Legat de topicul asta, am si eu doua intrebari.
1. Unde se grabesc toti tot timpul de nu pot sa stea in banda sau la semafor si trebuie musai sa depaseasca sau sa se bage sa blocheze o intersectie sau mah rog, in definitiv, orice? In special in Bucuresti asta, dar si afara se aplica cu succes mai ales aia cu depasitul.
2. Iti trebuie chiar atit de mult bun simt sa folosesti luminile din dotare asa cum trebuie? Aici vb despre semnalizatoare care nu se aprind cind se executa diverse manevre, proiectoare de ceata aprinse TOT timpul (uneori in loc de faza scurta se foloseste pozitia + proiectoarele ceea ce nu ajuta evident pe nimeni), faza lunga aprinsa in oras de nu mai vezi nimic (eventual flashul blocat astfel incit sa aiba si scurta si lunga aprinsa in acelasi timp). Si legat de intrebarea asta, chiar atit de mult costa reglatul farurilor??
Si legat de "ce am mai patit in trafic", scenariul a fost in felul urmator.
Plecat de la munca (Pipera) pe la 10 seara

, trecut calea ferata pe sos.Petricani mergind pe banda 2 nu foarte legal ( ~80kmh). De pe Fabrica de Glucoza apare o Peugeot care face dreapta si am ajuns astfel paralel, moment in care din spate un nene grabit cu o "super masina" ( a se citi Clio Symbol ) cu flashuri, claxoane samd. Curba in fata, masini din sens invers, eu nu puteam sa trec pe banda 1 ca era pejoul acolo, vrea sa ma depaseasca (pe stinga, apoi pe dreapta) evident ca nu poate, da sa intre in celalalt, eu accelerez ca sa trec in fata masinii de pe banda 1, ala frineaza un pic moment in care ma se baga, ma depaseste prin dreapta mai sa-l ia pe ala (cu claxoanele de rigoare evident), fandeaza in fata mea si-mi pune frina brusc
Bine ca ma pusese in "tema" inainte si ma asteptam. intrebarea este: DE CE, cu ce il ajuta??