Almanahe prietene.. tu compari performantele unei limuzine cu cele ale unei masini sport?!!!

Si mai spui ca ai pilotat masini la viata ta.. adica te si pricepi putin. Oricum, cred ca ai uitat fondul problemei... reactia unora impotriva alegerii facute de sotia lui steel de a conduce o fiesta ST...de parca ar fi zis femeia ca isi ia tanc si de miine iese pe strada.
Chiar n-am inteles la ce te referi cu acea comparatie Bacau-electricitate-paminturi.... Daca poti fi mai explicit pls.
Alen... eu pina la acel mesaj al tau chiar nu am banuit frustrarea ta. De aia surpriza a fost deosebita...atit pt mine cit si pt ceilalti forumisti. Se discuta despre locatia si data viitoarei intilniri la care tu ai sarit in sus din senin ca nu vrei masini tari, de fitze, pt ca te fac sa te simti nu stiu cum si ai nu stiu ce complexe de inferioritate. Ba zici tu, deja ai fi fost luat la misto la cea mai recenta intilnire a noastra, mistouri pe tema motorizarii si performantelor masinii. Eu chiar sint curios la ce te referi, din discutiile la care am asistat eu nu am sesizat asa ceva. Cit despre intilniri, pe mine nu ma deranjeaza prezenta nimanui. Nu te astepta insa sa privesc extaziat o fiesta stock de 1.4 sau un focus de 1.6. Sint pline intersectiile de ele... Stiu, iar ai sa te simti jignit si vei intelege gresit mesajul meu, dar chiar nu inteleg ce ar fi de vazut la ele. Tu te-ai duce sa privesti extaziat un logan mcv?!
Cit despre clinciuri, te-as ruga sa observi 2 lucruri... Faptul ca aceste clinciuri sint intretinute numai de cei cu motorizari slabe, adversari ai ideii de sportivitate, putere, adrenalina (din ce motive sint impotriva si de ce ar trebui sa avem toti 70cp, nu stiu.. dar e clar si niste invidie la mijloc..a spus-o steel, au zis-o si altii...si o spun si eu).... si 2 - faptul ca cei cu masini de cilindree mare nu prea mai sint activi pe acest forum. Dupa cum vezi o simpla remarca a lui steel ca-i ia sotiei fiesta st a dus la jigniri si replici acide. Omul a luat o decizie inteleapta..nu ma bag in clinciuri, imi voi vedea de ale mele si s-a retras. Asa au facut cam toti cei cu motoare mari si acum ii gasesti activi pe alte forumuri de specialitate, tuning,etc. Motivul ti-l spun eu..sint etichetati imediat de cei cu motoare de 1,2 - 1,3 - etc ca snobi, fitzosi, inconstienti, nebuni.. M-am zbatut incercind sa explic cum stau lucrurile, ce-i determina pe unii oameni sa investeasca in aceasta pasiune. Degeaba repet ca nu toata lumea isi ia masina sa mearga la piata si sa care copilul la scoala.. nu toti vrem masini "utile" ci vrem masini care sa ofere "placere". Unii nu inteleg ce inseamna pasiunea pt masini, faptul ca poti privi o super masina pe care nu ti-o vei permite in veci ca pe o realizare tehnica fara sa te oftici ca X si-o permite si tu nici macar n-ai putea sa-i platesti taxa de prima inmatriculare.