de KomandantuR » 01 Dec 2009, 08:49
Eroi ai revoluţiei române din 1989 de la Cluj Napoca
Lucian Matiş, Călin Alexandru Nemeş, Horia Pedestru, Mihai Călin Ticlete, Sorinel Dorinel Jurja, Grigore Borş, Tamas Burgya Iosif, Borbely Istvan, Teodor Pop, Marin Vergica, Emil Ciortea, Ballai Csaba Zoltan, Ioan Valean, Ioan Inclezan, Corina Luminita Misan, Ioan Chira, Dinu Adrian Smical, Ioan Rusu, Rodica Cristurean, Gheorghe Adrian Nasc, Szabo Stefan, Viorel Cioara, Aurel Merca, Szabo Attila, Egyedi Imre, Ioan Sabau, Alexandru Pop, Iosif Cionca, Fanel Ciupitu Chican;
Eroi ai revoluţiei române din 1989 de la Sibiu
Poşa Toma, Sebeş Mihai, Cîrdăneanu Gheorghe, Munteanu Ioan, Szenkovits Erika, Lutsch Hans Werner, Nedelca Tiberiu, Bunaciu Petru, Sedenciuc Cristian Ioan, Mihai Adrian Mircea, Tîrnoveanu Dumitru, Stefan Nicolae, Contantin Mihai, Onu Ioan, Gîndila Dan Gheorghe, Lupea Constantin, Hoza Marcel Vasile, Bulea Nicolae, Colhan Elena Victoria, Răspop Petru, Marcu Ioan, Sobius Tibor, Damian Lorin, Niţă Octavian, Almen Werner, Mihu Dumitru, Roman Valentin Ion, Tudor Nicolae, Galaftion Nicolae, Motica Victor, Cioran Victor, Radu Valentin, Istrate Nicolae, NUME NECLAR, Mititel Ioan, Diaconu Vasile, Luft Richter, Sărac Victor, Deutschlander Iohan, Bragă Ioan, Fărcaş Nicolae, Gavril Gheorghe, Mihali Ioan, Hienz Reinhardt Wilhelm, Oancea Mihai Cristian, Ciul Ioan Marinel, Boantă Valeriu, Coma Ioan, Andronic P.Constantin, Bogdan Ioan, Homescu Ioan, Neagoe Anişoara, Botei Gheorghe, Dîrlescu Daniela, Croitoru Dumitru, Vicaş Teodor, Nemeş Ioan, Ganţa Nicolae, Curăraru Vasile, Stancu Dumitru-Constantin, Niţă Cătălin, Chirea Paul Alin, Talpoş Ioan, Mititi Dan, Cîrpătoarea Gheorghe Cristian, Giura Nicolae Liviu, NECLAR Andrei Marian, NUME NECLAR.
Eroi ai revoluţiei din Timişoara, arşi în secret de Securitate la Crematoriul din Bucureşti:
Andrei Maria (25 ani), Apro Mihai (31 ani), Balmuş Vasile (26 ani), Balogh Pavel (69 ani), Bărbat Lepa (43 ani), Belehuz Ioan (41 ani), Belici Radian (25 ani), Bînciu Leontina (39 ani), Caceu Margareta (40 ani), Carpîn Danuţ (25 ani), Chörösi Alexandru (24 ani), Ciobanu Constantin (43 ani), Cruceru Gheorghe (25 ani), Csizmarik Ladislau (55 ani), Ewinger Slobodanca (20 ani), Ferkel-Şuteu Ştefan Alexandru (20 ani), Gîrjoabă Constantin Dumitru (30 ani), Haţegan Petru (47 ani), Ianoş Paris (18 ani), Iosub Constantin (18 ani), Ioţcovici Gheorghe Nuţu (25 ani), Lăcătuş Nicolae (27 ani), Luca Rodica (30 ani), Mardare Adrian (20 ani), Miron Ion (50 ani), Motohon Silviu (35 ani), Munteanu Nicolae Ovidiu (25 ani), Nagy Eugen Francisc (17 ani), Opre Gogu (40 ani), Osman Dumitru (24 ani), Oteliţă Aurel (34 ani), Pisek Ştefan, Radu Constantin (33 ani), Sava Angela Elena (25 ani), Sporer Rudolf Herman (33 ani), Stanciu Ion (42 ani), Wittman Petru, Zăbulică Constantin (31 ani), Zornek Otto 53 ani, Tasala Remus Marian (33 ani)
Eroi ai revoluţiei române din 1989 de la Bucureşti
Adrian Radu Don (25 ani), Iexandra Donea (18 ani), Andrei Eugen Radu (20 ani), Călin Alexandru (37 ani), Călin Sandu (39 ani), Constantin Bucur (31 ani), Cornel Baldovin (38 ani), Cristian Florea (23 ani), Dumitrel Mandru (29 ani), Emil Duhnea (29 ani), Emilian Bendorfean (34 ani), Eugen Bîrluţiu (29 ani), Eugen Petre (25 ani), Florin Corneliu Baban (22 ani), George Cristian Stanciu (28 ani), George Richard (25 ani), Gheorghe Constantin (16 ani), Gheorghe Nichita (20 ani), Gheorghe Săvescu (18 ani), Ilie Vlad (20 ani), Ion Rădulescu (43 ani), Liviu Iulian Marin (17 ani), Mihai Lucreţiu Gâtlan(19 ani), Luiza Mioara Mirea (22 ani), Maria Munteanu (24 ani), Marian Ilie (36 ani), Necunoscut, Necunoscut, Necunoscut, Nelu Mitu (33 ani), Nicolae Mateescu (26 ani), Nicolae Nicolae (18 ani), Nicolae Stegaru (35 ani), Petre Poptean (24 ani), Petru Poptean (24 ani) (Posibil sa fie acceeaşi persoană) Radu Ionescu (27 ani), Radu Voiculescu (20 ani), Răzvan Zamfirescu (21 ani), Robert Bacalu (26 ani), Roberto Sandu (22 ani), Ruslan Manea (26 ani), Ruxandra Mihaela Marcu (21 ani), Silviu Stan (19 ani), Sorin Stermin (18 ani), Ştefan Achim (43 ani), Torino Nicolae Mateescu (52 ani), Valentin Moraru (37 ani), Valentina Pandele (21 ani), Vasile Florea (21 ani), Vinerian Bădoi(29 ani), Viorel Oprea (22 ani),
Stimatii mei colegi
Eu, spre deosebire de multi de pe aici, voi vota cu inima, pt ca rational nu pot inca vota in aceasta tara. Sper sa apuc si ziua cand o voi face si rational. Mi-am calcat o data pe inima in 2000, cand varianta era Vadim, a doua oara n-o mai fac. SMS-uri cum a pus Claudiu nu imi spun nimic, si baiatul meu de 12 ani poate "scoate"asa ceva pe taraba. Argumente as mai avea, dar mi-e rusine fata de cei enumerati mai sus sa le aduc.
Cu stima.
PS Nu vroiam sa votez nici in turul I, darmite in turul II.
"Beware the lollipop of mediocrity; lick it once and you'll suck forever." -Brian Wilson