ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
14 Mai 2007, 15:16
si eu am reusit un drift in drum spre bucuresti in serpentinele de langa brasov.....la fel....se comporta super masina in curbe...pacat de scaune ca nu vor sa ma tine in ele...
14 Mai 2007, 15:20
ai f multa dreptate la faza cu scaunele...chiar sunt nashpa...
14 Mai 2007, 16:30
eu legat de scaune am gasit o mica solutie provizorie
strang cu mana mea centura si ma lipeste de scaun astfel incat daca am chef de fun e sigur
14 Mai 2007, 17:37
Deci nu sunt singurul care are senzatia ca nu are de ce sa se mai sprijine cand iau o curba mai in viteza. La ce bun o masina stabila... daca soferul poate sa decoleze?!
14 Mai 2007, 23:05
$1 scrie:$2eci nu sunt singurul care are senzatia ca nu are de ce sa se mai sprijine cand iau o curba mai in viteza. La ce bun o masina stabila... daca soferul poate sa decoleze?!
deci nu sunt singurul! eu nu ii inteleg pe astia de au gindit masina. au facut-o cu tenta spotriva(vb de cazul meu hatchback) i-au pus si eleron spate dar niste scaune de vii in nas la prima curba luata mai in viteza. naspa rau! ma uit invidie la scaunele concurentelor din aceeasi clasa.
cit costa un scaun sport cu sustinere laterala buna + airbag lateral?
17 Mai 2007, 01:28
In seara asta ma intorceam din oras, cand la podul de la Cotroceni am vazut 2 Focusuri noi, unul cu numere rosii, benzinar, celalalt cu numere de CT, TDCI. S-au luat pana la urmatorul semafor, cel de langa Cotroceni. Acolo m-am bagat si eu la mijloc intre ei, voiam mai mult sa ii salut, dar baietii au fost seriosi rau si s-au luat iar. Eu dupa ei. Dupa ce am schimbat a 2-a, cel cu numere rosii s-a lasat, iar eu am continuat dupa cel cu TDCI, dar dupa prima curba am impresia ca s-a lasat si el, ca am trecut relativ usor de el. La semaforul de sus dintre Cotroceni si Leu am facut stanga si baietii s-au dus inainte spre Apaca. Mai mult nu mai stiu.
Trist totusi ca nici unul dintre ei nu avea sticker cu ClubFord

Sper ca macar sa fie membri aici pe forum.
17 Mai 2007, 06:32
$1 scrie:$2
au facut-o cu tenta spotriva(vb de cazul meu hatchback) i-au pus si eleron spate dar niste scaune de vii in nas la prima curba luata mai in viteza. naspa rau! ma uit invidie la scaunele concurentelor din aceeasi clasa.
cit costa un scaun sport cu sustinere laterala buna + airbag lateral?

Exista varianta ST, care este declarat sport - motorul are de doua ori mai multi cai ca al tau... Daca iti luai motorul lui Adispan (cel de 80CP) probabil nu te plangeai...

Acu' nici sa faca masina instabila nu mi-ar fi placut, prefer sa ma tin eu de scaun.
17 Mai 2007, 09:37
A mea are scaune sport din fabrica cu super sustinere laterala fara sa fie ST dar... fara air-baguri laterale.
17 Mai 2007, 12:24
Am observat ca e importanta si pozitia scaunului(doh!). Dar ce vreau sa zic... Incercati sa il reglati cat mai jos pe inaltime, pt ca la reglajul asta scaunul nu doar se inalta ci se si inclina spre fata... si ma gandesc ca d-aia ai senzatia ca nu stai bine in curbe. Faza naspa e ca dupa ce te-ai acomodat intr-o pozitie a scaunului ti-e cam greu sa o schimbi.
19 Mai 2007, 19:14
Sa vedeti ce am patit.
Mergeam azi spre Bacau, la intalnirea Ford de acolo, si in afara localitatii vad un Oper Astra model nou, Diesel (de 100CP), mergand linistit cu 120Km/h. Eu spun hai sa trec pe langa el....si sa vad ce va face, fiind constient ca nu am nici o sansa, dar voiam sa vad cum se descurca okioasa mea cu o masina mai puternica.
Trec in fata lui, o calc putin, in speranta ca se va tine dupa mine, dar nimic. Franez, trec in dreptul lui, stau vreo 2 secunde si o calc, crezand ca nu are kef de o intrecere mica. Intru intr`o curba destul de "rotunda" cam cu 140km/h, rotile scartaiau sub mine si o calc inainte. Mergeam linistit cu 140Km/h, cand ma uit in oglinda....vine baiatul cu astra......o calca...trece pe langa mine, iar eu dupa dansu.
M`a tinut o bucata in spate, ca a venit destul de lansat din spate, cred ca avea 170Km/h......dar in cele din urma l`am ajuns....el avand masina mai lata ca mine se tinea mai misto in curbe, cand deodata, ma uit in fata si vad o portiune de drum intins.....kiar dupa o curba, skimb a 4-a.....urc pana la 145km/h in a 4-a, skimb a 5-a si ii dau la okioasa cat putea duce.
Ajunge la 170 tot in spate.....ajunge la 180...incepeam sa il ajung....ajung la 185....eram in dreptul lui.....am mers asa cred ca 5 secunde.....dupa care am inceput sa trec usor usor usor pe langa el.....eram cam cu 1m trecut in fata, nu cu toata masina, ci doar botu era la 1m in fata lui, cand deodata incepe o panta....am zis in gandul meu....gata pana aici mi`s fost.....dar spre uimirea mea....m-am detasat mai tare de el.....pana in varful dealului fiind la mai bine de jumatete de masina in fata lui.....
Sunt super mandru de Okioasa mea....nu am crezut ca`l pot face.....dar...nu m`a lasat la greu.....
19 Mai 2007, 20:19
motoarele de opel sunt mai slabe
mi-a zis multa lume
19 Mai 2007, 20:20
Bravo, alecsutzu! Nu-i ierta !!
19 Mai 2007, 20:21
po sa fie....el avea cel putin 100cp si eu 90...si l`am facut....sunt mandru de okioasa mea!
Nu`i iert.....care cum apuc.....VARZA

tre sa fac tot pos sa strang niste $ sa ii fac lui doc o vizita....desi spun de multa vreme asta.....tot intervine cate ceva si raman fara $.....dar tot fac eu rost de banuti....si o urc putin....
20 Mai 2007, 00:14
Te-ai gandit si la varianta ca poate el are vreo 100 sau mai mult kg in plus si 10 cp nu mai prea conteaza.
20 Mai 2007, 10:59
nu are importanta.....ala e opel astra.....coupe.....alea alea.....eu....un amarat de fiesta....

masina din clasa mica.....el...compact....orice ati spune....eu tot sunt mandru de ea!
20 Mai 2007, 11:01
Si nu sunt 100 si ceva de kile in plus....ci doar 53Kg in plus.....el avand 1220, iar eu 1167
20 Mai 2007, 14:45
53Kg conteaza mai mult decat 10CP in plus
20 Mai 2007, 15:13
Si atunci de ce un Logan cu 980 de kg si tot 90CP nu ma face la liniute?
20 Mai 2007, 16:09
kiar asa.....sau de ce a facut zvony un logan de 90 remapat la 100!!??
20 Mai 2007, 18:45
azi dupa masa pe splai am facut un opel astra tunnat
am plecat amn2 de la semafor eu pe banda 2 el pe banda 1...eu am plecat mai tare desi nu aveam de gand sa ma iau cu el, am vazut ca baga si el tare sa ma depaseasca, eram cu a doua am turat motoru pana la 4000 ca sa stau dupa el (era in fatza mea cu juma de masina) apoi am bagat a 3-a si am prins cuplu si astra nu a mai avut nici o sansa (am ajuns pe la 100Km/h cu a 3-a

) .. apoi mandru de mine am lasat-o mai moale pe la 70 la ora ... i-am dat clasa cu tot cu masina lui tunata

)
20 Mai 2007, 19:57
'ai sa scriu si io ceva pe acest topic: pe mine ma facura toti: opele, megane, mertane, audiuri ... logan pe A1 ... octavia nu mai vorbesc ... passaturi ... chiar si un mondeo acuma cand fusei la roman ... ghinionul lui, ca era un radar mobil in trafic si l-a "agatat" rapid ... altfel ma lua pe mine, ca eram hotarat sa imping acceleratia prin podaeua masinii
20 Mai 2007, 21:03
vedti....vedeti.....ce va spun eu???
20 Mai 2007, 22:14
Io, decat sa ma umilesc, stau cuminte in banca mea

.
Acu 3 ani, in Pitesti, cand aveam breaku' am facut o alta Dacie "tunata"... (am fost ticalos... nu l-am lasat sa ma depaseasca pe dreapta si am vrut sa vad daca are tupeul sa se infiga intr-un microbuz tras pe dreapta.... dar a fost lipsit de tupeu

). Oricum, cred ca era tunata numai la caroserie, nu si la motor.
Da cu Fordu' stau cuminte. Daciile si Trabantii nu se pun cu mine, iar cu restul nu ma pun eu

. Oricum, am un stil de condus tare "linistit si nesimtit": cand sunt singur in masina conduc cu muzica la maxim, de nu aud nici propriile injuraturi. Asa ca nu aud nici motoarele turate provocator la semafoare

.
21 Mai 2007, 07:44

si eu conduc cu muzica la max.....dar.....turez eu motorul....

si il simt....nu tre sa`l aud...
21 Mai 2007, 07:47
btw.....alta patanie....in bacau....
eram la semafor cu un c200....

si cica ma uit eu la el....turez motorul asa frumos pan pe la 1500rpm.....ma uit din nou la el....el la mine....zambim unul la altul....ridic din umeri...el zambeste la mine....se face verde....plecam amandoi....1-a langa el....a 2-a langa el......a 3-a era la distanta de o masina fata de mine

Scot mana pe geam si`l salut....el pe mine.....trec in dreptul lui....il salut cu respect.....zambim unul la altul.....si am plecat

infrant......dar nu demoralizat....ca vb aia....in aceeasi zi am umilit o astra....
21 Mai 2007, 09:18
Ca maine aud ca te dai la Ferrari/Lamborghini/etc...
E bine sa mai recitesti din cand in cand certificatul de inmatriculare ca sa-ti revezi "fortele"...
21 Mai 2007, 09:37
$1 scrie:$2..E bine sa mai recitesti din cand in cand certificatul de inmatriculare ca sa-ti revezi "fortele"...

Poate ar trebui sa-si faca rost de un certificat ca al lui Zvony!!!
21 Mai 2007, 10:07
$1 scrie:$2a maine aud ca te dai la Ferrari/Lamborghini/etc...
E bine sa mai recitesti din cand in cand certificatul de inmatriculare ca sa-ti revezi "fortele"...

90 de armasari.....hraniti cu sprint diesel.....si tot mandru de ei sunt
Nununu...ca daca am certifu`l ca a lui zvony nu`mi mai sta nimeni in cale...
21 Mai 2007, 13:11
Cu o singura conditie: sa-l arati inainte de a te lua la intrecere!
21 Mai 2007, 13:33
Mda,mai nou ma alearga toate dubele de distrubutie+ca bonus un Transporter care m-a facut praf

.Acum daca mai trec la semafor de cate o masina mai puternica nu inseamna ca ala isi pune neaparat mintea cu mine:lol: