Respectele mele dragi colegi,imi pare bine ca v-ati intors sanatosi si as vrea sa va multumesc atat pentru pozele postate cat si pentru "minitehnicus",dar totusi trebuie sa comentez putin,altfel va veti invata cu narav.
Ce ar fi de spus:
-multumesc pentru explicitatea numelor celor din poze si pe acesta cale l-am cunoscut si pe Cornel(incantat Corneluse

),el era printre putinii care nu ii cunosteam,
-Vali as fi vrut sa te intreb daca in poza cu Gyovany erai suparat ca nu va ajuns vinul sau te-a batut receptionera ca ai uitat apa calda deschisa?(sa pui mana sa dormi,ai nevoie de odihna),
-v-am rugat sa nu il lasati pe Alen singur,stiti ca da iama prin femei,iar a inceput cu verisoarele.
Alen vreau sa iti fac un compliment si iti dai seama ca odata ce vine din partea unui barbat,ar trebui sa te simti foarte mandru si ar fi vorba de faptul ca arati mai bine ca anul trecut,ce se intampla cu tine de intineresti,ce mananci,esti vegetarian?
Sper ca vanatorii de senzatii tari sa inteleaga ce trebuie fara alte conotatii cu tenta sexuala.
-finule imi pare foarte bine ca te vad,dar tot pe "solo" vad ca umbli si ar cam fi cazul sa intri in randul familistilor si nu ar fi rau daca l-ai trege si pe tov. moderator Cornel dupa tine,
-acum astept cu nerabdare daca ati facut ceva filmari deoarece sunt fan Adispan si vreau sa ii ascult repertoriul din acest an,a mai lansat ceva noutati?
Te salut domnule Adi.
Si acum imi permiteti sa dau raportul superiorului meu,KomandatuR:
Tovarase comandant,sunt sergentul bibanu47,va rog sa imi permiteti sa raportez,in lipsa dumneavoastra nu s-a intamplat nimic deosebit.
As vrea sa se inteleaga clar motivul pentru care nu m-am putut prezenta si imi este greu sa va spun ca privesc aceste imagini cu lacrimi in ochi,dar printre altele am coxartroza la piciorul drept si din cauza bazinului nu pot conduce pe traseuri lungi,efectiv imi amorteste piciorul.
Si sa va cert putin ca de inchiere,speram sa imi trimiteti si mie un ecuson cu bibanu47 ca sa mi-l agat si eu de gat sa ma vada clientii ca fac parte din comunitatea voastra.

(railor)
Cu acestea fiind spuse va doresc o dupa amiaza minunata in continuarea si astept cu mare placere ca atunci cand aveti timp sa postati tot materialul care il aveti de la ZCF 2010.

Utilizatori care navighează această secţiune: Alen şi 1 vizitator
Te salut Alen,imi pare rau ca nu ne-am putut intalni.