Re: Ce-am mai vazut (si pozat...) prin trafic
Dati-mi voie sa va explic. Un coleg forumist mai sus remarca corect ca daca vrei sa iti fie masina intreaga uneori esti nevoit sa ocupi doua locuri de parcare, alte dati ocupi locurile destinate persoanelor cu dizabilitati doar pt. ca la momentul respectiv nu le folosete nimeni. Moral, abordarea e gresita insa cand te afli la fata locului nu ai alta optiune decat sa incalci regulamentul, si din ce cauza? Pentru ca nu ti se ofera o alternativa logica si corecta vis-a-vis de ce ai tu nevoie, in cazul de fata, legat de parcari.
Un alt co-forumist remarca foarte corect, ca pana la urma " nu suntem o tara de handicapati" ca sa avem nevoie de zeci de locuri rezervate si nefolosite, cand altii nu pot parca. Raspunsul tipic la aceste doua probleme se imparte in doua categorii: nu-ti convine, fa plangere, sau un raspuns mai in bascalie menit sa ridiculizeze individul care a gresit.
Din pacate, cu atat ramanem intotdeauna: o contrare gratuita si o poanta de bani marunti, ca pana la urma suntem o natiune de Gica Contra. Cu cateva pagini mai sus, am postat o poza care mie si acum mi se pare revoltatoare, si care reprezinta o neregula cu privire la parcare chiar in fata blocului meu: un loc de parcare trasat gresit, cu un stalp de inalta tensiune in mijlocul spatiului. Cand mi-am exprimat nemultumirea pe acest forum, mi s-a raspuns cu o intelepciune profunda, " nu-ti convine, pleaca in alta tara".
Sunt convins ca daca ati face plangere legat de sitiuatia parcarilor la supermarketuri, ati primi un raspuns in doi peri sau ati fi tinta unei batjocore. Din pacate, schizofrenia e puternic intiparita in caracterele noastre, exact ce criticam si ce nu ne convine, punem la mare pret, sau in ultima instanta putem oricum sa dam vina pe altcineva.
Ford Focus mk3 2.0 tdci 163 bhp
My first Youtube channel:
https://youtu.be/v2GhMlEi8u0
...and my second effort:
https://www.youtube.com/channel/UCTRiseGNdK2R2xUtXuojocg
- todhiere
- 1nsane Member
- Maşina: