ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

23 Noi 2007, 02:04

hehe....si eu care credeam ca n-o sa sesizeze nimeni :P

23 Noi 2007, 04:05

$1 scrie:$2a posturile mele ( ultimele 2) de la aceasta sectiune nu mi-a raspuns nimeni, se pare ca eu ma intalnesc numai cu forumisti inactivi :(

... sau pasivi...??? :lol:

23 Noi 2007, 13:33

:D sau ... :D

24 Noi 2007, 01:03

pe la 7 in seara asta vazut focus 2 alb nr de leasing ceva de genu` b 121988 pe splaiul unirii... am mers in spatele lui pana la intersectia cu mihai bravu.. avea autocolant

24 Noi 2007, 16:41

vazut azi fiesta albastra B 70 RWW prin zona lujerului. avea sticker :)

25 Noi 2007, 20:17

vazut aseara dupa intalnire pe calea victoriei si piata unirii focus ST orange cu nr rosii B-022770 park sau ceva de genu...conducea o tanara domnisoara blonda...mai multe persoane in masina...membru nou? sau posibil membra noua?

25 Noi 2007, 20:34

Vazut azi trei!!! forumisti (de fapt doi dar trei masini):
- dimineata la intersectie la munci mergea un hatchback catre Calarasi, l-am claxonat si l-am salutat (eu o luam la stanga pe Mihai Bravu)
- masina lui zuza, parcata cred ca la resedinta (pe langa parc);
- adispan - asteptam sa iau masina de la spalat si el trecea pe Basarabia; noroc cu stopul ca a apucat sa se uite si pe trotuar sa ne salutam. :D

25 Noi 2007, 23:42

asa e, in ultima sec l-am vazut si io pe mihai

27 Noi 2007, 02:38

adi te vazui acum o ora in fata la ion cranga la amzei... ai trecut si m-ai lasat asa pe jos..beat si inghetat :twisted:

27 Noi 2007, 03:48

se cam plimba adi... tre sa-mi fac timp sa-l urmaresc sa vad pe unde..

in alta ordine de idei, masina mea nu poate fi vazuta in trafic, dar poate fi admirata in curte la romcar... :evil:

27 Noi 2007, 04:49

vazut in seara asta prin unirii GJ 21 ###. avea sticker

27 Noi 2007, 12:01

$1 scrie:$2e cam plimba adi... tre sa-mi fac timp sa-l urmaresc sa vad pe unde..

in alta ordine de idei, masina mea nu poate fi vazuta in trafic, dar poate fi admirata in curte la romcar... :evil:

trec pe acolo sa iti fac o poza....! miine seara ma bag si eu acolo as ca vom fi colegi de curte. sper insa sa reusesc sa o scot vineri caci altfel am bulinit-o ca simbata e defilare si inseamna ca doar marti o sa o iau...

27 Noi 2007, 12:10

Azi de dimineata am intalnit un Modeo cu niste genti dragute, nichelate la benzinaria OMV de la Baneasa
m-am si prezentat, dar era prea devreme si prea frig ca propietarul sa se prinda despre ce e vorba.

27 Noi 2007, 12:15

$1 scrie:$2di te vazui acum o ora in fata la ion cranga la amzei... ai trecut si m-ai lasat asa pe jos..beat si inghetat :twisted:

pai normal ... io nu iau decat fete bete in masina :D ... restu' LA METROU cu voi :D:D:D

27 Noi 2007, 12:50

era si o fata beata cu mine... macar pe ea puteai sa o iei... sta in Tineretului :twisted:

27 Noi 2007, 14:58

$1 scrie:$2azut in seara asta prin unirii GJ 21 ###. avea sticker

:d Cred ca eu eram.

Scuze eu nu te-am vazut. Eu am GJ-26-CRI, poate o fi altcineva.

27 Noi 2007, 15:02

am vazut ieri dimineata 2 mondeo-uri care se bagasera la o liniuta in sus pe pasarela inaugurata de curand, spre dn-u fugeau. nu mai stiu nr dar a fost o imagine frumoasa, era absolut gol pe sensul lor.

27 Noi 2007, 15:07

$1 scrie:$2

asa...nu mai stiam exact cat era :P eu tocmai ajunsesem la semafor si tu erai printre ultimile masini care au reusit sa treaca :P

28 Noi 2007, 15:15

asa...nu mai stiam exact cat era :P eu tocmai ajunsesem la semafor si tu erai printre ultimile masini care au reusit sa treaca :P

Esti primul care ma observa in trafic, asa ca dau o bere la prima intalnire.

Chiar incepusem sa imi fac griji ca nu se vede stickerul.

Salutari!

28 Noi 2007, 18:28

Am vazut un coleg cu o Fiesta albastruie...parca, sambata aproape de padurea Sinesti, mergea catre Urziceni. Eu eram cu englezoaica, iar la 30 de metrii mai in fata era 2.3-ul :D

28 Noi 2007, 20:08

Vazut azi-dimineata Aditu (Adispanu') pe Corneliu Coposu, langa Unirea. Stat de vorba un pic, la semafor. El mergea la serviciu (serviciu de boier bag seama, ca era ora 11 :wink: ), iar eu ma duceam sa-mi marit fosta masina (o Solenza)

28 Noi 2007, 20:58

Hatchback bleu, B-28-CMB, pe Colentina a trecut pe banda a doua (eu asteptam pe a treia).
Avea si autocolant si numere... :lol:

28 Noi 2007, 21:03

$1 scrie:$2Avea si numere... :lol:

si noi avem.... :D :D 8)

28 Noi 2007, 23:41

Zarit in trafic una giza verde.... in Bacau, zona Izvoare! De fapt cred ca mai degraba giza verde m-a vazut pe mine ca eu eram putin grabit si atent sa nu iau gaurile de canal ramase dupa marea asfaltare! Alen, scuze...dar eram in intirziere!!! :D Cind ai timp, iesim la o cafea...!

28 Noi 2007, 23:45

te-am vazut, veneai ca o furtuna, abia am apucat sa trag dreapta sa scap... :D
iesim, iesim... :wink:

29 Noi 2007, 01:28

$1 scrie:$2azut azi-dimineata Aditu (Adispanu') pe Corneliu Coposu, langa Unirea. Stat de vorba un pic, la semafor. El mergea la serviciu (serviciu de boier bag seama, ca era ora 11 :wink: ), iar eu ma duceam sa-mi marit fosta masina (o Solenza)

da, am fost reperat in trafic si abordat live :D

29 Noi 2007, 01:31

$1 scrie:$2atchback bleu, B-28-CMB, pe Colentina a trecut pe banda a doua (eu asteptam pe a treia).

parca as zice ca e KomandantuR; stiu nr de inmatriculare de la intilniri, da' nu pot baga mina in foc despre proprietar ...

29 Noi 2007, 02:01

$1 scrie:$2atchback bleu, B-28-CMB, pe Colentina a trecut pe banda a doua (eu asteptam pe a treia).

Da, eu eram, dar cu B-48-CMB... Scuze ca nu te-am vazut, poate next time. :lol:

29 Noi 2007, 02:38

KomandantuR cred ca si eu te-am vazut luni dimineata pe la 8 faceai dreapta de pe bd unirii pe blaga spre mall, in orice caz nr era cu b 48 :)

29 Noi 2007, 10:48

Da, eu eram, dar cu B-48-CMB... Scuze ca nu te-am vazut, poate next time. :lol:

Eeeee... La inghesuiala de acolo... :evil: am mai stat vreo 10-15 min pana catre unde speram eu sa o iau la stanga (normal ca era blocata strada...), drept pentru care m-am intors si am "patruns" in cartierul Tei pe alte cai.
Răspunde