ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

10 Iun 2006, 11:14

$1 scrie:$2So...sexul nu conteaza in masina...ci numai in pat :icon_lol: .

Hm, sunt unii care te-ar contrazice aici :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

10 Iun 2006, 12:39

Maximilian cred ca se referea in cazul persoanelor normale.....90% din populatia globului pamantesc :D ...... restul de 10% ...nu am nimic cu ei....dar sa isi tina parerile pentru ei :D
Si intr-adevar traim intr-o lume in care nu mai este diferenta intre barbat si femeie...... unele cercetari au si aratat ca femeile sunt mult mai bune pe unele posturi de conducere decat barbatii, si in multe alte domenii. Intr-adevar si eu in trafic ma feresc de unele femei.... am avut norocul sa am tot experiente placute cu ele in fata, sau cu ele in masina....gen cielo nu am stiut pana acuma juma de an ca, cu a 2-a merge cu 75-80 si cu a 3-a cu 110........dar accidentele celel mai urate sunt facute de barbati datorita grandomaniei si a lipsei de adrenalina care ii determina sa isi impinga bolidul cu viteze care nu sunt demne de soselele romanesti....... exemplu un caz cu un bmw lovit acuma cateva luni la care i s-a oprit acul la 220 dupa ce a intrat frontal intr-un camion care venea de pe sens opus.....nu cred ca o sa vedem vreodata vreo femeie care face asemenea accidente.....barbatii la volan omoara pasagerii masinii........femeile la volan zgarie o usa, fac praf o masca, unele fac praf motorul..dar oameni....alea sunt bucati de fier si plastic care se schimba..viata oamenilor nu o da nimeni inapoi......poate ca in conditiile unui sofat in conditii identice de viteza barbatii se descurca mai bine.......dar nu cred ca e cazul(mai sunt exceptii)

10 Iun 2006, 12:46

foarte corect punctat.. din ce am observat, cel putin pe un esantion destul de mic, familie, prieteni, etc. femeile cand sunt la volan gandesc fiecare miscare.. se gandesc de 3 ori inainte sa schimbe viteza.. se intreaba de 3 ori daca in localitate sa depaseasca limita de viteza si exemplele pot continua. la barbati totul m-i se pare ca un reflex... nu vreau sa ofensez pe nimeni.. e doar o chestie pe care am observat-o eu.. o fi sau nu corecta.. nu cred ca intereseaza pe nimeni. parerile sunt impartite.. sunt femei care conduc bine si femei care nu, ca de altfel si barbatii dar revenind ontopic eu inca nu am vazut in trafic femei sa se bata.. (desi mi-ar place >:) ) pe cand barbati daca ies 1h prin oras cel putin 2 se strang de gat

11 Iun 2006, 00:07

si asta este ok, putem sta linistiti ca astfel se va reduce numarul maimutelor pe strazi? sa fim seriosi. violenta, la volan, cel putin, asa cum a zis pedrollo, se manifesta intr-un fel la femei, in alt fel la barbati. si nu, nu vreau sa tin acum o predica despre drepturile lor, care ar fi egale cu ale barbatilor, etc etc etc. doresc numai sa subliniez ca oamenii civilizati nu se iau la bataie pt o masca/un prag/o usa/ un far ciobit/a. parerea mea este ca daca am fi un pic mai calmi si n-am fi asa grabiti si asa primitivi, uneori, nici traficul n-ar mai fi asa infernal si nici noi cu nervii la pamant. ah, si putina toleranta n-ar strica, din contra....

11 Iun 2006, 00:09

si ce reactie ar trebui sa aibe cineva care joi a iesit cu masina cu bari noi de la romcar si vineri o gaseste zgariata in parcarea hotelului? -.-

11 Iun 2006, 00:22

$1 scrie:$2i ce reactie ar trebui sa aibe cineva care joi a iesit cu masina cu bari noi de la romcar si vineri o gaseste zgariata in parcarea hotelului? -.-

Daca a zagariat-o unu ? de-al draqu ca el 'nare tuning din ala ?

11 Iun 2006, 02:41

acum ca am revenit in bucuresti.......eram la mine acasa inc-lung moldovenesc...un oras calm, unde oamenii sunt calmi, timpul trece greu de tot....cateodata parca se opreste; un oras in care viteza maxima nu sare de 40 pe timp de vara ..ca iarna nu se poate circula din cauza caderilor de zapada......si am fost pana la o matusa cu a mea noua nevasta, unde am baut o bere , 2, 3..drept urmare, plecam acasa ..eu ca pasager....de pe strada mare catre casa mea se face un drum la stanga, ioana da semnal si astepta sa treaca un taf(tractor articulat forestier---un utilaj mare cu care lucreaza muncitorii forestieri) de pe contrasens, cand din spate ce aud...un claxon...incredibil!!!incredibil!! dar ce se intampla? un claxon in campulung....asta cred ca a fost primul claxon intr-o saptamana in tot orasul...cand vad masina..avea numar de bucuresti:) de ce oare toata tara are boala pe soferii made in bucharest? dupa multa experienta in surogatul asta de capitala, mi-am dat seama de ce....

11 Iun 2006, 03:03

Acum asa cum fiecare zona are regionalisme de limbaj, asa are si comportament al soferilor specific. De exemplu Bucuresti are cei mai nervosi si nesimtiti soferi(de departe...cu toate k am trecut la ora de trafic maxim prin Tg. Mures...era blocat orasul...si park toti erau posedati, k la razboi se injurau si se bateau). Acum se spune k cei mai prosti soferi ar fi brasovenii...desi este nedrept sa spun lucrul asta pt k desi am vazut multi soferi brasoveni prosti...nu erau iesiti din comun. Se spune k ardelenii sunt cei mai calmi(dar uitati exemplul cu Tg. Mures), k moldovenii sunt cei mai batausi. Hmm....e clar. Ne trebuie niste sondaje adevarate la nivelul soferilor ca sa stim de care se ne ferim pentru a nu ne apuca nervii...ca sa nu dam in violenta. :icon_lol: .

Pt Ionutz: Cel mai simplu este sa nu ai boala pe omul care ti-a facut-o, ci pe tzara in care traim... :icon_rolleyes: Eu asa fac...dau 2-3-10 injuraturi adresate patriei mele, imi spun k trebuie sa ma mut de aici, k dak imi fac viata si familia in Romania imi distrug viitorul, si imi doresc sa ma fi nascut in Germania, Elvetia, Franta, etc. . Cred k peste jumatate din utilizatorii acestui forum a patit-o cel putin o data sa isi gaseask masina avariata in parcare, si a trebuit sa plateasca din burta sau din asigurari reparatiile pentru ca cel care a facut tampenia(din nesimtire, prostie sau neatentie) s-a facut nevazut urgent fara ca macar sa lase un numar de telefon si sa se ofere sa repare. Tine de civilizatie si spirit de turma: "Daca mie mi-o face cineva si dispare, eu dak ii fac cuiva, eu de ce sa stau sa ii platesc daunele? Doar nu m-a vazut nimeni, nu ma stie, si nu ma va gasi vreodata. Oricum abia i-am infundat/zgariat un pic tabla!"(acesta este un exemplu...o situatie, nu o intamplare).

Concluzie: Sa incercam sa ramanem calmi...chiar dak nu reusim tot timpul...prea des....deloc! :icon_lol:

11 Iun 2006, 18:50

Maximilian - francezii nu mi s-au aprut soferi mult mai calmi ca si roamanii, mai ales parizienii, intr-adevar nu i-am avzut agresandu-se dar nu sunt deloc calmi :)) ...sunt latini si ei ca si noi :D:P

11 Iun 2006, 20:39

Atunci ne mutam in Rwanda :icon_lol:

11 Iun 2006, 22:52

Pt Maximilian
Pai in mesajul pe care i l-ai adresat lui Ionutz spui mai intai ca tzara in care traim e de condamnat si ca trebuie s-o parasim, apoi ca oamenii care traiesc aici sunt de vina. Daca lasai doar a doua parte te credeam si eram si de acord. Asa cum bine spui, suferim de “spiritul de turma”, insa si mai grav, de lipsa de civilizatie, pe care mai bine as defini-o lipsa de educatie.
De vina sunt cateva generatii in urma noastra care au inceput sa dispretuiasca, la fel ca multi dintre noi, tara, sis a nu mai faca nimic pentru ea. De vina sunt cei care o locuiesc, carora nu le pasa si care din pacate, trebuie s-o lase mai departe mostenire.
Si cel mai mult lipseste legea. Daca romanul ar avea frica de lege, nu s-ar mai intampla multe din cate se intampla zilnic si ne dor. “Avem o tzara frumoasa, pacat ca-i locuita”.. e adevarat!

11 Iun 2006, 22:57

A.. si apropos de claxoane, explicatia este sentimentul romanesc al isteriei, Mircea Cartarescu va explica....
cititi va rog... va da multe raspunsuri la ce se intampla in jurul nostru
http://www.roportal.ro/discutii/ftopic5773.html

11 Iun 2006, 23:05

Partial sunt si eu de acord, tara de kko, pt ca noi am invatat-o sa fie asa, garcea ia spaga pt ca noi o dam, doctorii iau spaga pt. ca noi o dam, idioti in trafic sunt cu sutele si daca au crescut pe langa porci la ferma, noi trebuie sa aratam ca am depasit acest stadiu, noi suntem oameni mai cu cap, nu trebuie sa ne coboram la nivelul lor.

Citat:

"N-am crezut niciodata in specificul national, in "sentimentul romanesc al
fiintei", in tot ceea ce filozofii culturii si psihologii maselor ne-au
atribuit ca sa ne distinga de alte popoare.

Nu cred ca suntem mai ospitalieri decat altii, mai harnici sau mai hoti.
Nu-mi pare nici bine, nici rau ca sunt roman. Uneori regret ca nu m-am
nascut elvetian, dar imediat imi aduc aminte ca as fi putut sa ma nasc
ugandez. Suntem si noi, romanii, undeva "la mijloc de rau si bun", cum scria
Ion Barbu, un neam sub soare, nici prea-prea, nici foarte-foarte.

Daca n-am luat nici un premiu Nobel, in schimb am inventat stiloul. Daca
zidul ni s-a prabusit peste noapte, ne-am apucat, cuminti, a doua zi sa-l
ridicam la loc, si tot e ceva. Am fi putut, in definitiv, sa-l lasam in
plata Domnului de zid si sa ne caram cu totii in alta parte...

Cu toate astea, exista ceva specific romanesc, ceva atat de adanc in firea
noastra, a celor care traim azi pe acest plai de dor, incat m-as hazarda sa
spun ca este insasi esenta "romanismului" in acest moment istoric. Este
cercul vicios al isteriei provocate de stres si al stresului provocat de
isterie. Dati-mi voie sa fiu, in continuare, mai explicit.

Daca traiesti numai in Romania, e posibil sa nu-ti dai seama ca e ceva in
neregula cu lumea din jur. Ai culoarea mediului si te misti o data cu el.
Esti una cu toti ceilalti. Dar daca te intorci, dupa o vreme indelungata, in
tara e cu neputinta sa nu fii izbit de cat de anormala e umanitatea de aici.
De cat de chinuiti sunt oamenii si de cat de rai devin din cauza asta.

Nu se poate sa nu fii uluit de faptul, de pilda, ca una dintre cele mai
raspandite strategii de supravietuire e mitocania agresiva. In orice tara
civilizata oamenii incearca sa-si menajeze nervii cat se poate de mult. Sunt
prevenitori unii fata de altii in forme duse aproape pana la caricatura.

Si-au dezvoltat zambete sociale si ritualuri de contact care sa elimine,
practic, posibilitatea oricaror conflicte. Cand cineva te contrazice, ii
zambesti si spui: "We agree to disagree" ("am cazut de acord ca nu suntem
de acord"). Cand cineva te calca pe picior, te grabesti sa-ti ceri tu
scuze.

O ipocrizie blanda si surazatoare te intampina peste tot, ca un balsam care
alina toate ranile si satisface toate susceptibilitatile. Aceasta ipocrizie
poarta numele de politete si e esentiala pentru fluidizarea substantei sociale.

Romanul nu este asa pentru ca nu poate fi, obiectiv, asa. Pentru ca la noi,
daca esti bun, esti calcat in picioare. Sa ne imaginam o tanara care devine
vanzatoare. Isi iubeste meseria si isi propune sa fie cat mai draguta si
mai serviabila cu clientii.

Zambetul profesional, acel zambet care vinde marfa, i se va sterge insa
curand de pe fata dupa ce vreo cinci-sase insi ii vor tranti cate-o
badaranie sau vor incepe sa urle la ea ca nebunii, chiar din prima zi de
lucru. Sunt toate sansele ca dupa o luna de zile zambetul sa-i dispara
complet, iar dupa un an sa avem vanzatoarea noastra standard, acra si
scarbita, care te repede de nu te vezi.

Badaranii de care-am vorbit nu sunt nici ei badarani din nastere. Si ei sunt
bieti oameni la care s-a urlat si care-au fost umiliti de cand se stiu. Au
devenit scarbosi pentru ca au simtit pe pielea lor ca nu tine sa fii dragut
cu ceilalti. Pentru ca, la toate ghiseele, au rezolvat numai urland. Pentru
ca doar fiind mitocani au avansat social, calcand peste cei blanzi.

In armata, soldatii sunt extrem de chinuiti "in perioada" de sergentii lor.
Cand ajung ei insisi sergenti, ii chinuiesc pe noii recruti si mai abitir.
Si tot asa, in toate straturile sociale si la toate nivelurile, romanii isi
sunt propriii calai si propriile victime intr-o societate profund alienata
psihic, o societate isterica.

Cred ca asta ne distinge, ca romani, in lume, la ora actuala: tensiunea
continua la nivelul vietii cotidiene. Starea continua de explozie, care ne
provoaca ulcere si atacuri cerebrale. Conflictul generalizat al fiecaruia cu
fiecare. Nu vreau sa spun prin asta ca suntem fundamental rai.

Fireste, ne-au impins spre asta saracia si lipsa de orizont, carentele de
educatie, perplexitatea maselor taranesti dezradacinate si aduse in
ghetourile marilor orase. Pot fi si alte explicatii obiective. Dar e inca
ceva, mai subtil, mai intunecat in tot acest chimism social. Inraiti de
lumea in mijlocul careia traim, cu timpul incepe sa ne placa sa fim rai.

Sadismul nostru rabufneste atunci in insulta si obscenitate. Incepem sa ne
mandrim cu grobianismul nostru si, exhibitionisti ai moralei, ne dezbracam
voluptuos de caracter in aplauzele excitate ale publicului. Curand, devenim
la fel de cinici, la fel de incapabili de a distinge binele de rau ca
tarfele, securistii si noii imbogatiti.

Ascensiunea (sau doar supravietuirea) noastra sociala e marele premiu
castigat cu pretul mitocaniei noastre.

Iar cercul acestei nevroze nationale nu ar putea fi spart decat printr-o
lunga terapie care, ca orice demers psihanalitic, ar fi lunga, scumpa si
cu un rezultat incert. Nu cred ca ne-o putem permite deocamdata."

12 Iun 2006, 00:19

Off-topic : maximilian, se scrie "ca", nu "k". Generatia asta mai tanara, o sa pociti de tot limba romana.

12 Iun 2006, 00:23

$1 scrie:$2ff-topic : maximilian, se scrie "ca", nu "k". Generatia asta mai tanara, o sa pociti de tot limba romana.

Ehh, aici recunosc si eu mai scap cate un K in loc de "ca", "si" catre un "shi".......deh atata calculator :icon_mrgreen:

Off topic

12 Iun 2006, 02:04

Daca scriu "k" pe mess nu inseamna ca pocesc limba romana. Este o abreviere si asta la o adica(este ca si cum mi-ai reprosa ca scriu Dvs. in loc de dumneavoastra sau pt. in loc de pentru). In rest nu o sa gasesti greseli de gramatica in mesajele mele...iar aici ma refer la greselile facute din prostie, nu din tastatura.

Ma poti pune pe lista tinerilor care tin foarte mult la corectitudine in vorbire si in scriere.
Acestea sunt mesaje scrise pe o tastatura, postate pe internet, deci trebuie sa te obisnuiesti cu lucrurile astea:daca=dak, ca=k, tara=tzara(uite, chiar sunt utile :icon_smile: ).

Sunt student, scriu la pagini la cursuri de imi vine rau. Abrevierile de genul "k" le tin pentru acasa pe messenger, insa caietul e plin de prescurtari pentru ca altfel nu fac fatza. Nu-mi poate reprosa nimeni lucrul asta. Nu stric eu limba romana, ci mai degraba cei care nu au auzit cum se utilizeaza cratima, cei care nu au auzit ca exista un acord in propozitie, un subiec si un predicat.(iar aici nu ma refer numai la tineri)

Desigur acesta este alt subiect. Totusi este legat de "violenta la volan", pentru ca educatia conteaza enorm in soferie am bagat eu de seama. Cel mai repede se vede pe baietii "colorati" din spatele BMW-urilor si "mertzanurilor" care considera ca drumul este al lor.
Ultima oară modificat de Maximilian pe 12 Iun 2006, 02:14, modificat 1 dată în total.

12 Iun 2006, 02:07

gata hai sa revenim la violenta :icon_mrgreen: ce o mai fi nou la stirile de la ora 5 :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Ce mai vedem la stiri?

12 Iun 2006, 02:18

Dap...poate stie careva.
La noi cand te uiti la stiri, daca vezi ceva interesant sau relaxant e mare lucru. Tot ce vezi sunt accidente de circulatie(produse din neatentie, dar mai ales din cauza inconstientei si violentei la volan), crime(de...violentza bat-o vina), oameni batutzi, mutilati, impushcati(oare din ce cauza?)...aaa...si politica si sport, in special fotbal unde auzi numai cine cu cine s-a injurat.

In afara e la fel?

12 Iun 2006, 08:42

pai ce altceva sa difuzeze care sa atraga atentia publicului...violenta a fost un subiect palpitant din antichitate. Eu nu mai urmaresc stirile decat pe realitatea(nu fac reclama :D) pentru ca posturile nationale de televiziune nu difuzeaza decat prostii ca te doare capul de cate vezi......eu in general nu mai urmaresc tv-ul.....

Off topic - mi-am comandat 2 injectoare joi in italia.....au ajuns in romania vineri...la nici 24 ore...DHL...scumpi dar f rapizi......dar nu le primesc decat miercuri...motiv....vama din oradea nu face inspectia fizica decat in cursul zilei de azi si actele pot fi gata in cel mult 48 ore.....no comment....asta era ca o paranteza la tara noastra minunata fara birocratie....pe cuv meu abia astept sa plec de aici ca nu voi intoarce capul :))

12 Iun 2006, 11:54

Bai! Tu cand dai extemporale si examene, deci nu caietu cu cursuri, unde te uiti numai tu, scrii cu "k" (motivatia pt "sh" pica aici da oricum ma face sa emigrez in CONGO) si le explici la profi ca e mai usor asa ? Si ei ce zic: ia uite ce baiat destept ?
Tocmai d-aia, ca nu esti baietel colorat im Bamveu, am alte pretentii de la tine :icon_smile:

12 Iun 2006, 16:06

Că veni vorba de modul de scriere, iaca io (sic!) scriu cu diacritice, dar ce te faci cu cei care nu văd diacriticele? Ş-atunci mai apelezi la sh tz k ş.a.m.d.

Că vine vorba de violenţă în trafic, iaca să vă spui io cum m-am dezvăţat să mai arat degetul cui nu trebuie. Era prin '93 prin toamnă. Trebuia să merg pînă la Sibiu cu oarece treabă pe la IRE Sibiu (traseu: Piatra Neamţ - Cheile Bicazului - Gheorghieni - Sovata - Sighişoara - Mediaş - Sibiu). Pe la Bălăuşeri (cca. 20 km înainte de Sighişoara) ajung din spate un TIR cu nr. de Turcia, cred că era un Volvo, sau Iveco nu mai ştiu. N-o călca nici prea tare dar nici prea încet, însă suficient cît să mă încurce pe mine. Pe vremea aia aveam o minunăţie de Dacia 1300 galben citron adusă din RDG, cu un motor excelent (comparat cu motoarele Dacia) şi cu o cutie de viteze de alea ca pentru poliţie. Îmi tăia toate curbele de parc-ar fi făcut-o înadins să nu-l pot depăşi. După vreo cîţiva km am prins o breşă şi m-am strecurat pe lîngă el. Cum fierbeam de ciudă că m-a ţinut aproape 10 km în spatele lui, m-a pus necuratu' să scot mîna pe geam şi să-i arat deştu'. Eeee...din clipa aia n-am mai avut linişte! Dintr-odată mi s-au întunecat luneta şi oglinzile şi tot ce vedeam în retrovizoare era o grilă imensă de radiator; a băgat turcu' trompetele alea de claxoane de-am zis că mă calcă locomotiva. Am accelerat. Şi el la fel. M-a atins de cîteva ori uşor cu bara lui de mă gîndeam că joc în filmul ăla "Duel pe autostradă". Sincer...mă trecea o transpiraţie rece pe spate iar stomacul îmi ajunsese în gît. Am ajuns cu viteza la limita pe care mi-o permitea şoseaua, maşina şi experienţa mea de atunci (vreo 10 ani). Dar turcu nu şi nu, voia mai mult! Totuşi nu se punea Dacia cu TIR-ul turcului. A intrat în paralel cu mine şi uşor uşor încerca să mă scoată de pe şosea. Cred că eram ori alb la faţă ori mă confundam cu culoarea galbenă a tăblăriei. Norocul meu însă a fost că drumul era foarte virajat, ceea ce făcea ca turcul să trebuiască să frîneze mai mult decăt mine şi cum am văzut indicatorul de "Sighişoara la stînga" am şi cotit-o. Şi uite-aşa tremurînd ca frunza-n vînt am vizitat pentru prima oară frumosul oraş medieval. Am stat cred vreo două ore cu gîndul la turcul cel nebun.
De atunci nu mai scot mîna pe geam. Să-mi sară ochii dacă mă mai manifest în vreun fel vizibil! Înjur în gînd şi cu asta basta.
Am constatat că n-am atîţia neuroni de omorît pentru toţi nesimţiţii, ticăloşii, grandomanii, maniacii şi analfabeţii care au luat permisul cu şpagă.

Un site interesant: http://amenda.ro/ (are şi forum) citiţi-l cu mare atenţie fraţilor că v-ar putea fi de mare folos în lupta cu organul care pîndeşte pe şoselele României.

S-auzim de bine! :icon_cool:

12 Iun 2006, 18:15

$1 scrie:$2ai! Tu cand dai extemporale si examene, deci nu caietu cu cursuri, unde te uiti numai tu, scrii cu "k" (motivatia pt "sh" pica aici da oricum ma face sa emigrez in CONGO) si le explici la profi ca e mai usor asa ? Si ei ce zic: ia uite ce baiat destept ?
Tocmai d-aia, ca nu esti baietel colorat im Bamveu, am alte pretentii de la tine :icon_smile:

Ma rog...o luam pe aratura. Nu, in examene nu prescurtez. Nici nu am ce sa prescurtez la matematica si programare. Dar crede-ma, am o gramatica perfecta(sau aproape perfecta), nu suport oamenii care isi bat joc de limba romana. Cornel, nu in abrevierile folosite pe net consta valoarea omului, nu iti face impresii gresite. Dar pentru a avea prieteni in acest club, cat mai multi si cat mai buni, promit ca voi incerca sa vorbesc ca un om normal.

In alta ordine de idei. Am vazut azi(ca nu am mai condus de vreo 2 saptamani din cauza sesiunii si problemelor tehnice la directie la masina) podul de langa fostul Metro Otopeni. Chiar functioneaza, vad ca s-a mai fluidizat traficul. Oare avem sanse sa functioneze mai bine orasul dupa ce se termina lucrarile? Poate asta e solutia la violenta caracteristica bucurestenilor.

:icon_lol:

12 Iun 2006, 18:27

Stiu ca nu consta neaparat in asta. Dar daca nu va mai dau eu cate "una dupa ceafa" (l-am mai pus la punct pe unul pe softpedia, de altfel baiat finut :) , si cu ceva ajutor din partea altui coforumist), peste 5-10 ani o sa citesc pana si presa cu "k", "shi", etc... si o sa emigrez in CONGO. Ca voi sunteti viitorul tarii, nu ? :)
Deh, acu nu sunt nici eu asa batran :))
PS las ca stiu ca ma lupt cu morile de vant... sunteti prea multi pe "calea gresita" :icon_lol:

12 Iun 2006, 19:00

Aici ai deplina dreptate. Unde ajungem peste 10 ani? Tara se arunca intr-o incultura crasa, oamenii se complac in nesimtire. Daca ar fi sa ma uit la cum decurg lucrurile, eu nu vad civilizatie la capul tunelului;).

Faza cu palma peste ceafa este intr-adevar buna. Ar trebui ca toata lumea cu bun simt sa invete "sa bata obrazul" nesimtitilor. Ma rog...este o situatie care deseori duce la violenta...dar ar trebui sa incercam.(aici incepem cu problema "care ne arde" si anume condusul, si continuam cu aruncatul de gunoaie pe jos, cu injuratul pe strada, cu oamenii care nu au invatat ca mai ales daca mergi cu autobuzul si e cald, este IMPERATIV sa te speli makr o data la trei-patru zile si lista continua...) . Eu am incercat sa le mai spun, dar in general risti sa iti iei pumni pentru ca multi romani au ajuns intr-un stadiu de nesimtire in care nici sa vorbeasca normal nu mai stiu.(observa ca nu mai scriu cu k :icon_lol: )

12 Iun 2006, 19:23

N-am zis nici ca esti nesimtit... vad ca te simti totusi :) Gata, ma opresc aici.

12 Iun 2006, 20:49

Ma..ma cam "intepi", nu inteleg de ce. Nu ma simt, stai linistit. Eu iti ziceam ca faci bine totusi, preventiv;). Ma bucur ca te opresti aici. M-ai luat peste picior, mi-ai vorbit de sus...sa lasam balta tampenia asta cu limbajul. Tu mi-ai facut o observatie gratuita. Problemele acestei tari nu in abrevieri stau, ci in nesimtire.

Te rog...sa te opresti aici, pt ca sincer esti exagerat. Nu ti-ai gasit bine omul caruia sa ii faci lectii de limbaj. Nu prea ai cum.(nici pe cultura - istorie, geografie, muzica(cant la pian de la 6 ani))
"deci nu caietu cu cursuri"...uite, nu am stat sa iti spun ca exista si articol hotarat si ori l-ai prescurtat, ori ai uitat sa il mai pui, si se mai foloseste, pentru ca efectiv greselile astea nu conteaza. Nu scriem romane, postam mesaje pe un forum, si ca orice om suntem grabiti. Consider ca pe acest forum continutul este important, nu modul cum este scris, eu nu te-am analizat pe tine, tu nu ma mai analiza pe mine(si nici pe altii la o adica).Si cu asta eu am terminat subiectul(asta daca nu ma jignesti). Am luat-o rau pe "off topic" si nu are rost.
Ultima oară modificat de Maximilian pe 12 Iun 2006, 21:02, modificat 1 dată în total.

12 Iun 2006, 20:57

Va rog sa nu mai continuati pe tema asta !

Trecem la lucruri mai serioase "k" de chestii din astea m-am saturat :icon_mrgreen:

12 Iun 2006, 21:02

Exact asta ziceam si eu :icon_lol:

12 Iun 2006, 23:59

Ok, hai sa discutam lucruri "mai" serioase. Uite idei: tiparim fluturasi anti-violenta si ii distribuim la Universitate printre soferi. E suficient de serios ? Va bagati ?

13 Iun 2006, 01:44

Eu chiar m-as baga. Ar fi chiar ceva super tare. Buna ideea :icon_idea: . Super propunere, dar sa vedem cati se aduna si cum putem sa organizam.
Răspunde