Salut,
Eu personal nu calc in nici o spalatorie unde intai se da cu jetul de apa. Murdaria+praful de pe masina in combinatie cu apa sub presiune fac ravagii in timp. In occident nu am vazut asa ceva. Solutia se da inainte pentru a actiona asupra murdariei, se lasa o perioada, si ulterior cu jetul de apa. La noi se recurge la o astfel de metoda pentru ca solutia este de proasta calitate si plus de asta, este si diluata cu foarte multa apa, nu se respecta proportiile recomandate... .
Eu spal masina pe Soseaua Fundeni cand sunt prin zona , este o spalatorie cu vulcanizare la poarta,100 m mai sus de Restaurantul Margineni, vis-a-vis de Institutul Fundeni!
Pot sa zic ca i-am mai ''tras de limba'' pe baieti si pe patron si cred ca au cele mai bune solutii...ecologice
Intai iti degreseaza jantele cu o alta solutie, apoi pulverizeaza solutia de spalat de jur-imprejur, pe carenajele rotilor (la 90% din spalatorii nu ajung nici cu apa acolo

) si deja se vede cum actioneaza solutia si se scurge jegul, si pe urma cu jetul, care din cate am inteles este si mai puternic (atentie daca aveti vopseaua sarita sa specificati) oricum baietii sunt...profesionisti
La un exterior de 13 lei iti sterg geamurile si pe interior, plus parbriz

si sterg/spala covorasele din interior, se da cu solutie ptr anvelope,si ceara daca specifici (no extracost)
20 lei este int+ext si iese fain mah
Sunt ,multumit de fiecare data cum iese masina, in plus de asta sunt si alte conditii, ai sala de asteptare cu ''aere'',''frigiderul plin''

si se pare ca esti tratat altfel decat la majoritatea spalatoriilor unde parca ii deranjezi
Eu va sugerez sa incercati macar o data cand sunteti prin zona
PS Eu fac odata la o luna-doua pachetul de lux, recomand ptr cei care vor sa vanda masina