ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
23 Noi 2007, 02:04
hehe....si eu care credeam ca n-o sa sesizeze nimeni
23 Noi 2007, 04:05
$1 scrie:$2a posturile mele ( ultimele 2) de la aceasta sectiune nu mi-a raspuns nimeni, se pare ca eu ma intalnesc numai cu forumisti inactivi

... sau pasivi...???
23 Noi 2007, 13:33

sau ...
24 Noi 2007, 01:03
pe la 7 in seara asta vazut focus 2 alb nr de leasing ceva de genu` b 121988 pe splaiul unirii... am mers in spatele lui pana la intersectia cu mihai bravu.. avea autocolant
24 Noi 2007, 16:41
vazut azi fiesta albastra B 70 RWW prin zona lujerului. avea sticker
25 Noi 2007, 20:17
vazut aseara dupa intalnire pe calea victoriei si piata unirii focus ST orange cu nr rosii B-022770 park sau ceva de genu...conducea o tanara domnisoara blonda...mai multe persoane in masina...membru nou? sau posibil membra noua?
25 Noi 2007, 20:34
Vazut azi trei!!! forumisti (de fapt doi dar trei masini):
- dimineata la intersectie la munci mergea un hatchback catre Calarasi, l-am claxonat si l-am salutat (eu o luam la stanga pe Mihai Bravu)
- masina lui zuza, parcata cred ca la resedinta (pe langa parc);
- adispan - asteptam sa iau masina de la spalat si el trecea pe Basarabia; noroc cu stopul ca a apucat sa se uite si pe trotuar sa ne salutam.
25 Noi 2007, 23:42
asa e, in ultima sec l-am vazut si io pe mihai
27 Noi 2007, 02:38
adi te vazui acum o ora in fata la ion cranga la amzei... ai trecut si m-ai lasat asa pe jos..beat si inghetat
27 Noi 2007, 03:48
se cam plimba adi... tre sa-mi fac timp sa-l urmaresc sa vad pe unde..
in alta ordine de idei, masina mea nu poate fi vazuta in trafic, dar poate fi admirata in curte la romcar...
27 Noi 2007, 04:49
vazut in seara asta prin unirii GJ 21 ###. avea sticker
27 Noi 2007, 12:01
$1 scrie:$2e cam plimba adi... tre sa-mi fac timp sa-l urmaresc sa vad pe unde..
in alta ordine de idei, masina mea nu poate fi vazuta in trafic, dar poate fi admirata in curte la romcar...

trec pe acolo sa iti fac o poza....! miine seara ma bag si eu acolo as ca vom fi colegi de curte. sper insa sa reusesc sa o scot vineri caci altfel am bulinit-o ca simbata e defilare si inseamna ca doar marti o sa o iau...
27 Noi 2007, 12:10
Azi de dimineata am intalnit un Modeo cu niste genti dragute, nichelate la benzinaria OMV de la Baneasa
m-am si prezentat, dar era prea devreme si prea frig ca propietarul sa se prinda despre ce e vorba.
27 Noi 2007, 12:15
$1 scrie:$2di te vazui acum o ora in fata la ion cranga la amzei... ai trecut si m-ai lasat asa pe jos..beat si inghetat

pai normal ... io nu iau decat fete bete in masina

... restu' LA METROU cu voi

:D:D
27 Noi 2007, 12:50
era si o fata beata cu mine... macar pe ea puteai sa o iei... sta in Tineretului
27 Noi 2007, 14:58
$1 scrie:$2azut in seara asta prin unirii GJ 21 ###. avea sticker
:d Cred ca eu eram.
Scuze eu nu te-am vazut. Eu am GJ-26-CRI, poate o fi altcineva.
27 Noi 2007, 15:02
am vazut ieri dimineata 2 mondeo-uri care se bagasera la o liniuta in sus pe pasarela inaugurata de curand, spre dn-u fugeau. nu mai stiu nr dar a fost o imagine frumoasa, era absolut gol pe sensul lor.
27 Noi 2007, 15:07
$1 scrie:$2
asa...nu mai stiam exact cat era

eu tocmai ajunsesem la semafor si tu erai printre ultimile masini care au reusit sa treaca
28 Noi 2007, 15:15
asa...nu mai stiam exact cat era

eu tocmai ajunsesem la semafor si tu erai printre ultimile masini care au reusit sa treaca

Esti primul care ma observa in trafic, asa ca dau o bere la prima intalnire.
Chiar incepusem sa imi fac griji ca nu se vede stickerul.
Salutari!
28 Noi 2007, 18:28
Am vazut un coleg cu o Fiesta albastruie...parca, sambata aproape de padurea Sinesti, mergea catre Urziceni. Eu eram cu englezoaica, iar la 30 de metrii mai in fata era 2.3-ul
28 Noi 2007, 20:08
Vazut azi-dimineata Aditu (Adispanu') pe Corneliu Coposu, langa Unirea. Stat de vorba un pic, la semafor. El mergea la serviciu (serviciu de boier bag seama, ca era ora 11

), iar eu ma duceam sa-mi marit fosta masina (o Solenza)
28 Noi 2007, 20:58
Hatchback bleu, B-28-CMB, pe Colentina a trecut pe banda a doua (eu asteptam pe a treia).
Avea si autocolant si numere...
28 Noi 2007, 23:41
Zarit in trafic una giza verde.... in Bacau, zona Izvoare! De fapt cred ca mai degraba giza verde m-a vazut pe mine ca eu eram putin grabit si atent sa nu iau gaurile de canal ramase dupa marea asfaltare!
Alen, scuze...dar eram in intirziere!!!

Cind ai timp, iesim la o cafea...!
28 Noi 2007, 23:45
te-am vazut, veneai ca o furtuna, abia am apucat sa trag dreapta sa scap...
iesim, iesim...
29 Noi 2007, 01:28
$1 scrie:$2azut azi-dimineata Aditu (Adispanu') pe Corneliu Coposu, langa Unirea. Stat de vorba un pic, la semafor. El mergea la serviciu (serviciu de boier bag seama, ca era ora 11

), iar eu ma duceam sa-mi marit fosta masina (o Solenza)
da, am fost reperat in trafic si abordat live
29 Noi 2007, 01:31
$1 scrie:$2atchback bleu, B-28-CMB, pe Colentina a trecut pe banda a doua (eu asteptam pe a treia).

parca as zice ca e KomandantuR; stiu nr de inmatriculare de la intilniri, da' nu pot baga mina in foc despre proprietar ...
29 Noi 2007, 02:01
$1 scrie:$2atchback bleu, B-28-CMB, pe Colentina a trecut pe banda a doua (eu asteptam pe a treia).

Da, eu eram, dar cu B-48-CMB... Scuze ca nu te-am vazut, poate next time.
29 Noi 2007, 02:38
KomandantuR cred ca si eu te-am vazut luni dimineata pe la 8 faceai dreapta de pe bd unirii pe blaga spre mall, in orice caz nr era cu b 48
29 Noi 2007, 10:48

Da, eu eram, dar cu B-48-CMB... Scuze ca nu te-am vazut, poate next time.

Eeeee... La inghesuiala de acolo...

am mai stat vreo 10-15 min pana catre unde speram eu sa o iau la stanga (normal ca era blocata strada...), drept pentru care m-am intors si am "patruns" in cartierul Tei pe alte cai.