ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Pe cine am vazut in trafic?

08 Iun 2010, 16:34

hello hello ... te vazusem ca iti faceai loc printre plictisiti ;) mai speedy

08 Iun 2010, 20:25

E ceva de speriat cu speedy asta nici nu-l vezi cand trece, atat de incet merge :))

08 Iun 2010, 21:36

salut "KOS"min si aici pe forum...sper ca nu te-am speriat cu claxoanele mele obsesive :D

09 Iun 2010, 11:58

vazut azi pe boogy in centrul ploiestiului la stop. cauta ceva prin masina si a tresarit la auzul claxonului dar nu stiu daca m-a si vazut ca aveam ceva viteza :P
salutari

09 Iun 2010, 12:41

$1 scrie:$2alut "KOS"min si aici pe forum...sper ca nu te-am speriat cu claxoanele mele obsesive :D

Salut, nu m-ai speriat, desi initial am crezut ca primesc urari de bine pt ca eram parcat cam aiurea :D.. dupa ce am vazut ca un focus m-am linistit :P.

09 Iun 2010, 18:38

Vazut ieri in jurul orei 10 parcat in fata la stadionul Dinamo mondeo cu nr b 16 lwz

09 Iun 2010, 18:43

$1 scrie:$2 ceva de speriat cu speedy asta nici nu-l vezi cand trece, atat de incet merge :))

ha ha ha...glumetule...lasa ca discutam noi intre 6 ochi

09 Iun 2010, 19:03

$1 scrie:$2azut azi pe boogy in centrul ploiestiului la stop. cauta ceva prin masina si a tresarit la auzul claxonului dar nu stiu daca m-a si vazut ca aveam ceva viteza :P
salutari

Salut nene! Da,am tresarit dar n-am vazut nimic:)) Data viitoare poate imi sterg ochelarii:))

10 Iun 2010, 21:51

in seara asta m-am salutat cu un coleg pe care nu-l cunosc de la iesirea de la Metro militari pana la Pacii...cred ca avea un Probe daca nu ma insel (spre rusinea mea nu cunosc modelul dar am obervat imediat sticker-ul)...eu sunt undercover pana fac rost de un sticker nou (cel vechi a decedat asta iarna de la atata zapada) :((

Oricum salutari si aici pe forum...nu am mai fost salutat cu atat de mult entuziasm niciodata :P =D>

10 Iun 2010, 23:26

Fiesta PH 87 BAC la Megaimage in Ploiesti, ieri pe la ora 21:30 (cred :) )

10 Iun 2010, 23:46

E dragonxx ;)

11 Iun 2010, 08:45

Bughimobilu, acu 15 min. Ca am parcat vis-a-vis de el :))

11 Iun 2010, 11:57

"Dimineata", pe la 10, B-04-JEF. De la Muncii pana pe la Lizeanu (unde sper ca l-am lasat in urma... :) )

11 Iun 2010, 12:03

Poti sa parchezi oricand aici nenea,chiar daca e resendinta,iti dau eu voie! Si e si umbra;;)

11 Iun 2010, 16:25

16:25 @ Brancoveanu / Berceni -> JoeBlack :D salut din nou!

11 Iun 2010, 18:33

Maşina lui corleone parcată în spatele blocului unde, probabil, locuieşte. Salut Cornel!
FiÅŸiere ataÅŸate
Image(095).jpg

11 Iun 2010, 18:53

$1 scrie:$26:25 @ Brancoveanu / Berceni -> JoeBlack :D salut din nou!

Salutare, Mihai! iar eu te-am reperat inca o data, dupa intalnirea sus-amintita, pe Pieptanari. Erai parcat vis-a-vis de unitatea de pompieri. Prima oara cand ne-am vazut pe Brancoveanu, initial ma gandeam 'uite ce focus frumos', apoi te-am observat si pe tine. ;)

11 Iun 2010, 18:55

Am fost la Best Tires sa imi pun anvelope noi si pe spate si sa le las pe toate 4 care le-am dat jos. Acolo nu te-am vazut ca umblam ba pe-afara, ba pe la birouri. :)

Mersi de aprecieri. Stiu ca sunt lipsit de modestie :)) dar sa vezi ce Focus frumos o sa am saptamana viitoare. (SPER)

11 Iun 2010, 19:08

Da, se anunta fain, am vazut cam ce modificari vei face!

13 Iun 2010, 21:29

Am vazut masina lui lyvmh chiar la el in fata blocului. M-am pierdut pe stradute pe acolo (a inchis o strada de acces la bulevard la el si a trebuit sa intru pe stradutele din spatele blocurilor) si nu mi-am dat seama ca sunt la blocul lui pana cand nu m-am blocat. Am intors si... eram spate-n spate.

Salutare, ma grabeam ca altfel te cautam sa te scot la un cico (eram cu 2 localnice).

13 Iun 2010, 21:54

$1 scrie:$2Salutare, ma grabeam ca altfel te cautam sa te scot la un cico (eram cu 2 localnice).

Pai si nu le-ai adus si tu p-acia ? Una tie, una mie... :-"

Ieri la pranz un ff2 hatch visiniu cu nr de VN, AIP parca, de la Potcoava pana mai incolo pe stradute.
Ieri spre seara o fiesta albastru deschis , numarul B 999 MAI parca, pe Pallady langa Ozana, mergea spre A2.

In ambele cazuri eram cu bolidul din dotare pe acelasi sens de mers.

13 Iun 2010, 21:57

Cornele, ba da. Acum sunt amandoua in Bucuresti. Una e prietena mea, cealalta are 36 de ani si e draguta :).

13 Iun 2010, 22:07

Asaaa... hai ca o sa vedem noi cat de draguta e :-"

13 Iun 2010, 22:47

ieri, in jur de 16:00 la iesire din mamaia spre navodari, focus2 bleumarin inchis cu farurile facute negre, nu mai retin numarul, doar ca era de Bacau :)

14 Iun 2010, 14:13

VN xx AIP iar pe stradute azi dimineata.

15 Iun 2010, 09:49

Darian la vulcanizarea de langa McDonalds Buzesti, in jur de ora 10. Ce patisei?

15 Iun 2010, 09:57

Isi lua un Shake, dar nu mai era loc la Mc in parcare. :)) :P (just kidding) :D

15 Iun 2010, 16:28

$1 scrie:$2arian la vulcanizarea de langa McDonalds Buzesti, in jur de ora 10. Ce patisei?

Vineri,era la autosoft pe Ficusului.

15 Iun 2010, 21:46

$1 scrie:$2eri, in jur de 16:00 la iesire din mamaia spre navodari, focus2 bleumarin inchis cu farurile facute negre, nu mai retin numarul, doar ca era de Bacau :)

Nici eu nu ti-am retinut numarul, dar mi-a placut mult cum arata masina ta :D .

15 Iun 2010, 22:24

am vazut un ST(sau kit) azi pe Feleac, nr B XX TWI sau ceva de genu, cu sticker mare pe luneta "tuning.ro"
Răspunde