Discutii libere/forum

Ce-am mai pozat / filmat prin trafic

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Mesajde Zanga » 12 Apr 2007, 11:44

Deci jentile alea sunt "kitci" rau de tot
Scorpio II 2.0 16V Ultima // Scorpio II 2.3 16V Ghia // Scorpio II 2.9 24V Ghia Cosworth
Zanga
Gas Guzzler

Mesajde oxigenbog » 12 Apr 2007, 11:54

acelasi lucru a zis si colegul meu...
sunt un pic prea de tot...putea sa puna ceva mai sport ca sa zic asa.
Ford Focus 2014 1.5T 150CP Titanium
oxigenbog
Romcar

Maşina: Ford Focus 2014 1.5T 150CP

Mesajde Tzepi » 12 Apr 2007, 14:36

nu e cea mai puternica... are maftei una de 1000cp ;)
ex - 2002 Mondeo Turnier 2,0 TDDi 116CP TREND verde metalizat
ex - 2007 Fiesta 1.4 TDCi 68cp Confort Tango Red
ex - 2019 Mondeo mk5.5 Hatchback 2.0 Ecoblue A8 Titanium Magnetic
2007 Focus mk2 Sedan 1,6 TDCi 90cp Trend 007 Moondust Silver
2015 Focus mk3.5 Sedan 1,5 TDCi 120cp Titanium Premium Moondust Silver
Tzepi
Gold Member

Maşina: Focus

Mesajde mariuscociorva » 12 Apr 2007, 14:47

cine e proprietaru ca nu am auzit de el?
Ford Focus 1,8 tdci
mariuscociorva
1nsane Member

Mesajde Mondy man » 12 Apr 2007, 14:56

Nu fura !!! Guvernul nu tolereaza concurenta.
Mondy man
Gold Member

Maşina: Toyota PRIUS / BMW 525d

Mesajde mariuscociorva » 12 Apr 2007, 15:18

si e fiul cui?
oricum porscheul arat tare
Ford Focus 1,8 tdci
mariuscociorva
1nsane Member

Mesajde VladG » 12 Apr 2007, 15:28

Unui avocat (cu bani multi)
VladG
Incepator

Mesajde Officer » 12 Apr 2007, 15:37

Avocatul nu mai e in viata de ceva vreme...dar repet, nu pe proprietar trebuie sa ne concentram :)
Obsedat de ordine si disciplina.
Officer
Elodia

Maşina: Nu mai am ford :(

Mesajde pretorian » 14 Apr 2007, 16:56

O mica intalnire in piata constitutiei astazi pe la ora 2, club citroen c 4

http://www.youtube.com/watch?v=1_fucFnRR7k
Ultima oară modificat de pretorian pe 15 Apr 2007, 01:14, modificat 1 dată în total.
Fiesta 1.4 TDCi

HONDA Accord 2.4 i-VTEC
pretorian
Gold Member

Maşina: Honda ACCORD, 2.4 i-VTEC, Siver Grey

Mesajde DAFTEK » 14 Apr 2007, 17:24

Personal masina e kitch, jentile sint sub orice critica, si ca ce-a mai puternica masina in bucuresti cred ca trebui sa stea la coada ca sunt sigur de asta ;) Arata fast dar inseala aripa, BTW a fost la tuningdays si o cunsc deja baieti de strada...
DAFTEK
Ford Freak

Localitate: Born in Dr.Taberei, Raised in NYC, Cleaned up in Midwest, USA

Mesajde DAFTEK » 14 Apr 2007, 17:33

$1 scrie:$2#350;i giganticul Cadillac Escalade este unicat în Româia. "I-am pus cele mai mari rtei care există în tară, i-am coborâ garda la sol, i-am schimbat eşapamentul şi i-am pus muzică de 3.000 de wati. Motorul este de 6,2 litri şi dezvoltă 403 CP" mai spune tânarul.

lol Giganticul unicat în"Româia" cu "rtei" singurul care exista in tara. Sufera rau baiatu. Si unicat nu stiu daca e, Lincoln tot ramine cel mai luxos SUV pe piata... Plus ca, Cady e defapt un Cheby cu alte faruri :lol: Ford is King :) Asi face o linuta repede cu el prin chitila pe drumurile alea super gropate, 4.6L si am peste 403cp si nu ma costat 100k EU ;) Nu ca ma laud dar tanarul asta nu stie ce e tuning....my2cents
Fişiere ataşate
zoom_image.php.jpg
(43.15 KiB) Descărcat de 445 ori
Ultima oară modificat de DAFTEK pe 14 Apr 2007, 22:51, modificat 1 dată în total.
DAFTEK
Ford Freak

Mesajde Maximilian » 14 Apr 2007, 19:06

Ce sa spun...eu nu pot sa inteleg astfel de oameni. Si daca as avea acei bani si as putea sa imi iau acele masini, mi-ar fi mai mare jena sa detin asemenea automobile la varsta asta. Sincer, eu cand vad masina(la Porsche-ul ala)...nu ma impresioneaza, pentru ca a pierdut cam toata clasa caracteristica unui Porsche. Si cand imi dau seama ca o conduce un baietzash de bani gata(pentru ca hai sa fim seriosi, nu cred ca a facut el bani sa isi ia macar un sfert din Porscheul ala pana la data actuala), chiar ma apuca scarba.

Mai e unul care se afisa la televizor si prin reviste cu un Honda S2000(parca, nu mai stiu...SBY parca are numarul). La fel, se lauda cu masina lui, dar a si mentionat ca pe banii lui taticu' a facut-o. Mi-ar crapa obrazul de rusine sa fac asa ceva. Mie imi e jena uneori cand arata bine sa umblu si cu Granada, pentru ca daca ar fi trebuit sa o fac din banii mei personali integral ar fi fost destul de departe fata de cum este.(in fine, eu la a mea am muncit serios de tot, cred ca o merit pana acum)

L-am vazut acum cateva zile prin Magheru, i-a dat un demaraj de am crezut ca sparge geamurile pe tot bulevardul...nu stiu cum de nu l-a luat nici un politist la intrebari... :roll:

In fine, tipul e penibil la modul grav, mi-ar fi jena sa imi arat fata in asemenea masini. Daca as avea bani sa invart cu lopata probabil ca as ajunge la un Porsche, dar dupa mai multe masini care bat mult mult mai putin la ochi(pentru ca ador aceasta marca), dar in nici un caz nu m-as afisa cu el prin ziare, si nu l-as modifica pentru ca apoi sa declar cat de "dashtept sunt" si ca este cea mai tare masina din Romania. La cati bani are, si la ce masini are, probabil ca habar n-are nici sa schimbe bujiile la acele masini.
Maximilian
Petrol Head

Maşina: Ford Granada mk II 2,3 V6 GL 1982

Mesajde zuza » 14 Apr 2007, 19:27

max, vrei prea multe...sa aiba si bani, sa aiba si masini, si sa-l mai duca si capu'? nu, serios acum :D
I am the great pretender!
zuza

Greenest Member

Maşina: Fiesta 1.25, 2006

Mesajde Cosmin. » 14 Apr 2007, 19:57

Eu unul nu aş fi atât de dur, Max.
Eu înţeleg ce vrei tu să transmiţi, dar ai formulat (parţial) greşit. Dacă puştanul ar fi afişat pasiune pentru maşini şi nu fiţe, ar fi fost demn de tot respectul. Pe tine nu te-ar condamna nimeni dacă ai fi băiatul tatii cu mulţi bani care-şi tunează maşina. Dar tu ai pune o cheie pe o piuliţă, ai citi, te-ai informa, ai pune osu` la treabă. ;)
Mie mi-e scârbă de 90% din "şmecherii" care "îşi" tunează maşina. Adică dau comanda de piese, duc piesele în ţiplă la service, lasă maşina acolo 2 săptămâni apoi ridică bolidul rezultat. Nu vezi pic de interes, pic de pasiune, doar fiţe şi fonfleuri vis-a-vis de lumea care întoarce capul după bijuteria condusă. Ba mai dai şi de unii care îşi fac piesele "pe comandă", adică îşi pun în practică kitch-urile visate noaptea (vezi jenţile Porsche-lui).
Plus că sincer nu cred că puştanul ăla i-a dat mai mult de a 3-a acelei maşini. Nu de alta, dar ar fi trebuit să-şi schimbe scutecele. Eu unul am fost la un drive-test cu un Evo IX, şi după ce la început făceam figuri că nu mă lasă să o conduc, am realizat în 7s (cât a prins suta :lol: ) că eu unul nu aş fi putut să o ţin pe şosea. Nu acum. Nu în stadiul în care sunt cu experienţa. Şi Evo IX are 280CP, nu 650. Să ne rugăm doar pentru el şi/sau bieţii pietoni/participanţi la trafic pe care i-ar avea în cale :?
Guns make the news. Science doesn't.
2015 Mondeo mk5, Christine mk2
Cosmin.
Gold Member

Maşina: 2015 Ford Mondeo mkV Titanium X 2.0D 210PS [240BHP@Superchips Bluefin]

Mesajde Seeker » 14 Apr 2007, 21:50

Eu stau si ma intreb daca s-a gindit un pic cind a pus jantele astea de toata jena la racirea ansamblului de frina .
Dupa parerea mea Porsche . Ferrari , Lamborghini sint masini pe care e pacat sa mai pui ceva , strici tot aspectul unei masini la care au lucrat designerii poate ani buni in sir ca sa arate asa cum trebuie cind iese pe poarta fabricii bolidul respectiv .
Focus 2014, Titanium, Hatchback, 1.5 EB 150 cp
Seeker
Ford Freak

Maşina: Titanium, 1.5 EB

Mesajde DAFTEK » 14 Apr 2007, 22:47

$1 scrie:$2u unul nu aş fi atât de dur, Max.
Eu înţeleg ce vrei tu să transmiţi, dar ai formulat (parţial) greşit. Dacă puştanul ar fi afişat pasiune pentru maşini şi nu fiţe, ar fi fost demn de tot respectul. Pe tine nu te-ar condamna nimeni dacă ai fi băiatul tatii cu mulţi bani care-şi tunează maşina. Dar tu ai pune o cheie pe o piuliţă, ai citi, te-ai informa, ai pune osu` la treabă. ;)
Mie mi-e scârbă de 90% din "şmecherii" care "îşi" tunează maşina. Adică dau comanda de piese, duc piesele în ţiplă la service, lasă maşina acolo 2 săptămâni apoi ridică bolidul rezultat. Nu vezi pic de interes, pic de pasiune, doar fiţe şi fonfleuri vis-a-vis de lumea care întoarce capul după bijuteria condusă. Ba mai dai şi de unii care îşi fac piesele "pe comandă", adică îşi pun în practică kitch-urile visate noaptea (vezi jenţile Porsche-lui).
Plus că sincer nu cred că puştanul ăla i-a dat mai mult de a 3-a acelei maşini. Nu de alta, dar ar fi trebuit să-şi schimbe scutecele. Eu unul am fost la un drive-test cu un Evo IX, şi după ce la început făceam figuri că nu mă lasă să o conduc, am realizat în 7s (cât a prins suta :lol: ) că eu unul nu aş fi putut să o ţin pe şosea. Nu acum. Nu în stadiul în care sunt cu experienţa. ªi Evo IX are 280CP, nu 650. Să ne rugăm doar pentru el şi/sau bieţii pietoni/participanţi la trafic pe care i-ar avea în cale :?

:?: :shock: :?:
DAFTEK
Ford Freak

Mesajde Cosmin. » 15 Apr 2007, 10:26

$1 scrie:$2:?: :shock: :?:

Cred că m-am exprimat eu aiurea. Ce nu e clar? :lol:
Cosmin.
Gold Member

Mesajde bil » 15 Apr 2007, 11:28

nu nu ...se zice >> ce e atat de clar de nu intelegeti... :))
Ford Sierra
bil
1nsane Member

Mesajde zuza » 15 Apr 2007, 15:11

uitasi diacriticele :P
I am the great pretender!
zuza

Greenest Member

Maşina: Fiesta 1.25, 2006

Mesajde DAFTEK » 15 Apr 2007, 17:48

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2:?: :shock: :?:

Cred că m-am exprimat eu aiurea. Ce nu e clar? :lol:

Daca tu intelegi ce ai scris acolo poate ne traduci si noua ca eu unu nu inteleg nimic ca exemplu "maşini şi nu fiţe" "ţiplă" "piuliţă" No ofense dar decat sa scri cu caractere mai bine scri fara si cu greseli de gramatica si tot intelege..
DAFTEK
Ford Freak

Mesajde Cosmin. » 15 Apr 2007, 18:11

mashini shi nu fitze e ok?
Piulitze?
Tzipla?
Cred ca m-am exprimat suficient de clar si corect gramatical. Si da, m-am trezit cu fatza la cearshaf.

LE: si e scrii.

Cu respect.

Later later edit: imi cer scuze daca nu ti se afiseaza ok diacriticele, se pare ca e o problema generala. Este posibil sa fie o problema a forumului, o sa ma interesez si poate se va face ceva in sensul acesta...
Cosmin.
Gold Member

Mesajde DAFTEK » 15 Apr 2007, 18:35

Cozmin, poate tu nu vezi ce vad eu, nu ma luam de gramatica ta, ca sunt sigur ca e mult mai avansata decat o clasa pe care am facut si eu in romania, ma refeream la caracterele folosite in limba romana, eu vad cu totul altceva postat pe forum care nu face sens, cuvinte cu fel si fel de symboluri.... In fine, eu personal nu am putut citi mare lucru din ce ai scris din cauza la caracterele folosite...
DAFTEK
Ford Freak

Mesajde Kugarth » 15 Apr 2007, 18:51

@DAFTEK
Eu unul nu as fi atat de dur, Max.
Eu inteleg ce vrei tu sa transmiti, dar ai formulat (partial) gresit. Daca pustanul ar fi afisat pasiune pentru masini si nu fite, ar fi fost demn de tot respectul. Pe tine nu te-ar condamna nimeni daca ai fi baiatul tatii cu multi bani care-si tuneaza masina. Dar tu ai pune o cheie pe o piulita, ai citi, te-ai informa, ai pune osu` la treaba.
Mie mi-e scarba de 90% din "smecherii" care "isi" tuneaza masina. Adica dau comanda de piese, duc piesele in tipla la service, lasa masina acolo 2 saptamani apoi ridica bolidul rezultat. Nu vezi pic de interes, pic de pasiune, doar fite si fonfleuri vis-a-vis de lumea care intoarce capul dupa bijuteria condusa. Ba mai dai si de unii care isi fac piesele "pe comanda", adica isi pun in practica kitch-urile visate noaptea (vezi jentile Porsche-lui).
Plus ca sincer nu cred ca pustanul ala i-a dat mai mult de a 3-a acelei masini. Nu de alta, dar ar fi trebuit sa-si schimbe scutecele. Eu unul am fost la un drive-test cu un Evo IX, si dupa ce la inceput faceam figuri ca nu ma lasa sa o conduc, am realizat in 7s (cat a prins suta ) ca eu unul nu as fi putut sa o tin pe sosea. Nu acum. Nu in stadiul in care sunt cu experienta. si Evo IX are 280CP, nu 650. Sa ne rugam doar pentru el si/sau bietii pietoni/participanti la trafic pe care i-ar avea in cale.
"Il Toro"
Inscrie-te in grupul ClubFord Craiova pentru a primi prin PM (private message) mesajele importante.
Kugarth
Gold Member

Maşina: Mondeo 2004, TDCI, 2L, 133 CP, Ghia
VIN: ____PinotNoir____

Mesajde DAFTEK » 15 Apr 2007, 20:56

Kugarth, pai deci esti de acord cu ce am zis, baiatu e bani deja gata si cumpara niste roti si puufff gata a tunat Daddyllacu, eu muncesc de la 16 ani pe carca me-a cu doar rucsacu de pe mine, tot ce am am prin munca 12-14 ore pe zi, si masinile care le-am facut au fost mereu cu pasiune si inventia de a fi cat mai deosebit de restu. Daca citeai mai atent ce am scirs observai ca eu unu am muncit 11 luni singur fara mechanici la masina, si cred ca albumul expus online a dovedit asta si cu premiul primit. Sa pui niste roti de 26 pe o masina nu e tuning.... In fine eu respect opinia fiecariuia si toti intelegem in felul nostru fiecare lucru in ce ne inconjoara...
DAFTEK
Ford Freak

Mesajde Kugarth » 15 Apr 2007, 21:02

$1 scrie:$2ugarth, pai deci esti de acord cu ce am zis, baiatu e bani deja gata si cumpara niste roti si puufff gata a tunat Daddyllacu, eu muncesc de la 16 ani pe carca me-a cu doar rucsacu de pe mine, tot ce am am prin munca 12-14 ore pe zi, si masinile care le-am facut au fost mereu cu pasiune si inventia de a fi cat mai deosebit de restu. Daca citeai mai atent ce am scirs observai ca eu unu am muncit 11 luni singur fara mechanici la masina, si cred ca albumul expus online a dovedit asta si cu premiul primit. Sa pui niste roti de 26 pe o masina nu e tuning.... In fine eu respect opinia fiecariuia si toti intelegem in felul nostru fiecare lucru in ce ne inconjoara...

Ce am scris eu mai sus, este exact ce scrisese Cosmin doar ca am scris fara diacritice ca sa poti sa citesti. (de aceea pusesem @DAFTEC)
"Il Toro"
Inscrie-te in grupul ClubFord Craiova pentru a primi prin PM (private message) mesajele importante.
Kugarth
Gold Member

Maşina: Mondeo 2004, TDCI, 2L, 133 CP, Ghia
VIN: ____PinotNoir____

Mesajde BogdanF » 16 Apr 2007, 08:27

Eu sunt de parere ce ne pierdem timpul aici judecandu-i pe altii. Mai bine ne-am judeca pe noi
FORD FOCUS 2007 1.6 TI-VCT FUN X Imagine
DACIA DUSTER 2012 1.5 dCi Imagine
BogdanF

Maşina: Focus al II-lea

Mesajde Cosmin. » 16 Apr 2007, 09:19

*Cenusa in cap* Scuze, Daftek. */Cenusa in cap*
Ar trebui sa vedem ce e cu diacriticele de nu apar cum trebuie :shock:
Cosmin.
Gold Member

Mesajde Mihai L » 16 Apr 2007, 09:32

Eu propun sa nu le folosim... Putina lume a incercat sa le foloseasca si sincer cred ca ne putem descurca pe forum si fara ele.
Pentru messenger/forum este suficient fara diacritice; mai importanta mi se pare renuntarea la precurtarile absolut ciudate (uneori hilare!) utilizate de unii pe messenger.
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde toxicristi » 16 Apr 2007, 09:41

Asa e, daca nu sunt niste setari facute in Windows, risti sa iti apara codul HTML al diacriticelor (de genul : "& #226;" ) sau mai stiu eu ce alte ciudatenii. Totusi, mi se pare ciudat, si pentru faptul ca a fost declarat in codul paginii suportul pentru diacritice. Pentru o compatibilitate internationala, ar trebui sa renuntam la diacritice pe forum, chiar daca este in defavoarea perpetuarii corecte a limbii materne.
Imagine "Aici, pe forum, eşti ceea ce scrii!"
toxicristi

Maşina: Focus 2002 1.8TDDi 90CP Bouvagon

Mesajde Mihai L » 16 Apr 2007, 10:02

E un biet forum, toxicristi, nu asa (si nu acum :lol: ) se perpetueaza limba romana :mrgreen:
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Discutii libere/forum