"eu personal ma gandesc la cu totul altceva....si vorbesc foarte serios.....deja am demarat[mai precis acum 2 luni] cu actele pentru permis port arma..."
am un prieten, care are o firma cu chestii din astea de paza si securitate.
dupa cum stii, nu toata lumea isi poate face o astfel de firma.
si ca "tot omul", are si el pistol.
a vazut un caz pe strada, i-a furat un coate-goale o geanta unei femei, l-a alergat pe individ, si l-a lovit cu pistolul (in pistol nu avea gloante)
niste pensionari au facut reclamatie la politie ca l-au vazut cu pistolul.
si crede-ma ca a dat nenea asta la declaratii peste declaratii, si ca a avut mult de furca sa isi dovedeasca el

nevinovatia.
deci... doar pentru ca niste batranei au vazut un pistol pe strada, amicul asta a avut multe de patimit. dar sa mai fi si tras...
doi... tu poate nu o sa iti pui gloante reale, dar daca un bou are gloante pe bune, vede ca "il faci", si asta trage in tine pe bune?
si eu ma gandesc serios sa imi iau permis de port-arma, dar parca si o chestie din aia cu soc electric imi surade.
vazusem o data, mai de mult, dar nu foarte demult, bineinteles la stirile de la noi, ca la intersectia din stefan cel mare - bucuresti- unul nu a dat prioritate, sotia unuia din soferi a scos pistolul, si celalalt conducator a venit cu sabia...
cine seamana vant... eu nu le-as mai da "unora" carnete (dar multi oricum nu le au, si conduc si asa)
eu optez mai mult decat serios pentru folie securizanta la geamuri. (sa fie mai greu de spart geamul, suficient cat sa plec naibii de acolo sau sa evit o spargere a masinii cat stau la stop - geanta sta pe scaunul pasagerului sau pe bancheta din spate)