ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
MaÅŸina: Ford Mondeo wagon 2002 2.0 TDCI 131CP gri metalizat
VIN: WFOWXXGBBW1E43387
Re: film?
04 Mai 2009, 14:37
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2e vazut "Impact" (2008). Face toti banii. Vedeti ca e lung. Cat 2 filme.
Cat 2 filme insemnand vreo 90 min? Ca eu atata am gasit de cumparat... L-am vazut la sugestia ta si s-a terminat cam brusc, dupa ce au prevazut cum luna isi va modifica orbita pana cand, intr-un final, va lovi Pamantul. Dupa care generice de final si-atat... Pe IMDB apare intr-adevar de 180 min., dar eu nu stiu unde-l pot gasi pe al 2-lea. Poate reusesc, totusi, doar pentru a sti ce solutie de final au gasit istetii din film.
Am reusit aseara sa-l vad si pe al 2-lea. Destul de ok si foarte putin artistic. Cred ca daca incercau sa dea impresia de cat mai mult realism, chiar au cam reusit...
Am mai vaz. si Aces'n'Eights. Cam varza... Pierdere de timp.
Vazut si eu Fast and Furious 2009 - una porcheria de nota -2. Daca as fi avut 12-13 ani cred ca mi-ar fi placut.
Defiance - film dupa poveste reala cu Daniel Craig (cred - ultimul 007) - bunicel - nota 7/10.
What Doesn't Kill You - ar fi fost un film educational pentru smecherii de cartier de pe la noi daca la noi ar functiona politia si justitia ca in tarile civilizate - un Ethan Hawke care face un rol de zile mari si un Mark Ruffalo, de asemenea, cu o prestatie foarte buna,dupa mine - nota 8/10.
Fast & Furious 4 - nu e cine stie ce. Partile precedente au fost mult mai bune, da noroc ca mi-a placut seria, asa ca l-am vazut si pe asta. Marley & Me - excelent! Un film sensibil, de vazut duminica cu familia... Un caine simpatic ce schimba total viata unei familii.
Cine are pofta de ras sa caute stand-up : Jeff Dunham - Arguing With Myself, Jeff Dunham Spark of Insanity , Jeff.Dunhams.Very.Special.Christmas .Eu am murit de ras cand le-am vazut .Sunt sigur ca nu toata lumea a vazut aceste spectacole ale ventriloc-ului Jeff Dunham. Sunt de nota 10+