Discutii libere/forum

Ce ati schimba la BUCURESTIUL zilelor noastre!?

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Re: Ce ati schimba la BUCURESTIUL zilelor noastre!?

Mesajde KomandantuR » 24 Apr 2008, 16:36

$1 scrie:$2Chestia cu o viata am... e tare suparatoare! Atat iti iubesti copilul sau viitorii nepoti? vrei ca ei sa traiasca o viata mai normala in viitor sa tu sa te lafai cat esti in putere iar ei sa sufere cand vor incepe sa intre si ei cu adevarat in viata si nu numai? :|

Adica daca merg cu masina inseamna ca ma lafai??? Daca nu opresc apa intre reprizele de clatit cand ma spal pe dinti inseamna ca ma lafai??? Daca aprind mai mult de un bec chior in camera chiar cu riscul sa-mi stric vederea (care si asa e cum e...) inseamna ca ma lafai??? Daca nu printez pe ambele fete ale hartiei inseamna ca ma lafai???
Deci 1 bec 20w - imi ador copilul. 40w - il iubesc. 60w - imi e uneori simpatic. 70w - sa nu-l vad. 100w - de unde stiu eu ca e al meu? =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
Cool, ia uite domne ca eu ma lafaiam de-o viata si habar nu aveam! Bine ca mai imi arunc un ochi pe aici.
"Beware the lollipop of mediocrity; lick it once and you'll suck forever." -Brian Wilson
KomandantuR

Maşina: Ford Focus 2007, 1.6i 100 CP, Trend Collection
VIN: WF05XXGCD57L20779

Mesajde Alma » 24 Apr 2008, 16:40

$1 scrie:$2Adica daca merg cu masina inseamna ca ma lafai??? Daca nu opresc apa intre reprizele de clatit cand ma spal pe dinti inseamna ca ma lafai??? Daca aprind mai mult de un bec chior in camera chiar cu riscul sa-mi stric vederea (care si asa e cum e...) inseamna ca ma lafai??? Daca nu printez pe ambele fete ale hartiei inseamna ca ma lafai???
Deci 1 bec 20w - imi ador copilul. 40w - il iubesc. 60w - imi e uneori simpatic. 70w - sa nu-l vad. 100w - de unde stiu eu ca e al meu? =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
Cool, ia uite domne ca eu ma lafaiam de-o viata si habar nu aveam! Bine ca mai imi arunc un ochi pe aici.

NU. A cumpara si sotiei o masina desi aveti acelasi traseu spre munca e lafaiala ca sa nu zic inconstienta ;) :-"
Carputer/CarPC - 8" TFT Touchscreen, Celeron 1,2Ghz, 1024MB DDR II, 2,5" HDD 40GB SATA, M2-ATX 6-24V DC/DC 160 W
1nsane Member

Maşina: FocuS II, 2005 - 1,6 TDCi 80Kw

Mesajde Chipu » 24 Apr 2008, 16:53

Eu as schimba ceea ce e imposibil: oamenii.
Dar cum nu se poate, nu ne ramane decat sa ne traim mizerabila viata in groapa asta si sa ne salbaticim si mai rau si sa pastram spiritul de turma fara stapan. De unde stapan, de unde ceva de valoare, cine mai face ceva in orasu/tara asta? nimeni. Nu ne meritam soarta?
...standing by
Chipu
Gold Member

Maşina: DSN si Mondeo Mk3 Duratec

Mesajde Alma » 24 Apr 2008, 18:07

pai daca te complaci in acest efect de turma fara stapan cum ceri matalutza oamenilor sa se schimbe cand tu nu dai un exemplu cum sa o faca!?
daca fiecare dintre noi lasam pe altul sa dea un exemplu atunci nu suntem cu nimic mai buni decat cei pe care ii hulim. :-??
Carputer/CarPC - 8" TFT Touchscreen, Celeron 1,2Ghz, 1024MB DDR II, 2,5" HDD 40GB SATA, M2-ATX 6-24V DC/DC 160 W
1nsane Member

Mesajde KomandantuR » 24 Apr 2008, 18:23

$1 scrie:$2NU. A cumpara si sotiei o masina desi aveti acelasi traseu spre munca e lafaiala ca sa nu zic inconstienta ;) :-"

Domnul meu, inainte de a califica pe cineva drept inconstient, poate ar trebui sa presupui ca avand locurile de munca apropiate, asta nu inseamna automat ca suntem siamezi. Poate ca in timp ce unul trebuie sa recupereze copilul ala de sa-i zicem de 40W, (copil luat de la scoala de unii din parinti), sa ajunga cu el acasa la ora 20, sa fie verificat la lectii, samd), celalalt trebuie sa rezolve alte treburi (ceilalti parinti singuri si in varsta, si multe altele). Iar daca imi pot permite inca o masina ca sa imi fac viata mea (si nu numai a mea) mai usoara, de ce sa nu o fac? Stiu ca e ideal sa, si sa... Sa facem si sa dregem. Dar nu sunt genul ipocrit. Recunosc (chiar daca imi atrag oprobiul unora) ceea ce gandesc. Nu-mi pun sticker cu "eu nu blochez intersectia" dintr-un motiv spus pe acel topic, samd. Punct. Asta sunt. Ca de mincinosi, de ipocriti, si de oameni care una spun si alta fac e plina tara asta. De unde si aparitia acestui topic. Multumesc.
Cu aceeasi stima.
"Beware the lollipop of mediocrity; lick it once and you'll suck forever." -Brian Wilson
KomandantuR

Maşina: Ford Focus 2007, 1.6i 100 CP, Trend Collection
VIN: WF05XXGCD57L20779

Mesajde Alma » 24 Apr 2008, 18:30

pai atata timp cat ala a fost singurul argument adus de tine nu mi-am permis sa merg pana acolo incat sa presupun pana si faptul ca desi serviciile sunt apropiate programul vostru poate fi diferit sau alte lucruri ce ar mai putea cantari in favoarea achizitionarii altei masini! M-am bazat pe spuse atat! :-??
1nsane Member

Mesajde Alma » 24 Apr 2008, 19:14

$1 scrie:$22. Un proiect in care sa se prevada ca cei din provincie nu au voie in Bucuresti cu masina atunci cand in aceasta se afla o singura persoana, acelasi lucru si pt bucrestenii care vor sa intre cu masinile in centru

uite k ti-am gasit solutia la punctul asta
http://www.autostoponline.ro/
:))
1nsane Member

Mesajde bravetoy » 24 Apr 2008, 20:18

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2n SE bucurestiului un praf incredibil. vezi ruta vitan-barzesti, podul peste (dunare - era sa ma fac de bula) dambovita la autovit, oltenitei, sos. berceni la sud de aparatori. praf ridicat si pe liviu rebreanu pe linia de tramvai de catre unii ce mai treceau. ieri am trecut dupa mai mult timp din nou pe langa metro berceni, cum vii de acolo spre magurele am fost socat cat praf era ridicat pe drum.
sper sa emigrez intr-o zi din cloaca asta cu maimute.

Haaaaa! Daca ai venit vreodata la amurg, dinspre Pitesti spre Bucuresti, cam de pe la km. 36 incolo incepe sa se vada o pacla.... Cand intri in Militari, pe acolo, pe la autogara, ai stanga-blocuri, dreapta-blocuri si intre ele o pacla innecacioasa si imposibil de respirat!!!
Si totusi... Pentru cine a calatorit in Grecia, povestiti ce inseamna aerul Atenei la ora de varf, vara. Noi inca supravietuim.

am zburat de mai multe ori chiar pe deasupra bucurestiului la inaltimi medii si mici, este incredibil modul in care se vede from above pacla de care zicea colegul. iti taie tot cheful de capitala.
Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita!
bravetoy
Gold Member

Maşina: Ex-Mondeo 2001 TDDI 115 hp, VW Passat 2006, 2.0T FSI, 200 HP Value Edition Granite Green

Mesajde octav_m » 24 Apr 2008, 20:18

se mai poate schimba ceva? :)) we are doomed! :))
octav_m
Gold Member

Maşina: -

Mesajde Chipu » 25 Apr 2008, 10:38

$1 scrie:$2ai daca te complaci in acest efect de turma fara stapan cum ceri matalutza oamenilor sa se schimbe cand tu nu dai un exemplu cum sa o faca!?
daca fiecare dintre noi lasam pe altul sa dea un exemplu atunci nu suntem cu nimic mai buni decat cei pe care ii hulim. :-??

Ia zi tu cum de nu te "complaci", ce faci tu mai deosebit sa ne fi exeplu, ca outsider?
Nu cer nimic, vb de cazul ideal, da tu exemplu de un exeplu!
Ai si tu dreptate ca e numai vorba, dar fapte, ce fapte vrei? Crezi ca daca cineva tipa in piata e urmat?
...standing by
Chipu
Gold Member

Mesajde Alma » 25 Apr 2008, 10:50

$1 scrie:$2ai daca te complaci in acest efect de turma fara stapan cum ceri matalutza oamenilor sa se schimbe cand tu nu dai un exemplu cum sa o faca!?

Ia zi tu cum de nu te "complaci", ce faci tu mai deosebit sa ne fi exeplu, ca outsider?
Ai si tu dreptate ca e numai vorba, dar fapte, ce fapte vrei? Crezi ca daca cineva tipa in piata e urmat?

pai in primul rand afla ca sunt presedinte de ONG si de cand activez in acest sector (vreo 10 ani) am elaborat, aplicat si participat la o sumedenie de proiecte de ecologizare si reamenajare a unor zone si spatii, am pavat alei, am fost si sef de birou la ADP... crede-ma ca sunt multe pe care le-am facut ;)
1nsane Member

Mesajde Chipu » 25 Apr 2008, 10:59

pai in primul rand afla ca sunt presedinte de ONG si de cand activez in acest sector (vreo 10 ani) am elaborat, aplicat si participat la o sumedenie de proiecte de ecologizare si reamenajare a unor zone si spatii, am pavat alei, am fost si sef de birou la ADP... crede-ma ca sunt multe pe care le-am facut ;)

Felicitari

Ceva similar am facut si eu ca voluntar.
Dar cu insesizabile actiuni nu schimbam mentalitatea masei, cel mult educam si infrumusetam o mica parte din tara.
Insuficent pe langa ce fura alesii nostrii.

Sincer Barvo, la mai multe
...standing by
Chipu
Gold Member

Mesajde leut27 » 25 Apr 2008, 11:00

BUNA ZIUA

Era mai greu sa exista vreun post de unde sa nu iasa cu un pic de cearta

Ce mama masi o fi asa de interesant Sa stai sa rastalmacesti cuvintele altuia sa dai cu bata in balta si sa te comporti ca pe maidan... nu stiu

Pentru multi cred ca chatul este un loc de refull, le dau dreptate :):) mi s-a intamplat si mie, dar acum vreo 5 ani cand eram mai mic.

Mesajul nu are o tinta directa asupra unei persoane ....dar spune ceva ....

SARBATORI FERICITE
If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus” – "the Orangutan" Jeremy Clarkson
leut27
1nsane Member

Maşina: ST stealth grey 2.0 ecoB Estate

Mesajde Alma » 25 Apr 2008, 11:54

$1 scrie:$2Felicitari

Ceva similar am facut si eu ca voluntar.
Dar cu insesizabile actiuni nu schimbam mentalitatea masei, cel mult educam si infrumusetam o mica parte din tara.
Insuficent pe langa ce fura alesii nostrii.

Sincer Barvo, la mai multe

merci frumos
1nsane Member

Mesajde Alma » 25 Apr 2008, 11:56

$1 scrie:$2UNA ZIUA
Era mai greu sa exista vreun post de unde sa nu iasa cu un pic de cearta
Ce mama masi o fi asa de interesant Sa stai sa rastalmacesti cuvintele altuia sa dai cu bata in balta si sa te comporti ca pe maidan... nu stiu
Pentru multi cred ca chatul este un loc de refull, le dau dreptate :):) mi s-a intamplat si mie, dar acum vreo 5 ani cand eram mai mic.
Mesajul nu are o tinta directa asupra unei persoane ....dar spune ceva ....
SARBATORI FERICITE

eu unul nu consider aceste dincutii ca fiind o cearta! Pur si simplu le consider discutii aprinse care se pot transforma in ceva constructiv la un moment dat :-??
1nsane Member

Mesajde leut27 » 25 Apr 2008, 12:03

Nu cred

Nu o fi cearta O FI discutie aprinsa, imi vine greu sa cred ca se poate transforma in ceva constructiv , mai ales pe un forum unde se discuta de bujii si discuri de frana :)sau de faruri negre.

Politica se face la bere :)
If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus” – "the Orangutan" Jeremy Clarkson
leut27
1nsane Member

Mesajde Alma » 25 Apr 2008, 12:07

si afacerile in baruri de gay! =))
asta am aflat-o aseara :))
1nsane Member

Mesajde leut27 » 25 Apr 2008, 12:10

care ar fi logica? sa discuti un bussines intr-un bar gay?

eu prefer sa le discut la mcmonis::) intim, verdeata vara, privat...
leut27
1nsane Member

Mesajde Alma » 25 Apr 2008, 12:11

Intreaba-l pe DGAlexandru :))
asta a facut el pana si-a dat seama unde se afla :))
Ultima oară modificat de Alma pe 25 Apr 2008, 12:15, modificat 1 dată în total.
1nsane Member

Mesajde Cornel001 » 25 Apr 2008, 12:13

=))
Imagine
Mandru cetatean al republicii bananiere romania.
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Maşina: Focus2 sedan 1.6 100 28.12.2005
VIN: dealadecotnarisec

Mesajde mirceamc » 25 Apr 2008, 12:32

Spuneam ca mai revin si cu alte probleme.
2. Poluarea din Bucuresti
Pt a mai micsora gradul de poluare exista cateva solutii care sa mai amelioreze situatia:
- Oprirea distrugerii spatiilor verzi din/de langa Bucuresti, pt ca de creat altele este mult mai greu (aici intra si parcurile dar si statiunile pomicole de linga Bucuresti etc). Aici cea mai grea lupta este cu lacomia celor care dau apobari si primesc comisioane pt asta.
Pomii nu numai ca dau oxigen, dar ei consuma dioxid de carbon si stabilizeaza si praf din atmosfera
- Obligarea tuturor autovehicolelor care ies din santiere sa fie curatate pt a nu deveni surse de praf. Ex: pe langa locul unde lucrez eu (strada Fabrica de Glucoza, sect2 - zona industriala Pipera) sunt mai multe cladiri foarte mari in constructie. Asta e, sunt cerinte de spatii de birouri si locuinte. Dar masinile care ies din santiere sunt asa de murdare ca pe asfalt se formeaza "dealuri" de noroi cu pietre de ai impresia ca esti pe drum forestier. Noroc ca mai vine cate o ploaie mai mare din cand in cand care inmoaie "dealurile" si traficul le imprastie imbunatatind conditiile de drum.
- Iarna zapada sa se stranga si sa fie transportata in afara Bucurestiului - ati observat ce gramezi de noroi/praf raman in urma gramezilor de zapada topita? E un mijloc bun de a scapa de o mare cantitate de praf
- Societatile de salubritate sa-si faca bine treaba si chiar sa adune praful (si gunoaiele) nu numai sa le imprastie
- Fiecare sa-si impuna sa nu mai arunce gunoaie pe jos - de multe ori ma plimb mult pana gasesc un cos gol sa pot arunca gunoiul (noroc ca s-a inmultit numarul cosurilor) sau car gunoiul pana acasa ca sa-l arunc civilizat.
Nesimtirea e mare in randul multora - anul trecut am fost la mare intr-un weekend si am constatat ca plaja era curata sambata dimineata. Duminica dupa amiaza plaja devenise un mare cos de gunoi. E adevarat ca nu prea erau cosuri, dar fiecare putea sa-si stranga gunoaiele intr-o plasa si sa le arunce la plecare intr-un loc amenajat.
Lucrul asta (ca si curatarea dupa propriile animale de compania) nu poate fi facut decat cu amenzi (aplicarea legii) - majoritatea nu inteleg de vorba buna.
- de asemenea prin imbunatatirea circulatiei se mai micsoreaza noxele emise de masini.

Voi mai reveni si cu altele dupa cum voi putea.
Mircea M - Ford Fusion Comfort 1.4 TDCI 68CP (2007), Bucureşti
Prezentare maşină: http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?t=9010
Imagine
mirceamc

Maşina: Fusion 1.4 TDCI Comfort, 2007

Mesajde Alma » 25 Apr 2008, 12:36

foarte documentat si la obiect =D>
1nsane Member

Mesajde Cornel001 » 25 Apr 2008, 12:48

foarte documentat si inutil. de ce ? pt ca teoria o stim deja de mult, practica ne omoara. prea multe maimute pe metru patrat.

daca-as fi sef peste tarisoara asta... mama ce-as mai biciui la maimute. dupa un timp nu mai misca unu in front.
Imagine
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Mesajde Cornel001 » 25 Apr 2008, 13:17

@Almanahe, te mai ocupi de... proiecte civice ? Poate una (sau mai multe) din intalnirile clubford s-ar putea transforma intr-una mai constructiva/practica daca intelegeti ce vreau sa spun.
Imagine
Cornel001
Membru Belit

Mesajde Alma » 25 Apr 2008, 13:20

iti dai seama ca m-am gandit la asta dar... asteptam sa se definitiveze actele asociatiei Club Ford si apoi putem demara ceva fie cu resurse proprii fie prin finantari din fonduri europene ;)
eventual o sa solicitam fondurile cu o colaborare intre asociatia mea si cea a Club Ford pentru a avea sanse mai mari de reusita in vederea obtinerii finantarii :D
1nsane Member

Mesajde adicristea » 25 Apr 2008, 15:02

Ne schimbam toti de pe forum masinile cu TITANIUM X? ;;) :))
\\\ Cumpara "romaneste"! Salveaza-ti slujba! ///
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®
Imagine
adicristea

Maşina: Citroen C4 Picasso 1.6 eHDI
VIN: 00000000000000000

Mesajde Alma » 25 Apr 2008, 15:06

$1 scrie:$2e schimbam toti de pe forum masinile cu TITANIUM X? ;;) :))

NU. le schimbam in Prius! :))
1nsane Member

Mesajde Alma » 25 Apr 2008, 15:12

de putut se poate... vointa trebuie sa existe
http://realitatea.net/martor_ocular.html?main=63476
1nsane Member

Mesajde mihai79 » 25 Apr 2008, 16:26

Chestia cu taxa pe centru Bucurestiului mi se pare stupida. Pa'erea mea. Dupa 5 ani de Bucuresti am emigrat (bravo mie!) si iata cum e pe aici prin capitala unei tari nu cu mult mai "evoluata" ca Romanica:
- mijloacele de transport in comun(a) au benzi speciale rezervate in orele de varf ceea ce face posibil ca in fiecare statie sa ai orar care este respectat in proportie de 95%. Politia sta linistita si vegheaza si cum il vede pe unu' mai jmeker il opreste si ii taie amenda. In realitate, se pare ca mai mult dau amenzi strainilor care vin in vizita si nu s-au prins ca e banda speciala pentru busuri pentru ca, nus' cum se face da' jmekeri nu prea sunt;
- la statiile de metrou care se apropie de periferie exista locuri de parcare pazite in care poti sa iti lasi masina contra unei taxe simbolice (ceva mai putin de 1 RON) sau chair gratuit (in cazul in care ai bilet pentru transportul in comun). Cei care care locuiesc in "provincie" (cazul meu) vin frumusel cu masinutza (Ford, normal) pana la o asemenea parcare si continua cu metroul.
Concluzie: nu aplica stilul romanesc (hai sa punem taxa pe tot ce putem ca, oricum, in cazul in care nu rezolvam nimic macar ne alegem cu ceva bani)! Creaza alternative viabile (transportul in comun) si lasa oamenii sa decida singuri: folosesti masina si stai blocat in trafic (ca trafic exista si aici, slava Domnului) sau folosesti frumusel trasportul in comun si ajungi la destinatie muuult mai repede.
I decided to live forever or die in the attempt.
people are fucking incomprehensible
I see dumb people!
mihai79
Ford Freak

Maşina: Ford Focus 2008 1.6 100CP Trend

Mesajde papi » 25 Apr 2008, 16:50

@mihai79 si noi in Bucuresti avem cateva benzi speciale pt transportul in comun dar nimeni nu le lasa libere, stii cand sunt libere? atunci cand nu e circulatie!!!

tot tu care zici ca ai plecat din tarisoara asta ar fi trebuit sa ti dai seama pana acum ca noua ni s a urcat democratia la cap si bunul simt si cei 7 ani de acasa s au transformat in cine e cel mai nesimtit si cele 7 injuraturi de baza.

IN ROMANIA NU poti face NIMIC decat daca te impui si ca sa te impui trebui sa o faci cu forta sau cu taxa

@almanahe cei care ies de pe santiere, teoretic sunt obligati sa si curete masinile , practic nu o fac
Sunt un DOMN nu calc babe si nu conduc beat.
papi
Gold Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Discutii libere/forum