ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Pe cine am vazut in trafic?

21 Sep 2010, 15:36

$1 scrie:$2uteste-i si ascunde-i carnetul.
Sambata noapte parcat pe trotuarul Caii Victoriei Ka bleumarin ceva cu 08 FBK parca.

leut27 - focus negru 78 FBK ...probabil :D

21 Sep 2010, 16:08

$1 scrie:$2ambata noapte parcat pe trotuarul Caii Victoriei Ka bleumarin ceva cu 08 FBK parca.

@madalinutzu - Cornel vorbea de un ford Ka...

21 Sep 2010, 16:58

mda posibil sa fie vreo coincidenta :|

23 Sep 2010, 12:01

ieri eram pe bicla, mergeam spre munca. din Petromul de vis-a-vis de Moghioros iesea Cornel. l-am salutat, l-am intrebat din semne ce mai face, dar el se uita ca un tantalau la mine. am inteles dupa ce m-a depasit de ce. Focusul nu era hatchback, nu avea sticker si...cel mai probabil nu il conducea Cornel. :))
pe bd. Marasesti, am depasit (pe dreapta fiind) un Mondeo negru cu numere de leasing 11577 sau ceva format din cifrele astea... era o domnisoara la volan, am salutat-o, dar nu cred ca a inteles cine sunt si ce vreau.
Scuzeeee. :)

23 Sep 2010, 13:55

Pai Cornel are sedan, cu PNI la nr.

23 Sep 2010, 14:00

@shine - pe Marasesti tot pe bicicletă erai :)) ?

23 Sep 2010, 14:44

IERI SEARA PE LA 18:35 UN FUSION GRI IESEA DE PE STRADUTA DIN SPATELE BLOCULUI HOROSCOP DE LA UNIRII - L-AM VAZUT DIN FATA, N-AM RETINUT NUMARUL; AVEA SUPORT DE NUMAR CLUBFORD - SALUTAREEEEEE

23 Sep 2010, 14:48

$1 scrie:$2)) :)) =)) super tare, frate! La fel ar fi reactionat si a mea consoarta, mai mult ca sigur :)) .

On topic: sambata la pranz parcat / camuflat si stikerit regulamentar pe Alunisului B 45 KOF. Salutari colegu!

Cu stima,
Leo.

Salut , acolo o parchez !

24 Sep 2010, 12:40

$1 scrie:$2ai Cornel are sedan, cu PNI la nr.

inseamna ca e posibil sa fi fost Cornel :)) =))
@ alexandru: dap, doar a fost ziua fara masini, nu? :D

24 Sep 2010, 17:13

Astazi pe la 14:20 un Focus 1 Tournier negru cu numere de Vrancea in localitatea Lacul Rosu :D

24 Sep 2010, 21:47

$1 scrie:$2 zupp, daca era un fusion.
Aseara pe A2 - VladRadu, eu eram speriat intr-un subaru.
Azi pe la Agronomie B 82 DMI sau DIM, ceva de genul. Focus negru.

nenea de speriat ce erai ai vazut alta masina, nu eram eu , ma mai bagi si la belele :D , pt ca erai speriat te iert oricum :D

25 Sep 2010, 01:15

ma noi doi ar trebui sa ne vedem mai des, ca sa nu ma mai confunzi =))
Sau cine stie oi avea un frate geaman :))

25 Sep 2010, 12:44

un fusion negru - nu mai stiu nr... ultima litera era V - asta dimineata pe viilor, vladimirescu, panduri si a facut dreapta la academie...

25 Sep 2010, 16:08

Un Focus II la Esselunga (AR) pe la pranz, VS-xx-BEL. Alt Focus I nu numere de MM-xx-XXX, acum 10 minute, la 10 km distanta de primu.

26 Sep 2010, 13:26

$1 scrie:$2stazi pe la 14:20 un Focus 1 Tournier negru cu numere de Vrancea in localitatea Lacul Rosu :D

acum am ajuns acasa am cautat la sectiune ca eram sigur ca o zici:D ca mi-ai dat avarii;;), daca nu oricum ziceam eu:P

26 Sep 2010, 16:41

domnul alma, almanache pe la piata ramnicu valcea pe avarii:)

26 Sep 2010, 22:06

@fisan: si claxon ... avariile au fost sa nu crezi ca sunt doar un disperat care vrea sa te dea din drum :D

26 Sep 2010, 23:28

Sambata noaptea in Brasov, parcat, BV 13 RBY
Salutari :)

27 Sep 2010, 10:55

Salut,salut.. :D

27 Sep 2010, 14:47

Ieri la Sun Plaza la pranz in parcare exact in fata mea cu fundul catre mine ( =))) B01LVU parca.
Salutare de la focusul B-18-BLD :D

27 Sep 2010, 16:56

$1 scrie:$2fisan: si claxon ... avariile au fost sa nu crezi ca sunt doar un disperat care vrea sa te dea din drum :D

nu am auzit claxonu;)) ca eram concentrat ma uitam dupa cazare;))

27 Sep 2010, 17:34

Am vazut :)) (si ca te uitai si ca nu ai reactionat)

28 Sep 2010, 09:42

Care e cu o fiesta de cluj, cu stiker, de a fost vineri pe lac la floreasca?
E pescar?
a fost la cupa bucovina?
Sa imi dea PM daca vede.

28 Sep 2010, 11:39

ieri m-am salutat cu un coleg cu un Mondeo 2 culoare bleumarin cu portocaliu.
nu era cumnatul lui Jeutzu, si din pacate nu i-am retinut numarul. am venit pe Mihalache in spatele lui cu flashuri, avarii, nebuneli, pana cand l-am depasit :))

28 Sep 2010, 15:37

$1 scrie:$2m vazut :)) (si ca te uitai si ca nu ai reactionat)

ti-am dat 2 flash:P

28 Sep 2010, 16:15

Vazut frumoasa puma albastra de Cluj (CJ-76-TOM) in Unirii azi in jurul orei 3, la trecerea de pietoni de la Diverta. Venea dinspre CCS. Eram pietoana si aproape m-am oprit pe trecere chiorandu-ma la ea. Cred ca a observat proprietarul ca i-am deochiat masina :D. Salutari aici, ca eram prea atenta la masina, nu la sofer, ca sa indraznesc un salut atunci. :-h PS: tare-i faina felina!! :X

28 Sep 2010, 16:18

MihaiR pe cheile Bicazului vineri cred...am urlat dupa el dar doar nu era sa se uite dupa pedestrasi:)) Hai salut!

28 Sep 2010, 22:18

Salutat cu un ff2 bleumarin B-85-GON asta seara pe la pasajul Budapesta,flashuri, avarii, etc.
Eram grabit putin...
Salutare si aici !

29 Sep 2010, 08:42

@BoogY: Da, eu eram. :)) Mi s-a parut mie ca urla cineva prin spate dar eram prea concentrat la o discutie cu mandra. :D Imi pare rau ca nu mi-am dat seama sa fi oprit mai ales ca esti foarte scump la vedere in ultima vreme. :D

29 Sep 2010, 08:49

Mai bine ca nu te-ai oprit...te-as fi OBLIGAT sa ma duci pana la lacu rosu:))) Am mers pe jos,e drept luuung drum dar a meritat plimbarea:)
Răspunde