Discutii libere/forum

AMENDA ADP!!!!HELP

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Re: AMENDA ADP!!!!HELP

Mesajde Alma » 07 Apr 2008, 19:41

hot CGMB 32/94

Art.6- Amenajarea trotuarelor ca spatii de parcare pentru autoturisme poate fi efectuata in conditiile in care nu se stanjeneste circulatia pietonilor si ramane disponibila o latime minima de trotuar de 1,5 m la strazile cu mai putin de 4 benzi de circulatie si de 3 m la strazile cu 4 sau mai multe benzi de circulatie.
Carputer/CarPC - 8" TFT Touchscreen, Celeron 1,2Ghz, 1024MB DDR II, 2,5" HDD 40GB SATA, M2-ATX 6-24V DC/DC 160 W
1nsane Member

Maşina: FocuS II, 2005 - 1,6 TDCi 80Kw

Mesajde mirceamc » 07 Apr 2008, 19:55

$1 scrie:$2ot CGMB 32/94

Art.6- Amenajarea trotuarelor ca spatii de parcare pentru autoturisme poate fi efectuata in conditiile in care nu se stanjeneste circulatia pietonilor si ramane disponibila o latime minima de trotuar de 1,5 m la strazile cu mai putin de 4 benzi de circulatie si de 3 m la strazile cu 4 sau mai multe benzi de circulatie.

In acest caz au incalcat singuri hotararea! Strada are 6 benzi si trotuarul mai are aprox 2m.
Mircea M - Ford Fusion Comfort 1.4 TDCI 68CP (2007), Bucureşti
Prezentare maşină: http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?t=9010
Imagine
mirceamc

Maşina: Fusion 1.4 TDCI Comfort, 2007

Mesajde Alma » 07 Apr 2008, 20:02

pai da... cand e vb de ei legea e evaziva ;)
Carputer/CarPC - 8" TFT Touchscreen, Celeron 1,2Ghz, 1024MB DDR II, 2,5" HDD 40GB SATA, M2-ATX 6-24V DC/DC 160 W
1nsane Member

Mesajde DGAlexandru » 23 Iul 2008, 14:48

Reinviu un pic acest subiect.
Poate cineva sa dea un "copy+paste" dupa HCLMB 32/1994 si HCGMB 360/2001 ?
Mai sunt si altii cu probleme asemanatoare si nu ar strica sa gaseasca aici aceste informatii.
Multumesc.
---------------Tel: 0722.120.128 / 0741.741.608 - Alexandru - Bucuresti---------------
--- !!! --- MP / PM dezactivat --- !!! ---

Imagine
DGAlexandru

Maşina: Mondeo 4 HatchBack, TITANIUM X, 2.0 TDCi 143cp, AT6, Thunder Metallic, 05.2008

Mesajde Alma » 23 Iul 2008, 16:27

1nsane Member

Mesajde mariuscociorva » 28 Iul 2008, 10:17

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2................. Nu se concesioneaza locuri de parcare si mi se pare normal sa fie asa. Fiecare parcheaza unde apuca si probleme de genul tau nu exista.

acu', sincer sa-ti spun, nu stiu cat e de normal ca unul care are 2 sau chiar 3 masini (din care cel putin una pe firma) sa le parcheze pe toate in fata blocului si eu care am doar una, sa nu mai am unde s-o parchez, mai ales daca vin seara mai tarziu acasa...
eu as prefera sa am locul de parcare inchiriat (sau concesionat, ma rog) si astfel sa stiu ca am legea de partea mea, decat sa stau sa ma intreb in fiecare seara, inainte de a ajunge acasa, daca o sa am unde sa-mi las masina peste noapte...

Eu nu prea sunt de acord cu tine Alen. In blocul in care locuiesc, sunt cam 15 masini. Eu si cu parintii mei suntem singurii care avem 2 masini, si asta de acum 3-4 ani. Nimeni niciodata nu a venit sa imi zica ca ocup prea multe locuri de parcare.(Desi fordul e cu nr de Neamt, nici la inceput nu am auzit comentarii). E adevarat ca e aglomerata parcarea, in conditiile in care incap intre 12-15 masini in functie de cat de ordonati sunt soferii. Iti spun sincer ca atat timp cat nu se plateste parcarea in bacau, nu permit nimanui sa vina sa imi reproseze ca ii ocup locul de parcare. E strict problema mea personala cate masini am si unde le parchez. Atat timp cat amandoua circula zilnic, nu vad absolut nici o problema. Iar daca locurile de parcare ar fi cu plata, cu atat mai mult nu ar putea avea loc astfel de discutii.
In alta ordine de idei, politia comunitara(ca parca astia blocheaza rotile) decat sa blocheze pe unu care a parcat prost, ar ridica masinile abandonate care ocupa multe locuri de parcare
Ford Focus 1,8 tdci
mariuscociorva
1nsane Member

Mesajde Alen » 28 Iul 2008, 21:09

@marius: si ti se pare corect ca tu, care ai 2 masini in parcare, sa stai la geam si sa razi de mine cand ma vezi ca parchez masina la mama naibii, sau ma-nvart de colo-colo, nestiind unde s-o las, eventual carand si bagaje tot de la mama naibii, nu ? =D>
comentarii nu ai auzit (pe fata), dar asta nu inseamna neaparat ca nu au existat... ;)
teoretic tu ai dreptate, nimeni nu are locul de parcare garantat si fiecare o lasa pe unde apuca
e insa o chestiune de bun simt, dar de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere, stii cum se spune... ;)
cat timp nu am o lege care sa ma apere (cel putin deocamdata, poate s-o face si la noi ca la Piatra Neamt), nu pot decat sa ma minunez in continuare cum "smecherii" se descurca si "fraierii" stau deoparte....din pacate asta e tara in care traim si acest gen de comportament se propaga la toate nivelele, in intreaga societate

persoanele de fata se exclud, vorbesc la modul general :-"
ce-ai face daca vreo cateva seri n-ai mai gasi loc de parcare pentru nici una din cele doua masini ?
te-ai culca tot cu zambetul pe buze ?
Alen

Maşina: Ford Fiesta 2007 1.4 TDCi

Mesajde mariuscociorva » 29 Iul 2008, 00:30

se intampla sa nu gasesc loc de parcare. Rar ce e drept, dar se intampla. Eu personal nu stau la geam sa rad cand cara un vecin bagajele( stiu ca nu era vreo aluzie). De obicei blochez una din masini cu cealalta astfel incat sa mai eliberez un loc de parcare. Sincer sa fiu, putin imi pasa daca ma vorbeste x sau y pe la spate. Atat timp cat masinile circula zilnic, nu vad absolut nici o problema. La modul bunului simt, problema se poate numi atunci cand ai 3 sau 4 masini din care circuli doar cu una. Chiar daca o sa se ajunga la bacau ca si in piatra, tot o sa platesc 2 locuri de parcare si o sa fiu acoperit. Problema e ca se poate trezi vreun ticnit de vecin sa cumpere locul, sa il foloseasca din an in pasti si daca te prinde ca ai parcat pe locul lui sa sune la politie
Ford Focus 1,8 tdci
mariuscociorva
1nsane Member

Mesajde dan03 » 30 Iul 2008, 21:55

ce am patit eu intr-o zi:

mergeam pe aleea catre casa, exact in fata mea o masina care parcheaza fix pe locul meu (marcat, cu indicator de rezervare instalat de primarie, cu numarul masinii, numar autorizatie etc.)

cobor geamul si ii spun doamnei, foarte politicos, ca este locul meu de parcare si o rog sa parcheze putin mai departe (3 locuri libere in stanga, 2 in dreapta, plus altele la cativa metri, plus alte locuri de parcare nerezervate)

doamna, vizibil enervata, imi spune ca nu dureaza mult, urca pana in blocul de vis-a-vis, isi rezolva treaba si se intoarce repede :((

intre timp i se parea evident ca eu nu am altceva mai bun de facut decat sa o astept pe alee, blocand tot traficul sau sa fac ture prin cartier pana isi rezolva ea problemele X(
Focus Tournier 2005 1,6 TDCI 90 CP
dan03
Ford Freak

Mesajde Alen » 30 Iul 2008, 21:59

si ce-ai facut ?
Alen

Maşina: Ford Fiesta 2007 1.4 TDCi

Anterior

Înapoi la Discutii libere/forum