ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
17 Ian 2007, 10:00
Scuzati insistenta,dar chiar nu ma poate ajuta nimeni??? Nu prea as vrea sa le dau alora de la garmin 200 de euroi pt harta romaniei,prefer sa dau unei persoane 100 si facem o afacere.
29 Feb 2008, 09:38
Am vazut ca s-a vorbit pe aici de autoroute 2007 si as avea o intrebare> L-am instalat pe calc si atunci cand dau sa-mi calculeze distanta dintre doua localitati (spre exeplu Ploiesti - Buzau) ma plimba numai pe drumurile nationale principale si europene. Adica, in cazul exemplului de mai sus ma ia de la Ploiesti, ma plimba pe la Bucuresti si apoi ma duce la Buzau, desi drumul cel mai simplu ar fi DN1b (73 Km fata de 160). Are ceva optiuni pe undeva, ca nu le gasesc. Multumesc!
03 Mar 2008, 11:53
Nu are asemenea optini. E facut de americani si contine doar soselele principale. Pacat ca ar fi fost foarte util.
P.S. da si eu il folosesc pentru ca nu am GPS si chiar imi este util cateodata.
18 Mar 2008, 11:53
Se poate activa avertizarea depasirii vitezei la un Garmin 310?.Cum?.Il am de vreo saptamina doar si nu m-am prins.Multam.