ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
10 Ian 2012, 23:03
Ups...acum vad si eu ca am scris eronat,sorry

...era de fapt 0.6 bari maxim.
10 Ian 2012, 23:07
Adica 600mbar.
10 Ian 2012, 23:20
Exact,dar asta la intrare,fara regulator...si am zis ca atunci cand este maxim,ca poate sa fie si mult mai mica.Dupa regulator,la iesirea spre centrala este pe undeva pe la 20-30 mb,dar asta e in functie de centrala,ca poate sa fie mai putin sau mai mult.
11 Ian 2012, 10:57
Bine ca s-a lamurit. Multumesc tuturor pentru explicatii si lamuriri.
Si acum sa trecem la lucruri mai serioase.
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

12 Ian 2012, 11:38
Noua moda la tv satelit.
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

-

12 Ian 2012, 13:34
Cine mai doreste produse traditionale sibiene?
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

12 Ian 2012, 23:23
Turnatorule..ii dai in gat pe bietii amarati de ingrijitori..le este si lor rau si tu repede sa ii parasti,paraciosule..
14 Ian 2012, 20:22
Apel de urgenta la 112! Buna ziua, ati sunat la Salvarea privata. Pentru limba romana apasati 1. Pentru engleza, apasati 2. Pentru verificarea contului dumneavoastra de contributii la sistemul de sanatate, apasati 3. Pentru informatii despre ofertele speciale ale Salvarii in perioada de Craciun, Revelion si Paste, apasati 4. Pentru informatii... in legatura cu starea dumneavoastra de sanatate, apasati cu un deget pe incheietura mainii si numarati pana la 60. Acela e pulsul. Daca il mai aveti, apasati 5. Un operator va prelua apelul. Pentru imbunatatirea serviciului, va informam ca aceasta convorbire poate fi inregistrata si folosita intr-o emisiune de tip talk show. Va multumim!
15 Ian 2012, 22:08
taranu' cu audi
in poza asta nu gasesc nimic amuzant.Adica daca as avea audi nu as mai avea voie sa imi cumpar cartofi?Sau daca as avea audi ar mai trebui sa mai am si o dacie sa car cartofi cu ea?
15 Ian 2012, 22:11
Nu draguta, ideea este ca la cati bani dai pe asa o masina iti permiti multe altele. L-ai vedea pe Becali aducand varza cu Maybach-ul? (nu ca m-ar surprinde, recunosc ca nu este un bun exemplu)
Sau pe Tariceanu, de pilda, sa ia cativa saci de cartofi cu o masina de epoca...
15 Ian 2012, 22:14
Nu asta era mesajul, ci faptul ca daca faci asa provizii de neam prost ca sa faci economie la cartofi, de ce dracul ti-ai mai luat masina scumpa.
16 Ian 2012, 08:23
Omul ala nu cred ca facea provizii, ci pur si simplu isi aproviziona aprozarul, taraba etc
Iar atata timp cat afacerea aia ii plateste masina nu vad care ar fi problema.
Sau un pietar n-are voie sa se aprovizioneze decat cu Logan MCV?
16 Ian 2012, 09:05
Problema este ca suntem prea snobi.
O alta problema ar fi ca, sunt convins, desi are o supermasina, pentru salariu vanzatorului sigur nu se gasesc resurse.
16 Ian 2012, 09:34
Eu cred ca problema e ca ne uitam prea mult in gradina altuia.
Si eu mi-as dori sa-mi permit un Audi in loc de Ford, dar nu ma apuc sa caut nod in papura celui care are. Sa fie sanatos. Daca isi permite e problema lui. Si daca pentru a-l plati cara cartofi cu el iara e problema lui. Cat despre salariul angajatului nu ai de unde sa stii. Pur si simplu nu poti generaliza. Poate ca tocmai de aia nu si-a luat si un MCV pentru ca trebuie sa mai plateasca si salariu. Sau poate vinde sotia sau copilul ceea ce cara el. Nu stii niciodata, iar asumptiile pe baza de presupuneri sunt periculoase dupa parerea mea.
16 Ian 2012, 09:43
da
ai dreptate
si marmota...

(asta ca sa nu fin off)
16 Ian 2012, 10:22
Un om de afaceri ii trimite un fax sotiei sale:
"Draga mea sotie, o sa intelegi ca acum cand tu ai 54 de ani, eu am anumite nevoi pe care tu nu mi le mai poti satisface. Sunt f. fericit alaturi de tine, te consider o sotie minunata si, sincer, sper ca nu te vei simti ranita sau jignita cand vei afla ca in momentul in care tu primesti acest fax, eu fac sex in hotelul Cami...no Real cu Nicole, secretara mea, care are 18 ani. Totusi, voi ajunge acasa inainte de miezul noptii."
Cand se intoarce tipul acasa, gaseste pe masa din sufragerie un biletel in care scria:
"Dragul meu sot, am primit faxul tau si nu pot decit sa-ti multumesc ca m-ai anuntat. Profit de aceasta ocazie sa iti reamintesc ca si tu ai tot 54 de ani. In acelasi timp, te anunt ca atunci cand vei citi acest mesaj, eu voi fi in mijlocul unei partide de sex la Grand Hotel cu John, profesorul meu de tenis care, la fel ca si secretara ta, are tot 18 ani. Si cum, pe langa faptul ca esti un om de afaceri de succes esti si licentiat in matematica, vei intelege cu usurinta ca ne aflam in aceleasi imprejurari, dar... cu o mica diferenta: 18 intra de mai multe ori in 54 decit 54 in 18.
Deci nu ma astepta in aceasta seara, ma voi intoarce maine. Te saruta sotia ta care te intelege cu adevarat."