ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
21 Iun 2009, 16:26
Corect Cornele. Si eventual sa te invat si urarile dintre pescari. Acum putem trece la cafeneaua cealalta.

Bibane, cand nu stii ce inseamna vreun emoticons, tii sageata de la mouse deasupra lui si o sa-ti apara intr-o bula galbena, ce anume insemna. Daca nu te descurci nici cu engleza, vezi ca gasesti traducator chiar la google (
http://translate.google.ro/), ca nu s-a nascut nimeni invatat.
21 Iun 2009, 16:47
Si in legatura cu intratul meu in florarii, Bibane, mai am un emoticon pentru tine:
21 Iun 2009, 17:37
Da colega am inteles,"ciocul mic",problema este ca eu am facut un spirit de gluma,care tu din nou nu l.ai inteles,deci in concluzie trebuie sa tac din gura,dupa cum recomanzi tu,si de data asta am sa.mi vad de treaba mea,nu vreau sa mai dezvolt subiectul,pentru ca ma intrebat cineva de ce esti suparat pe mine si cand i.am spus,a zis ca nu crede,deoarece ala nu este un motiv.
21 Iun 2009, 17:48
Daca nu as sti ca exista o bibanca si o doamna "valiinves" as zice ca sunteti gay si va certati ca doi indragostiti.
21 Iun 2009, 17:56
Da sefu,ai dreptate.
21 Iun 2009, 17:58
Gabi!!
Ar fi trebuit si mesajul asta sa ti-l trimit pe private, cum au fost si celelalte, (deci nu la cafeneaua suparatilor sau a nervosilor) dar vad ca cu tine nu se poate.
In primul rand nu eu m-am suparat, ci tu erai ala suparat ca eu nu stiu de glume. Adica mi-ai trimis mesajul respectiv ca nu inteleg de glume si ti-ai luat jucariile si ai plecat. Eu ti-am mai trimis niste mesje care nu le-ai luat in seama si mingea a ramas in teren la tine.
Mai nou, dimineata am mai citit o data mesajele si am vazut ca nu am gresit nicaieri.
Acum sa stii ca chiar sunt suparat si mai mult chiar mai si enervat.
Pentru asta ma duc sa-mi mai vars niste draci pe niste popice.
PS. Vormeam de primul emoticon care nu-l intelegeai. Adica ala care spune ca ma simt lovit.
21 Iun 2009, 18:46
Bine nene Vali,am inteles perfect,esti o fire foarte nervoasa si acum ai gasit motive sa pleci de acasa,deoarece mergi la popice fiind foarte nervos din cauza mea si presupun ca acum se va enerva si doamna,ca ai gasit motiv sa pleci,acesta problema se va repeta saptamanal si tot asa va decurge un lant de enervari,asa mai bine imi vad de treaba.
Daca reusesti vreodata sa scapi de aceste enervari continue,dar mai bine lasa.........................................................
21 Iun 2009, 21:04
Corect!!! "Dar mai bine lasa".
21 Iun 2009, 22:40
problems in paradise?
nu mai fiti suparati! ca destul sunt eu...
21 Iun 2009, 22:53
Tu Shine poate ai motive bine intemeiate si daca asa este,te compatimesc,dar la noi a fost o joaca de copii mari,care ulterior sa transformat in nervi,popice si toate cele,asta este,nu avem destule suparari in viata de zi cu zi,trebuie sa ne mai certam si cu prietenii,prieteni care ar trebuie sa fie un ultim punct de refugiu si o ultima speranta de uitare a necazurilor.
22 Iun 2009, 01:29
Of,of,of,barbatii astia sunteti ca niste cocosi.
22 Iun 2009, 01:43

Sarut mana doamna! In fata dumneavoastra imi permit sa zambesc. Ma bucur ca cineva a observat ca zboara fulgi pe aici.
23 Iun 2009, 13:42
sunt suparat din cauza asta:
$1 scrie:$2hine,cand ai de gand sa cumperi si tu o masina functionala?
23 Iun 2009, 14:09
sunt suparat ca oamenii in parcuri (aici ma refer la singurul parc ciopartit din constanta) vin pentru urmatoarele motive:
- sa se plimbe cu atv-ul
- sa se plimbe cu scuterul
- sa se plimbe cu loganul rosu cu folii inclusiv pe fata, ascultand la maxim manele
- sa se plimbe cu tractorul lui mazare, si sa se amuze cand lovesc carucioare de copii, batrani sau animale de companie; daca nu reusesc sa ii atinga, macar ii scuipa cu bolta.
- sa rupa copacii
- sa calce in picioare putinele flori si sa se amuze copios pe tema asta
- sa se suie in copaci si sa urle ca sa stie lumea ca sunt hormonati
- sa lase caini agresivi nedresati liberi si sa se amuze cum apuca de picior vreun amarat, fara a interveni in niciun fel (de scuze nici atat)
eu, exemplar pe cale de disparitie, ma duc sa ma plimb in parc, sa ma relaxez si sa inspir aer putin mai curat, si fac nota discordanta cu restul celor enumerati anterior.
23 Iun 2009, 15:25
io sunt suparat ca n-are cine sa "curenteze" retardati d'astia, care, daca ar lua o data-de doua ori cate o amenda zdravana, poate s-ar gandi mai bine data viitoare...
dar daca nu-i nimeni sa-i arda, de ce nu ?
ca de educatie n-are rost sa discutam...
23 Iun 2009, 20:10
ce-mi pare rau ca incep sa ma resemnez mioritic as putea spune, si sa imi pierd speranta ca in viitor va fi mai bine, se vor mai civiliza oamenii, vor mai pune mana pe carti si pentru alt motiv decat de a face cornete de seminte...
cu unul te certi, pe al doilea il bati, al treilea il scuipi, al patrulea il injuri, al cincilea, al saselea.... obosesti si dupa 100 de specimene, nici nu iti mai vine sa cheltuiesti energia unei injuraturi, nici macar in gand. mie de asta imi e mai frica, sa nu ajungem toti sictiriti si sa ii lasam sa se desfasoare fara nici cea mai mica reactie.
24 Iun 2009, 11:35
Bibane, nu vrei tu sa pui niste poze pe care le agreezi (chiar daca noi nu o facem) si sa zici "Uite tu pune-o p'asta, tu p'asta, samd"? Am avut una cu masina, va lua ameteala, am schimbat, nu mai stiu ce, iar am schimbat, acu vad ca e iar motiv de discutii. Chiar n-am timp de toate nimicurile. Ia uite frate!!!
24 Iun 2009, 11:53
Cat scriai acest mesaj,postai un avatar misto.
Sunt suparat in continuare,ca si KomandantuR.
24 Iun 2009, 14:12
Sunt suparat deoarece trebuie sa fac o lista cu cei apropiati de generatia mea(after 40),care plutesc intr.o aura negativa si nu mai stiu de gluma.Cu ceva timp in urma un moderator,tot after 40,care il stimez foarte mult si nu am de ce sa ma ascund,ca este Alen,imi spunea intr.un mesaj,ca intrarea pe forum trebuie vazuta ca o delectare,dar constat cu tristete ca regula nescrisa,nu este valabila pentru toti.Nu pot acuza pe nimeni,care nu vrea sa se deconecteze de supararile de peste zi,cautand sa mai faca o gluma cu colegii de forum,dar aceeasi greseala am facut.o si eu timp de 47 de ani si acum sunt un cardiac care ia pastile cu pumnul si nu vrea sa se duca la operatie,de frica nemerniciei unor medici,care dupa ce le umpli buzunarul de bani,(daca ai),in loc sa te opereze de inima,iti scoat ficatul sau uita si 2/3 bisturie in tine,ca sa aiba si pentru operatia urmatoare sau pentru cei de la morga,cand fac autopsia si din aceasta cauza,o duc dupa o zi pe alta,pe langa multe altele,DAR hai sa fim mai OPTIMISTI.
Cu acestea fiind spuse deschid lista si le prezint si scuzele de rigoare:
1.Valiinves.
2.KomandantuR.
25 Iun 2009, 02:22
Sunt suparat ca sunteti suparati si-o aratati!
25 Iun 2009, 02:32
O sa ne facem veacul pe aici,alte topicuri,cum ar fi "discutii in gasca",vor fi inchise cat de curand.
25 Iun 2009, 12:55
$1 scrie:$2aca nu as sti ca exista o bibanca si o doamna "valiinves" as zice ca sunteti gay si va certati ca doi indragostiti.

nu stiu de ce dar aceeasi impresie am si eu. acu vad ca este de fapt un menaje a trois ceva...
25 Iun 2009, 21:00
Sunt suparat,ca nu am inele la draperie si Cornel se joaca cu ele.
25 Iun 2009, 23:44
$1 scrie:$2unt suparat deoarece trebuie sa fac o lista cu cei apropiati de generatia mea(after 40),care plutesc intr.o aura negativa si nu mai stiu de gluma.Cu ceva timp in urma un moderator,tot after 40,care il stimez foarte mult si nu am de ce sa ma ascund,ca este Alen,imi spunea intr.un mesaj,ca intrarea pe forum trebuie vazuta ca o delectare,dar constat cu tristete ca regula nescrisa,nu este valabila pentru toti.Nu pot acuza pe nimeni,care nu vrea sa se deconecteze de supararile de peste zi,cautand sa mai faca o gluma cu colegii de forum,dar aceeasi greseala am facut.o si eu timp de 47 de ani si acum sunt un cardiac care ia pastile cu pumnul si nu vrea sa se duca la operatie,de frica nemerniciei unor medici,care dupa ce le umpli buzunarul de bani,(daca ai),in loc sa te opereze de inima,iti scoat ficatul sau uita si 2/3 bisturie in tine,ca sa aiba si pentru operatia urmatoare sau pentru cei de la morga,cand fac autopsia si din aceasta cauza,o duc dupa o zi pe alta,pe langa multe altele,DAR hai sa fim mai OPTIMISTI.
Cu acestea fiind spuse deschid lista si le prezint si scuzele de rigoare:
1.Valiinves.
2.KomandantuR.
Se pare ca am inceput sa deranjez si tineretul,deci revin asupra listei cu scuze:
1.Valiinves,
2.KomandantuR,
3.Shine.
VA URMA ?
26 Iun 2009, 02:12
Si lista creste....... creste....... si iar creste!!!!
26 Iun 2009, 02:34
Nu mai creste sefu,din momentul de fata,sunt cu masca pe figura,termin cu glumele,deoarece decat sa enervez prin glume,mai bine enervez dand dovada de caracter prost,asa e bine in ziua de azi,se poarta,e COOL.

Stati linistiti ca de maine nu mai deranjez pe nimeni,nu mai intru pe topicurile voastre,va injurati,glumiti si cand apar eu,sunteti deranjati.
26 Iun 2009, 08:44
sunt suparat ca iar s-a suparat Bibanu
26 Iun 2009, 11:46
azi sunt trist
27 Iun 2009, 13:08
si eu
si-o sa mai dureze