ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Pe cine am vazut in trafic?

03 Iun 2010, 06:27

valiinves/ ;)

03 Iun 2010, 16:07

B-87-ULT azi de dimineata, pe Stefan cel Mare.

04 Iun 2010, 07:50

ieri dupa amiaza, in parcare la Crowne Plaza am vazut Ford Mondeo CT-75-SCS
azi dimineata pe Soseaua Virtutii un Ford Focus B-98 SXV (parca)

04 Iun 2010, 08:20

$1 scrie:$2m vazut azi parcate pe Giurgiului B xx FUG (nea' Fordescu) si la 50 de m mai incolo pe GJ XX CRI in jurul orei 5:30

Salutari, asa e, pe acolo ne facem veacu' :D

04 Iun 2010, 10:58

CRED, ca l-am vazut aseara pe Dragomir pe la 1:00 trecand pe langa Mc-ul de la Brancoveanu. Zic "cred" deoarece n-am vazut nr de inmatriculare doar un FF2 gri cu un mare Powered by Proleasing. Sau poate era altul! Care te sti cu musca pe caciula?

04 Iun 2010, 13:41

New Fiesta Rosu, B 36 NFS, nu avea sticker, dar mi s-a parut cunoscut numarul. Nu e NewFiestaSport? sau ceva de genul?

04 Iun 2010, 13:50

Azi in parcare la Ikea Mazda 2 albastra cu sticker de Clubford B xx GEA.

04 Iun 2010, 21:22

B-XX-SEY azi la intersectia dintre Bd. Basarabia si 1 decembrie 1918 si B-XX- GON azi la intrarea in pasajul Marasesti (claxonat) dar eram undercover in masina de la job.

05 Iun 2010, 13:42

Un Ka negru B????MSE, parca avea stiker pe parbriz + semn incepator... la 11.30 la intrarea in CL dinspre Slobozia. Salve!

05 Iun 2010, 15:46

multumesc si salutari colegului B 99 BUX (nu stiu cine e), intalnit ieri prin zona Arcului de Triumf si care m-a indrumat foarte corect spre Calea Floreasca, deoarece GPS-ul meu se suparase si nu mai dorea sa-mi vorbeasca :D ^:)^

Re:

05 Iun 2010, 19:51

$1 scrie:$2ai fiestel....te tii de glume..... :)

la noi la Bacau nu vad nici pe dracu', din vreo 4-5 membri pe care-i stiu, nu vad pe nici unul....cred ca fug de mine....
in alta ordine de idei, am pus o caruta de biletele cu adresa forumului nostru prin parbrizele posesorilor de Ford, dar pana acum se pare ca nu s-a prins nimeni.... :( ....mai insistam...

Pe mine nu ma-ai vazut niciodata? :D :D :D .......ciudat e ca acelasi lucru il patesc si eu.Atat in Iasi cat si in Bacau vad foarte rar o masina cu sticker pe ea. :(

O zi buna in continuare ,

05 Iun 2010, 20:24

$1 scrie:$2mi pare rau ca scriu ce scriu , dar trebuie .
Colegul conducator de focus , cu nr B 39 PUC ... nu trebuie sa fortezi nota pentru a intra TU in coloana atunci cind vi de dincolo de banda continua ..nu trebuie sa incerci a fenta coloana de la semafor blocind banda de facut la stinga ( cu semafor ) , cind vrei sa mergi inainte . Dar ce este mai important , NU TREBUIE SA INJURI cind TU te afli in abatere .
Pentru injuraturi am postat aici .
La semafor la Budapesta , putin a lipsit sa te fac de " service " ( cu intentie ). Avem si cum iar tu erai vinovat ! Asa ca nu se stie pe cine intilnesti in trafic si ce ginduri are .
...si am scris totul numai pentru ca injurai incercind sa impresionezi doamnele din masina ta .

sincer sa fiu nu-mi aduc aminte de tn..stiu doar ca de la pasaj la Marasesti pana spre Budapesta se circula pe doua benzi si eu am fost pe cea cu linia de tramvai,din pacate pana la semafor nu m-a lasat nimeni sa ma bag pe banda pt inainte asa ca am fost nevoit sa merg pe cea de stanga si sa ma bag in fata coloanei,nu cred ca sunt singurul care fortzeaza sa intre pe alta banda daca nu exista intelegere din partea celorlalti,cat despre injurat deja ai luat-o pe carari gresite...in primul rand n-am injurat,in al doilea rand aveam geamul inchis nu stiu cum ai auzit tu...eram chiar f calm..stiu doar ca aveam in spate un renault mai vechi care claxona insistent suparat probabil ca nu l-am lasat sa intre in fata mea in dreptul statiei de tramvai,nu-mi aduc aminte de nici un ford...hai sa lasam "puteam sa il fac de service",daca aveai ceva sa-mi spui trebuia sa o faci atunci,nu sa postezi aici "amenintari" dastea de 2 lei..mare chestie ce am facut eu am incercat sa intru in coloana..trebuie sa mai vezi lucrurile si pe partea cealalta.nu am fost lasat sa intru cand trebuia si a trebuit sa merg pe banda de stanga si sa ma bag in fata celor care mergeau inainte...

05 Iun 2010, 20:46

azi pe la 15-15:30 la intersectia dintre ramnicu valcea cu istriei..un focus verde inchis,parca cu BMD la numar ceva de genul nu mai stiu sigur,avea pleoape negre la faruri si stickerul lipit de luneta exact pe mijloc langa stergator si daca nu am dat destule detalii,vorbea si la tel..sper sa fie de ajuns ca sa isi dea seama cine era :D te salut

05 Iun 2010, 21:57

Ford Focus 2 break, B-33-FOK in real Berceni! Salutare

06 Iun 2010, 09:15

@sponsoru18: Sefu', cum se impaca lipsa de intelegere a colegilor din trafic pentru tine cu "aveam in spate un renault mai vechi care claxona insistent suparat probabil ca nu l-am lasat sa intre in fata mea in dreptul statiei de tramvai"???
Nu ti se pare ca folosesti doua cantare pentru aceeasi fapta? :D

06 Iun 2010, 09:41

ca sa intelegi mai bine,renaultul a venit de pe sensul opus de mers si a intors pe doua linii continue pe langa statia de tramvai,oricum nu asta e problema ca nu ma interseaza pe mine ce a facut dar daca tu poti sa franezi brusc de la 40-50km/h intr-un trafic bara la bara fara sa ti se urce restul coloanei in spate atunci inseamna ca am gresit eu ;)

06 Iun 2010, 12:53

$1 scrie:$2ieri prin zona Arcului de Triumf

daca mai intarziai putin apaream si eu pe acolo ;)

06 Iun 2010, 13:22

Pe cartoon acum 30min pe DN1,te salut straine:)

06 Iun 2010, 18:38

"Kos"min de Olt... de la Panduri pana pe la Zepter.

06 Iun 2010, 20:26

vazut ieri in zona centrala (pe langa Cercul Militar National - str. Edgar Quinet)
FiÅŸiere ataÅŸate
web 140.jpg

06 Iun 2010, 22:19

mondeo mk3 gri b36numaistiucum in seara asta pe la semafor la Patrascanu... dat flash, primit avarii. "Avarii" maa, nu avarii (daune) :))

07 Iun 2010, 10:01

$1 scrie:$2quot;Kos"min de Olt... de la Panduri pana pe la Zepter.

Da.. confirm.. Salut din nou!

07 Iun 2010, 13:14

O domnisoara intr-un Focus 2 cu nr. BC - XX - LXA azi dimineata pe la 8:40 deasupra pasajului Marasesti. Am dat claxon, am trecut in fata ei si am dat avarii... singura reactie pe care cred ca am starnit-o a fost de dezgust fata de un "badaran" din trafic :D

07 Iun 2010, 15:50

astazi in jurul orei 11 un focus hatchback albastru BV-76-ELE, era parcat pe strada Lunga, avea sticker

07 Iun 2010, 15:54

Intalnit in trafic cu kristy_brasov, baga cocs in scorpie... salut!

07 Iun 2010, 17:22

Vazut ieri seara la Academie un Focus cu MYB la numar, ce a trecut in viteza si ne-a claxonat.

07 Iun 2010, 20:49

un ff2 hb cu nr. b...??... pbc, parca, cu suporturi nr. CF azi ora 14 aprox. langa petromul de la iesirea spre pantelimon. salve!

08 Iun 2010, 16:02

am vazut la parcul de auto recuperate din aleea teisani (otopeni) un focus mk2 hb alb in doua usi , avea sticker pe haion, cu nr B-95-VWX. Pacat ca la luat firma de leasing :-S

08 Iun 2010, 16:20

vazut/flashuit MirabelaD in crangasi... salutari

08 Iun 2010, 16:30

Vazut in otopeni(h 16:30) pe prietenul,dragul,prea mirificul nostru boiler/amic dragonxx:D
Răspunde