agip. Avea un bec ars la stop parca :D .
ps: Cand au loc intalniri in Buc ? Adica seara eventual :-/

17 Mai 2010, 10:42

cam in fiecare seara, vezi in sectiunea dedicata intalnirilor :))

17 Mai 2010, 11:27

Mai nu gasesc.. :-/ sunt cascat te rog da-mi un link daca e voie aici sau pe pm .merci anticipat

17 Mai 2010, 12:53

aicisea intalniri de noapte

17 Mai 2010, 13:28

fusion B45BBZ parca...ne-am salutat pe vacaresti/tineretului...
salutare inca odata

17 Mai 2010, 13:44

salut inca odata si de la mine

17 Mai 2010, 14:38

$1 scrie:$2azut azi FF hatchback, negru, la Piata Romana, pe la 7.10-7.15. Era de GJ parca. L-am claxonat scurt si l-am salutat dar nu stiu daca s-a prins de ce am facut-o. Era si o doamna/domnisoara in dreapta pe care cred ca am speriat-o - dar ea putea sa-mi vada mai bine stickerul din spate.

Salut, eu eram, in dreapta era sotia si nu s-a speriat pt ca oricum era (mergeam la spital). Te-am observat dupa ce ai trecut, claxonul nu mi-a atras atentia inainte (a fost discret), dar dupa aceea mi-am dat seama.
Salutari aici si scuze ca nu ti-am raspuns la "claxon", dar eram inca adormit sau stresat de ziua ce urma

L.E. Am mai vazut si eu sambata un modeo mk3, verde inchis cred, prin Carrefour orhidea. Din pacate nu mai tin minte nr. Era intre orele 14-15.oo
Răspunde